Ben bu hale nasıl geldim?

Tüm kalbimle dua ediyorum canım sana. İnan kendi acım gibi sen ne çekiyorsan içim yandı. Hiçbir eş hiçbir anne senin gördüğün bu muameleyi hak etmez. Metanetine hayran kalmamak elde değil :nazar: Madem yarın konuşulcak, sen de karşısına dimdik çık. Bu gece elinden geldiğince toparlan. Elinden gelenin fazlasını yaptın zaten şimdiye kadar, bakalım eşin de uzlaşma yanlısı olacak mı? Umarım olur da yuvanız bu badireden sıyrılıp daha da güçlenir

Bende dün baştan sona okudum tüm mesajları, hepiniz gibi bende merakla bekliyorum. Ablacığım, Allah kullarına kaldıramayacağı dert vermez, herkes gibi benim de dualarım sizinle. İnşallah sükunet içinde bir sonuca varacaksınız bugün.

iyi bir şey olsa yazardı sanırım.
çok merak ediyorum.
inşaALLAH kötü bir şey yaşamamıştır.

ses yok mu :KK43: neden hiçbir şey yazmamış... iş yerinden yazıyordu anladığım kadarıyla...

ALA hersey yolundami? sen yazmadikca aklima kötü seyler geliyo Allah korusun:KK43:((

bugün öglen bulusacaklardi. en son plani böyleydi....

belki nete girmeye firsati olmadi ama ben de merak ediyorum ve endiseleniyorum...

insallah bunca olay sagligini etkilememistir....

inşallah iyi şeler olmuştur. Allah yardımcısı olsun bütün gün kaç kere girdim baktım, umutla bekliyoruz hayırlısı

ALA'nın sesi soluğu çımıyor... Saat kaç oldu ben iyice endişelenmeye başladım. Zaten rahatsızlıkları varmış bir de üstüne bu gerginlikler Allahım sen koru

Aklımıza hemen kötü şeyler getirmeyelim :KK43: Olmuştur bir şey muhakkak, fırsatı olmamıştır, girememiştir, kafasını toparlayıp öyle yazmak istiyordur belki de :KK43: Allah'ım sen koru Ala'yı...

valla bir ev icin kahrini cekiyosunuz yani hatta bir ev bile degil
size düsecek pay icin valla degmez
madem esinizde haftanin iki günü geliyor
sizde hasstasiniz en iiyisi gidin anneninizin yaninda kalin
nedemeye kaynananizin simarikliklarini cekiyorsunuzki
ayrilin esinizden demiyorum ama bi sekilde ikna edin en azindan esiniz yokkenn o evde kalmayin sizede yazik!

beni merak eden. yanımda olan. yorumlarıyla dualarıyla hep yanımda olan tüm dostlarım.. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. ilk olarak bunu söylemek istedim.

Dün gece çok kötü oldum. Acile gittim. Sabah tekrar dr daydım. O yüzden sabah giremedim arkadaşlar. İşe de sadece 30 dakikalığına uğrayıp çıktım.

Saat 10,30 civarı msj attı eşim bana kaçta buluşuyoruz diye. >Bilmiyorum dr dan yeni geldim şu anda evdeyim dedim. Aradı hemen ne oldu diye anlattım. Neden benim haberim yok vs neyse hemen geldi.

Ben o gelene kadar toparladım kendimi biraz. Öyle yatak döşek görsün istemedim. (güçlü imajımız bozulmasın yani). Neyse bir sürü sitem akşam ve sabah erken haber vermediğimiz için. "Seni sıkmak istemedik bunlarla kimseye kızma ben istemedim aramalarını" dedim.

Tmm kalk bir daha gidiyoruz ben de duyucam dedi. Neyse bir dr a daha gittik. Elimizde bir önceki (akşamki ve sabahki) tetkikler vsler. Dr la konuştuktan sonra çıktık. Dedi hadi yemek yemeğe kaşık kadar kalmış suratın. İstemese de içim yemek yemeği peki dedim. Bİr yerde oturduk. Bİr şeyler atıştırıyoruz ben hiç açmıyorum konuyu inatla onun açmasını bekledim.

"Ev tuttum anneme" dedi. (içimden oley çektim suratıma yansıtmadım)" hayırlı olsun nerden" dedim. yerini felan söyledi . ben tabaktakilerle uğraşıyorum duygularımı belli etmeyeyim diye. biraz sessizlik oldu. "annen istediğini alabilir evden" dedim ve başladım ağlamaya. "ben ona söyleyeceğimi söyledim sen düşünme bunları" dedi. "eşyalar alındı m"ı dedim. (amacım işlemler ne zaman biticek onu öğrenmek)." ben ona karışmıyorum. kirasını erdim peşinatını verdim gerisini *le (küçük kaynım) halledecekler ikisinin de maaşı var" dedi." Evlenince * beraber mi oturucaklar" dedim. "gözüken o" dedi.

"Beni niye attın" dedim "ben sana ne yaptım?" "Ben seni atmadım" dedi." ben seni o ortamdan çıkardım" dedi. "annenlerde rahat ortamda bile bu hale gelmişsin orda ne olurdun biliyorsun değil mi" dedi. "ama sen kaldın orda annenin yanında, sanki onu tercih etmişsin gibi" dedim. "orda olmam gerekiyor taşınana kadar onlar. ayarlamaları yapıyorum çok az sabır" dedi. (ben hala inanamıyorum ev falan tutulduğuna diyorum acaba beni mi oyalıyor) o arada teli çaldı. biriyle konuşuyor bana işaret etti kalem diye. bir numaralar yazdırdı. kapadı. dedim "hayırdır?" dedi "ev sahbiydi. doğalgaz elektrik sayaç noları bunlar. üstüne geçiricek ya annem" dedi. (o an bütün acabalarım gitti)

ordan kalktık. sahilde denize karşı oturduk. belki hiç konuşmadan 40-45 dak. omzuna yasladım başımı sustuk öyle. dedim ki "beni kimse aramıyor hayret. eltimler bile aramıyor. ne o bana mı tavırlı herkes?" dedi ki "tavırlı olan da olmayan da kendi bilir. bunlar artık düşünülecek şeyler değil". (anladığım kadarıyla evet bana çok kişi tavırlı ama eşim tınlamıyor)

sonra bir iğnem daha vardı. onu yaptırdık. beni bıraktı anneme. bırakırken dedi ki. "çok az sabır hayatım. muhtemelen bu hafta sonu taşınıcaklar. bana güven ve sabret. yeterince gerginim bir de ltf seni düşünmiyeyim. ilaçlarını iç. topla kendini." "tmm" dedim. "seni çok sevdiğimi biliyorsun değil mi?" "biliyorum deli" dedi. "bilmesem ne işim var burda". dedim "sen sevmiyorsun ama bak demedin bişey?" "töbeeee" dedi. "ille demek mi lazım?". öptü indim arabadan :KK69::KK17:

son durum bu canlarım. haftasonunu iple çekicez hep beraber ve inş yeni haftaya yepyeni haberlerle giricez.

bu arada başka haberler duyarsam anlatırım.

(he son bomba. kv nin üstüne olan bir taksit vardı. "onu yatırmamışız zamanı geçmiş galiba" dedi." tmm" dedim "yatıralım". girdik yatırıcaz. adam demez mi "geçen ayınkinin de ödeyecekmisiniz"? dedik ki 1" tane ödenmemmiş olması gerek". "yok dedi 10. ay da ödenmemiş". (baktım eşmin suratına çünkü benim yanınmda o vermişti annesine parayı) ödedik paşa paşa tabi.....

Son düzenleme:
X