Ben bu hale nasıl geldim?

Hah işte öyle telkin et kendine, çok kafaya takma. Hem koca bu buharlaşıp uçamaz ya. Belki de durumu ayarlamaya çalışıyordur, annesiyle anlaşmaya ona durumu anlatmaya çalışıyordur. Hemen kurma kafanda öyle kötü kötü. En nihayetinde çıkacak bu adam ortaya. Ya gelip seni alacak ya da olmuyor diyecek ama sen iki durumda da onun karşısına aslanlar gibi çıkmalısın! Evladın için kendin için güçlü olmalısın.

Hah işte öyle telkin et kendine, çok kafaya takma. Hem koca bu buharlaşıp uçamaz ya. Belki de durumu ayarlamaya çalışıyordur, annesiyle anlaşmaya ona durumu anlatmaya çalışıyordur. Hemen kurma kafanda öyle kötü kötü. En nihayetinde çıkacak bu adam ortaya. Ya gelip seni alacak ya da olmuyor diyecek ama sen iki durumda da onun karşısına aslanlar gibi çıkmalısın! Evladın için kendin için güçlü olmalısın.

Aynen öyle canım 2 durumada hazırlamam lazım kendimi..
Ve karşısında ağlamamam gerek.. (çabuk ağladığımı bilir, ikna kabiliyetide kuvvetli zaafımdan yararlanmaması lazım..)
fikrin bu mu hay hay demeliyim..
Sinirlendirmemeli sakin olmalı olabildiğince rahat olmalıyım.. (rahatım rahatsız eder)
Rahat edemediğim yerde de kimse (kaynanam) istirahat edemez mesajınıda vermeliyim..
Sabırlı davranmam, az cvp vermem ve kararımdan caymamam onu şok edicek..
Yapım gereği sabırlı değilim..
İçimdeki dilimdedir..
Dan dan söylerim..
Ağlarım(sulugöz)
Merhametliyim (acırım)
Hepsini biliyoo
etkiye tepki olsun..

Kızlar bakın sizi söylemeyi unuttum eşimle en son konuşmamda dediki..
(ben sordum annen benim eşyalırım içinde benim evimde utanmadan nasıl hala oturuyor diye?)
cevap:
__Annemin bişiden haberi yok..( höngggg?)
___ne ? (dedim)
__Evet olay kapandı seni gelicek diye bekliyoo diyoo
burda kıyamet kopuyoo kadın bişiden haberi yok..
Ben gitmem o eve diyorumm
Eşim annesine biraz daha kafasını dinlicek hasta diye gelmek istemedi demiş..
Yani kaynanam beni hala gelcek bukadar olayın üstüne hiç bişi olmamış gibi gidicem onun yanına bunu bekliyormuşş
__yuhhhhh
Bunlar alışmış yemin ediyorum kızarımm hakaret ederim ben yaparım o da tıpış tıpışş gelir yokyaaaaaaa...
Ben külkedisi...
Şimdi annemle alışverişe gidiyorum.. oğlumuda servise vermeye kararverdik burdan gidip gelicek..
Babam bekliyorsun dedi..
Bi yere gitmek yok..
Git gez alışverişini yap keyfine bak dedi..
Beklemedeyim başka gelişme yok..
Hala a-ra-mı-yor..
Sor-mu-yor..
Çıt yok!:97:

Son düzenleme:
Kızlar bakın sizi söylemeyi unuttum eşimle en son konuşmamda dediki..
(ben sordum annen benim eşyalırım içinde benim evimde utanmadan nasıl hala oturuyor diye?)
cevap:
__Annemin bişiden haberi yok..( höngggg?)
___ne ? (dedim)
__Evet olay kapandı seni gelicek diye bekliyoo diyoo
burda kıyamet kopuyoo kadın bişiden haberi yok..
Ben gitmem o eve diyorumm
Eşim annesine biraz daha kafasını dinlicek hasta diye gelmek istemedi demiş..
Yani kaynanam beni hala gelcek bukadar olayın üstüne hiç bişi olmamış gibi gidicem onun yanına bunu bekliyormuşş
__yuhhhhh
Bunlar alışmış yemin ediyorum kızarımm hakaret ederim ben yaparım o da tıpış tıpışş gelir yokyaaaaaaa...
Ben külkedisi...
Şimdi annemle alışverişe gidiyorum.. oğlumuda servise vermeye kararverdik burdan gidip gelicek..
Babam bekliyorsun dedi..
Bi yere gitmek yok..
Git gez alışverişini yap keyfine bak dedi..
Beklemedeyim başka gelişme yok..
Hala a-ra-mı-yor..
Sor-mu-yor..
Çıt yok!:97:
ayy sımdı esıne ole bı sınır oldm kı canım k bakma ama sennkı hakkaten babanın dayagını hakedıyo nasıl bır dusuncedr bu ya...baban haklı ewet sewıyosn ama sennkı o kadar rahat kı bnmkı aılesnden bı halt olmıcagını anladı sonunda ınsallh sennkıde anlar..

