- 5 Haziran 2009
- 4.290
- 3
- 39
akşama gitmek isteme sebebim benim gideceğim saatte tüm aile fertleri de evde olur zaten.
böylece herkesle gerekirse tek tek paylaşabilirim kozlarımı.
sadece eşime değil onlara da diyecek laflarım var hazırda çünkü....
bence bunu yapmayin.... o insanlarin hicbirini muhatap almayin.. cunku esinizi nasil doldurduklarini bilmiyorsunuz... belki de tam onlari hakli cikartacak sekilde davranacaksiniz...
konusma sirasinda onlarin sesi daha cok sussa ve siz soylemek istediklerinizi soyleyemesseniz, esinizin gözünde oraya kavga cikarmak icin gitmis olacaksiniz...
onlari tamamen cikartin hayatinizdan...
esinize bunu direk söyleyin. 7 aydir cektikleriniz yetmezmis gibi 2 gündür yasanilanlarin sizdeki etkilerinden bahsedin. ilac almanizdan, uyumamanizdan yemek yiyemenizden...
bundan sonra sadece kendinizi ve kizinizi düsüneceginizi eger isterse gercekten bundan sonra yaninizda olursa onu da düsünmeye devm edeceginizi belirtin. ama esiniz disinda hickimseyi, size yasattilanlardan dolayi artik hayatinizda istemedigginizi belirtin...
böyle cok fazla isinize karistim ama hizli yazmak istedigim icin cumleleri kisa kesiyorum. aslinda orada "söylemeyi düsünebilirsiniz" ifadesini kullanmaliyim ama cok uzun olcak..
kusuruma bakmayin...