Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Buda mantıklı. Bozdurmaya beraber gideriz büyük ihtimal dediğiniz gibi yarısını alsam iyi olcak
Aman alın cüzdanı çantanıza,siz taşıyın.
Zaten berabersiniz hep,baktınız olmayacak birşey isteniyor,siz dersiniz kusura bakmayın buna ayıracak bir bütçemiz yok şu an diye.
Eşiniz elini cebine bile atamaz bu sayede.

Senın eşin tamamen suclu. Agızlarının payını veremiyor mu? Eş mal olunca herkes bi şey söyler. Öyle yumuşak yumuşak konuşmayacak. Bi azar cekecek bakalım agzıno acıp biri gık diyebiliyor mu.

Üç çocuğunuz var hala sizinle ilgili kavga çıkarabilen sizin verdiğiniz kararlara saygı duymayan bir eş aileniz var bence sorun sizde . Ben size önceden de demiştim sizin eşiniz sizi savunur gibi yapıp onların emri altında. Şöyle kavga çıksa benden gider sizin derdiniz ne hayırdır sizin her arzu ve isteklerinize uymak için dünyaya gelmedim . Bundan sonra benim kararlarıma saygı duymazsanız bu kapıdan da girmem derdim. Ama bence siz diyemezsiniz çünkü eşinizden tirsiyorsuniz.esiniz de ailesinden sizin evlilik böylece gider .

Ay nekadar garip işler.
Gitmeyin olsun bitsin v

Kknın efsane görümceleri sizinkiler. İkinizi de takipteyim
Görümcemin yarın doğumgünü Zemheri ya bak kanım çekildi. Burdayken arada kaynıyordu anası falan kutluyorduk hepbirlikte hediyesinide veriyordum geçiyordu. Anasıyla köyde şimdi ömrümde aramamışım kızı mesaj atmamışım kutlamasam çok ayıp olurmu

Ay bilemedim yaaaa, ben kimseyi aramam. O seni arıyorsa araman lazım.

Ay bilemedim yaaaa, ben kimseyi aramam. O seni arıyorsa araman lazım.
Bizde öyle arama yoktur görümcemi sevmem sevmediğim insanla araşmam mesajlaşmam hediyeleşmem davet etmem. Doğumgünlerine önem veriyorlar her sene kutlanıyor bir arada ailecek ondan kaynaklı hiç gününde de mesaj atmadım öncesinde kutlandığı için. Şimdi burda değil mesaj atmam gerekir mi bilemedim.

Sizinki çok fenaymış... sözlerimi geri alıyorum az bile yapmşsnz o zaman
Bunların hakettiği ipleri koparıp hiç gorusmemek ama eşimi çok huzursuz ediyorlar eşimin işi kafa yoran bir iş adam kafasına takar işte sıkıntıya girer demiyorlar arayıp arayıp kavga ediyorlar en ufak şeyde. Eşimde huylarını bildiği için bana ısrar etmez onlar benim ailem diyip hiç savunmadi bile huzurumuzu bozuyorlar onlara takılma biz kendi evimizde huzurlu olalım diyor sürekli işte

Ediyorlar işte maksatları eşimi bana kışkırtmak karına söz geciremiyosun demişler eşimde babam sana zamanında söz geçirdigi için sen şimdi oyuzden babaaannem ve halamlarla kus degilmisin şimdi babaannemin yaptıklarını bize uygulama sakın demiş. Esim gelip anlattı işte. Sen sakın karisma ben senin yerine konuşuyorum dedi

Senin doğum gününü kutluyorsa sende bı mesajla kutla ama seninkini hatırlayan yoksa ben kutlamazdim

Altın falan bozmayacagim eşimi arayıp kavga etmişler karına söz geciremiyosun diye

Senın eşin tamamen suclu. Agızlarının payını veremiyor mu? Eş mal olunca herkes bi şey söyler. Öyle yumuşak yumuşak konuşmayacak. Bi azar cekecek bakalım agzıno acıp biri gık diyebiliyor mu.
Eşim zaten gereken cevabı vermiş. Sen karına söz geciremiyosun diye kışkırtmaya çalışmışlar eşimde annesine zamanında babam sana söz gecirdigi için şimdi babaannem ve halamlarla oyuzden konuşmayan sensin şimdi aynı şeyi bize uyglama sizin yapmak istediğiniz birlik beraberlik değil böyle yaparsanız kapımı açsınlar diye bakarsın demiş sonra hepsi u dönüşü tabi biz öyle demek istemedik konuyu saptırma diye yumuşatmaya çalışmışlar. Normalde gitmeden beni arayıp sen şunu bunu getir derlerdi kesin ama sessiz sedasız gittiler tatile

Yok yok tartışmanın boyutu oraya kadar gelmiş zaten eşimde resti çekip çıkmış gittiler sessiz sedasız tatile

Yok yok tartışmanın boyutu oraya kadar gelmiş zaten eşimde resti çekip çıkmış gittiler sessiz sedasız tatile

Böyle insanları anlamıyorum, oğlum biz gidiyoruz gelmek isterseniz bekleriz, bir şekilde sığarız siz bilirsiniz dese, görümce insan gibi davransa ne güzel olacak.

Böyle yapıyorlarsa tabii ki gelirleri yeter de artar. Giderleri yok ki. TLC'ye çıksın bunlar karı koca. Oradan da para gelir

Eşinizi tebrik ederim. Verdiği cevaplar ve tepkiler gayet yerinde. Bu konuda çok şanslısınız. Siz kendi huzurunuza ve mutluluğunuza odaklanın.

Böyle insanları anlamıyorum, oğlum biz gidiyoruz gelmek isterseniz bekleriz, bir şekilde sığarız siz bilirsiniz dese, görümce insan gibi davransa ne güzel olacak.
Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…