ayy sımdı esıne ole bı sınır oldm kı canım k bakma ama sennkı hakkaten babanın dayagını hakedıyo nasıl bır dusuncedr bu ya...baban haklı ewet sewıyosn ama sennkı o kadar rahat kı bnmkı aılesnden bı halt olmıcagını anladı sonunda ınsallh sennkıde anlar..

Yaaaa ben boşamıyim de bu kocayı kim boşasın..
Yeni gelişmede şu
Eşimin sigortası yok.. doğal olarak benimde..
Ve eşim beni çalıştırmak istemedi (kıskançlık gencim güzelim bakarlar ederler takılırlar, kafası gerikafalı)
Bende evde oturdum 7 sene noldu ne geçti elime hastalık hastalık hastalık...

Babamla annemle 3ümüz bir araya geldik yine kahvaltıda..
Bak kızım dedi 9 gün oldu aradığı yok..
Sana annem bu suscaksın idare etceksin diyoo.
Sende sabırsızsın dayanabilcenmi..
cvp: hayır!
Bak işe girersin (tabi istersen bana bağlı yani) gençsin
Sigortanı yaptırcam işe girsende girmesende çalışıyo gösterip ödicem..
Çocuğunu servise vericem okutucam..
1 kirayıda sen alırsın..
Senin için evi büyütücem(teras kattayız istersek dublex çıkabiliriz 2 oda kendi binamız)
Yaza oğlunla sana oda açıyorum çek kapını dinle kafanı..
Bu adamın koca olacağı yok anam anam diyen adama sen zorlamı karı olcan dedi..
Sustummm (haklı)
Elbette konuşulacak bunlar o şrfsz ortaya çıkacak yol bulacak ama bu adam ağırlığını koyamıyoo annesini sustaramıyor görüyosun yarın öbürgün 2. bi çocukla gelirsin kapıma çocuklarına bakmam dedi..
Adam 40ına gelmiş bu yaştan sonramı adam olup sana sahip çıkacak 7 sene ezdirdi seni dedi
Açık açık söyledi hepsini.
sizce babam haklımı
Bence haklı buadamın koca olcağı yok..
Babamın maddi desteğiyle evliliğimin maddi bölümü yürüyordu..
Manevi bölümüne gelince eşim işkolik sinema, yemek, tiyatro, alışveriş, oğluyla parka fln gitmek onun hayatında yok..
sen götür
Sen git
Sen yap
Sen hallet
Ben uğraşamam
Hep böyle geçtii.. 7 sene..
iyi tarafı
Dayağı yok içkisi yok aldatmadı
Başka iyi tarafını düşününce bulamadım nötr bi adma işte
Herkese sende haklısın sende haklısın diyip geçen pasif biri..
Ben boşucam kafama koydum..

Son düzenleme:
HIIII bu arada eşim işkolik dedim yaa maddi yine bişe yok ortada çünki 3 erkek kardeş aynı işi yapıyo 3üde aynı işden evini geçindiriyor..
1 kaynımın 4 çocuğu var (hepsi okuyor hatta 1 tanesi ünide 1 tanesi bu sene hazırlanıyor)
Diğer kaynımın 1 çocuğu var..
Benimde 1 tane..
EE benim evime maddi destek babam sağlıyoo benim çocuğumun hakkını onlar yiyo
yani anlıcanım bnm eşim eşşek gibi çalışıyoo kardeşlerine bakıyoo ve bunuda biliyoo kabul ediyoo
EE benim babam enayi mi.
Ben salakmıyım ben yiyemedim siz yiyin..
Benim oğlumun suçu ne rızkını onlar yiyo..
Boşuyommmm m,kropları atıyommmm kimseye paramı yedirmicemm:KK74:

Yaaaa ben boşamıyim de bu kocayı kim boşasın..
Yeni gelişmede şu
Eşimin sigortası yok.. doğal olarak benimde..
Ve eşim beni çalıştırmak istemedi (kıskançlık gencim güzelim bakarlar ederler takılırlar, kafası gerikafalı)
Bende evde oturdum 7 sene noldu ne geçti elime hastalık hastalık hastalık...

Babamla annemle 3ümüz bir araya geldik yine kahvaltıda..
Bak kızım dedi 9 gün oldu aradığı yok..
Sana annem bu suscaksın idare etceksin diyoo.
Sende sabırsızsın dayanabilcenmi..
cvp: hayır!
Bak işe girersin (tabi istersen bana bağlı yani) gençsin
Sigortanı yaptırcam işe girsende girmesende çalışıyo gösterip ödicem..
Çocuğunu servise vericem okutucam..
1 kirayıda sen alırsın..
Senin için evi büyütücem(teras kattayız istersek dublex çıkabiliriz 2 oda kendi binamız)
Yaza oğlunla sana oda açıyorum çek kapını dinle kafanı..
Bu adamın koca olacağı yok anam anam diyen adama sen zorlamı karı olcan dedi..
Sustummm (haklı)
Elbette konuşulacak bunlar o şrfsz ortaya çıkacak yol bulacak ama bu adam ağırlığını koyamıyoo annesini sustaramıyor görüyosun yarın öbürgün 2. bi çocukla gelirsin kapıma çocuklarına bakmam dedi..
Adam 40ına gelmiş bu yaştan sonramı adam olup sana sahip çıkacak 7 sene ezdirdi seni dedi
Açık açık söyledi hepsini.
sizce babam haklımı
Bence haklı buadamın koca olcağı yok..
Babamın maddi desteğiyle evliliğimin maddi bölümü yürüyordu..
Manevi bölümüne gelince eşim işkolik sinema, yemek, tiyatro, alışveriş, oğluyla parka fln gitmek onun hayatında yok..
sen götür
Sen git
Sen yap
Sen hallet
Ben uğraşamam
Hep böyle geçtii.. 7 sene..
iyi tarafı
Dayağı yok içkisi yok aldatmadı
Başka iyi tarafını düşününce bulamadım nötr bi adma işte
Herkese sende haklısın sende haklısın diyip geçen pasif biri..
Ben boşucam kafama koydum..

ben bole babayı ayakta alkıslarım cnm benım optum ellerınden..:KK9::KK9::KK9::KK9:haklı adam ya ıyı daynmıssın walla..benmkı de bılse bu durumu ceker alırdı hep der ben ıstedm ewlendım kndım ettım kendım buldum sakın deme adamın ıcıne doguyo wesselam..bı gun aglamıstım.ertesı gun babam aradı.ruyasında benı gormus nasıl aglıyomusum ama nasıl..bişey mı war dedı yok dedım..adamın kalbı temız..allh basımızdan eksık etmesın..!!bu melek adam 2.cı cocuguna da bakarda gonlu elwermıyo be guzelm kızı bole adam uzgun baba yanı sonucta :KK43: ıyı dusun ıyı karar wer..

ben bole babayı ayakta alkıslarım cnm benım optum ellerınden..:KK9::KK9::KK9::KK9:haklı adam ya ıyı daynmıssın walla..benmkı de bılse bu durumu ceker alırdı hep der ben ıstedm ewlendım kndım ettım kendım buldum sakın deme adamın ıcıne doguyo wesselam..bı gun aglamıstım.ertesı gun babam aradı.ruyasında benı gormus nasıl aglıyomusum ama nasıl..bişey mı war dedı yok dedım..adamın kalbı temız..allh basımızdan eksık etmesın..!!bu melek adam 2.cı cocuguna da bakarda gonlu elwermıyo be guzelm kızı bole adam uzgun baba yanı sonucta :KK43: ıyı dusun ıyı karar wer..

Aynen öyle bebeğim tabi olsa bakarda biliyo gitsem dönemesin diye belki 2. çocuğu yaptırcak bana adam..
sırf gidemesin sığamasın diye herşeyi düşünüyozz biz:KK9:
Şimdi kopar diyo bağını adam karım demiyo sen mi kocam dicen diyoo
Ben çıkıyom gelince devam edelim öptüm kocamannnnnnn

Aynen öyle bebeğim tabi olsa bakarda biliyo gitsem dönemesin diye belki 2. çocuğu yaptırcak bana adam..
sırf gidemesin sığamasın diye herşeyi düşünüyozz biz:KK9:
Şimdi kopar diyo bağını adam karım demiyo sen mi kocam dicen diyoo
Ben çıkıyom gelince devam edelim öptüm kocamannnnnnn

tamam canım bnm optm bnde.sen guclusun senı kaybedeN utansın..!!!ahahah catlasın kaynanalar!!KAYNANAYI NAPMALI KAYNAR KAZANA ATMALI YANDIM GELIN DEDIKCE ALTINA ODUN ATMALI..!!!KOTU GELIN OLDM ARTIK BEN...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
evet kesinlikle anlattıklarımın çok daha fazlası var. diyorum ya hayatımda duymadığım hakaretleri duyuorum. yapı olarak kavgacı ve şak diye karşılık veren biri değilim. susmayı ve ağlamayı erdem bilirim. eşim aynen dediğiniz gibi baba yerine koydu kendini. kraliçeler gibi yaşıyor annesi ama mutlu edemiyoruz. mutlu olmadığı gibi memnuniyetsiz haliyle hayatı zindan ediyor. ayrılmayı çok düşündüm hala da düşünüyorum. bugün cuma ve akşam eşim gelicek hayırlısıyla. kayıtları dinletip dinletmemeyi düşünüyorum. onun tepkisini ölçücem ve gerekirse çekip gidicem çünkü gücüm gerçekten kalmadı

canım benım ya aranıza yenı katıldım ve gercekten coookkk uzuldum Allah hakkında hayırlısı versın kayınvalıdenede vıcdan merhamet versın ınsallah coooookkkkkk MUTLU olursunnn:KK71:

HIIII bu arada eşim işkolik dedim yaa maddi yine bişe yok ortada çünki 3 erkek kardeş aynı işi yapıyo 3üde aynı işden evini geçindiriyor..
1 kaynımın 4 çocuğu var (hepsi okuyor hatta 1 tanesi ünide 1 tanesi bu sene hazırlanıyor)
Diğer kaynımın 1 çocuğu var..
Benimde 1 tane..
EE benim evime maddi destek babam sağlıyoo benim çocuğumun hakkını onlar yiyo
yani anlıcanım bnm eşim eşşek gibi çalışıyoo kardeşlerine bakıyoo ve bunuda biliyoo kabul ediyoo
EE benim babam enayi mi.
Ben salakmıyım ben yiyemedim siz yiyin..
Benim oğlumun suçu ne rızkını onlar yiyo..
Boşuyommmm m,kropları atıyommmm kimseye paramı yedirmicemm:KK74:

canım benim yaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
nasıl olsa maddi olanak babandanmış sırf içmiyo dayağı yok
diyede bilmem ne kadar çekilir.benim anlamadığım
evladını özlemiyomu hiç bu adam????????????????

Son düzenleme:
canım benim yaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
nasıl olsa maddi olanak babandanmış sırf içmiyo dayağı yok
diyede bilmem ne kadar çekilir.benim anlamadığım
evladını özlemiyomu hiç bu adam????????????????

:KK43: yok bebeğim demekki özlemiyor Yarın 10 gün olucak bırak görmeyi telefonda ver bi sessini duyim bile demiyor..
Ve eşim içmez dün gece içmeye gitmiş..
Babamın eli üstünde haberi gelmiş babam a
Aramıyor sormuyor:97:

inatçıdır..
Laz damarın tuttu derdim hep..
2 defa evine dön dedi dönmedim ya babamı ezmicem dedim ben senin nikahlı kocanım dedi babandan anandan önce ben gelirim ben seni onlardan çok düşünürüm dedi..
İnada bindi yanii..
Çok görmüyorum çünki malımı biliyorum inadı kırılmaz baya aramaz..

ailenden once ben gelirim dedigi zaman
annenden once ben gelmiyorum ama deseydin
cocugum bile gelmiyorki gereken mucadeleyi gostermekten acizsin deseydin
varya senin yerine ben kinleniyorum artik kocana
zaten moralim bozuk bir konu actim
kimse ilgilenmiyor
bu sorun sadece bendemi var anlamadimki
hematom varmis bende hamileligim riskli gececekmis
8 saat acilde kaldim dun
alak bulak oldum

kimse ilgilenmiyor
8 saat acilde kaldim dun
alak bulak oldum

Bende kinleniyorum..
Canım benim çok geçmiş olsun konunu okudumda bilgim yok yorum yazmak istemedim..
Hiç böyle bişi yaşamadımda duymadımda şaştım
Çok mu zararlı bişimiş o meret niye olmuş sebep neymiş
Bi tedavisi vardır muhakkak bildir merak ederim

merhaba ala. canım sıkkın biraz.. öle dolanırken senin konunu gördüm hiç aralıksız eşinle evinize geçtiğiniz 2 balayı kısmına kadar yani yaklaşık 46 47 sayfalara kadar okudum. tek seferde okuduğum için gözlerim sulandı şimdilik bıraktım ama birde yorum bırakmak istedim.

ilk önce rahatsızlığından dolayı çok geçmiş olsun diliyorum. allah acil şifanızı versin ki pamuk bi nine olana kadar mutlulukla yaşayın.

sorunlarınızın bitmesine (okuduğum kısma göre) çok sevindim.

birde söylemeden edemeyeceğim siz ve eşiniz ne kadar seviyeli ne kadar sabırlı saygılı bir çiftsiniz. inanın her yazınızda bi asillik var. eşinizin tutumuna davranışları zaten söylenecek söz bulamıyorum.
hayran kaldım ilişkinize sevginize sabrınıza ve seviyenize desem hiçte abartmış olmam. allah yuvanızdaki o güzel olan bütün duyguları daim etsin. ne denir ki başka...

merhaba seher yıldızı. hayırdır arkadaşım neden sıkkın canın? anlatmak istersen biz buradayız biliyorsun değil mi?

hastalığım için iyi dileklerine çok tşk ederim. Allahım kimseyi ne sağlığıyla ne de huzuruyla imtihan etmesin inşallah.

Ayy arkadaşım bak buraya kadar gayet ciddi yazdım ama burda koptu olay. Tmm seviyeli saygılıyız vs d yok öle asillik falan. Bütün gün evde o röbdeşanbırı ben sabahlığımla elimizde purolarla ALA hanım, * bey bir maruzatım olacaktı diye dolaşan iki tip geldi gözümün önüne...

Saol arkadaşım. Asilmiyiz değilmiyiz bilmem ama evet çok seviyoruz birbirimizi ... Herkese karşı net duruşumuz bundan.
Günün sözünü veriyorum..
SEVENLER AYRILMAYIN, SEVENLERİ AYIRMAYIN...:KK54:

kimse ilgilenmiyor
8 saat acilde kaldim dun
alak bulak oldum

çok geçmiş olsun bitanem. yazdım konuna. :KK54:

:KK43: yok bebeğim demekki özlemiyor Yarın 10 gün olucak bırak görmeyi telefonda ver bi sessini duyim bile demiyor..
Ve eşim içmez dün gece içmeye gitmiş..
Babamın eli üstünde haberi gelmiş babam a
Aramıyor sormuyor:97:

inatçıdır..
Laz damarın tuttu derdim hep..
2 defa evine dön dedi dönmedim ya babamı ezmicem dedim ben senin nikahlı kocanım dedi babandan anandan önce ben gelirim ben seni onlardan çok düşünürüm dedi..
İnada bindi yanii..
Çok görmüyorum çünki malımı biliyorum inadı kırılmaz baya aramaz..

Ben bu konuda susma hakkımı kullanıyorum...
Sen hem dediklerimizi yapma...
Hem 3 defe hazırlan evine gel diyen adama hayır de...
Sonra da adamın inadından laz damarından bahset.
He sende yok hiç o damardan dimi bacım?????:KK19:
:26::26::26:

Ben bu konuda susma hakkımı kullanıyorum...
Sen hem dediklerimizi yapma...
Hem 3 defe hazırlan evine gel diyen adama hayır de...
Sonra da adamın inadından laz damarından bahset.
He sende yok hiç o damardan dimi bacım?????:KK19:
:26::26::26:

Canım o eve gidersem aynısını yaşıcam inadı kırılıcak gidip aynılarınımı yaşim:97:

X