• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Eşinizi tebrik ederim. Verdiği cevaplar ve tepkiler gayet yerinde. Bu konuda çok şanslısınız. Siz kendi huzurunuza ve mutluluğunuza odaklanın.
Aynen eşimde öyle dedi. Zamanında annem kendi çekti şimdi niye böyle yapıyor diye kızıyor. Buyuzden eşimde şimdi bana sen karışma sessiz ol yanında bile münakaşa edecek bişey derseler ben cevaplarını veririm diyor. Veriyor da zaten ama ben el olunca ne yapsan yaranamiyorsun işte. Herzaman gittik kapılarını açarız canımız istemiyor der yine giderdik onu bile kayinvalidem eşime demiski ben getiriyorum diye geliyorsunuz 🤷🏻‍♀️ eşimde demiş tabi ya küçük dagida sen yarattın. Maviş gelmek istemese ben istemesem seninmi lafına bakcaz çok yanlış konuşuyorsun falan dedikçe olayı uzatmislar

Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide
Aç mı kalacak adam? k.pederle şöyle karşılıklı yemek yemedikten sonra ne anlamı kaldı o kavganın adkjfaskgalsgh :)

Ben sizi anliyorum ya bende ihtiyaci olan birini gorsem varimi yogumu vermek isterim ama boyle sömurucu tiplere giden 1 lira batar gözume.

ne oldu o olay yüzleştiler mi eşinle=?
evet full inkar hepsi hemde kayinvalidem bile :) eşim eniştenin direk suratına sen benim için ona gerek yok ben varım diye konuşuyormuşsun demiş oda yok öyle bişey arayalım kuzeni diyip hemen aramış ben sana dedimmi böyle böyle fln diye oda ben öle bişey hatırlamıyorum demiş. Sonra dönüp ablasinada sende bu mevzuları mavisin yanında konuşmayalım demissin diyince oda ayağa kalkıp ben öle bişey demedim nerden çıkıyor falan demiş sonra eşim eve geldi anlattı bana durumu tabi bende annen ne yaptı o anda dedim sustu dedi 😂 annen niye kızına hayır dedin diyememis ben yuzlesirim ara dedim telefonda olmaz dedi iki üç gün sonra kv deme gittik eşim annesine sordu sen demişsin zaten mavise niye inkar ediyosun Ogün ablama hayır dedin demiyorsun dedi kv de şok tabi ben ne zaman öle demişim diye bağırıyor bende dayanamayıp atladım 9 yıldır söyleyip söyleyip duruyorsunuz nasılsa bu kocasına söylemiyor biz lafı cakalimda o naparsa yapsın diye bak birini söylemem nelere yol açtı. Bu ne be ne diye yalan soylicem bide inkar ediyorsunuz kocaman insanlarsiniz dedim esimde ne diye cebellesiyorsun ben pis kokunun geldiği yeri biliyorum zaten uzatma dedi sustum ben ama kv susmadı tabi işte ablanla kötü ol millet kötüde kuste iyimi işte bilmem ne. Eşimde dedi korkup saklanacaginiz lafı dilede getirmeyin bidaha ozaman dedi. Kalk gidiyoruz dedi eve geldik işte

Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide

Var öyle olay çıkartıp melek rolüne bürünenler. Ne dersen ne anlamazlar. Allah kolaylık versin.

Bizde öyle arama yoktur görümcemi sevmem sevmediğim insanla araşmam mesajlaşmam hediyeleşmem davet etmem. Doğumgünlerine önem veriyorlar her sene kutlanıyor bir arada ailecek ondan kaynaklı hiç gününde de mesaj atmadım öncesinde kutlandığı için. Şimdi burda değil mesaj atmam gerekir mi bilemedim.
Sosyal medya ya da mesajla halkedebilirsin istersen. Telefon etmen şart değil

Var öyle olay çıkartıp melek rolüne bürünenler. Ne dersen ne anlamazlar. Allah kolaylık versin.
Gittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.

Gittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.

Valla haklısınız ne diyeyim. Allah kolaylık versin. Garip insanların arasında Allah yardım etsin. Merak ettim bir günde 5 bin nasıl harcandı. Bizde tatil yaptık o parayı bir günde yiyemem.

Eşiniz hayır demeyi zamanla öğrenir inşallah.

5 bin nedir yaaaaa

Ne aldınız bacım o kadar. Hadi 1.500 yakıt parası diyeyim kalan 3500 nedir. Bir aylık erzak mı aldınız. Çocuk dediğin ne isteyebilir ki bu kadar yüksek tutacak?
Hani bir gr bozacaktınız.

Valla haklısınız ne diyeyim. Allah kolaylık versin. Garip insanların arasında Allah yardım etsin. Merak ettim bir günde 5 bin nasıl harcandı. Bizde tatil yaptık o parayı bir günde yiyemem.

Eşiniz hayır demeyi zamanla öğrenir inşallah.
İlk giderken bişey istediler onlar denize inmişte falan filan neyse ben aldım 250tuttu onların istediği şey bende 4 tane içecek aldım onlar 100tl ama benim ondan alacağım 250 suanlik. Gittik sahile daha totomuz yer görmeden görümcemin çocuklar bağırıyor dayiii biz acıktık midye mısır ve dondurma istiyoruzzz dedi. Tamam dedi eşim ben geçiştirdi sanıyorum birazdan görümcemin çocuğuna 500lira uzattı alda getir diye 🤦🏻‍♀️ neyse dedim yani heralde akşam gezmeye gidilmez sonuçta eşim su gibi harcamaya başladı daha oturmadan. Sonra icecekti falan biz daha suya girmeden islandik yani 1000 lira gitti. Akşam yemek yenicek dünden kalan 10 tane köftenin yanına pilav yapıp yiyelim diyor görümcem o köfteler senin çocuklarına anca yeter dedi kayinpederimde kasap hemen evin yan tarafında işte gorumcemde babasına diyor baba sen gitme eşim için x gitsin 2 kilo tavukla 2 kilo köfte alır. Lan ben yemek yemek yemeden ordan ayrilsaymisim keşke kendi kocasını yollamak yok. Tabi içecek ivirzivir bahsetmiyorum bile. Ordada hemen 1500tl gitti. Akşam yemekten sonra sahile çay içmeye inelim öyle gidersiniz dediler bende yapın çayı termosla götürün ben çay sevmiyorum dedim çünkü hesap yine bana kalacaktı. Neyse derken tabi orda çocuklar için oyuncaklar var görümcem dalga geçer gibi 100tl uzatıp çocukları oraya götür dedi. Eşimde sende gel beraber gidelim dedi bana biz çocukları alıp oraya gittik
bir bilet 50lira 4 çocuk iki benimki iki onun ki birer sefer binme hakları var onun verdiği paraya göre :) tabi benim eşim bonkör ya onada binelim bunada binelim su dondurmadanda yiyelim ordada 1000lik olduk 300lira sadece dondurma tuttu zaten gerisi oyuncaklara binme falan. Döndük onların yanına görümcem çocukların elinde dondurma görünce bize niye almiyosun yaa bizede getir dedi eşimde dönemem oraya şimdi diyor tamam sen ismarlarsin diyor bide ver parayı benim çocuğa o getirir dedi eşimde yolluyor 6tane aldırıyor açıkta onlar top hesabı olduğu için haliyle oda tutuyor baya 400 verdi oda geri para üstü vermedi 😂 eşimde bana uzatıyor dondurma bende ablana ver o yesin elindekiyle doymaz o az gelir bidaha gitmezsin almaya dedim. Eve döndük tam bir somurulecek eseksin valla iyi yetistirmisler seni böyle dedim.
5 bin nedir yaaaaa

Ne aldınız bacım o kadar. Hadi 1.500 yakıt parası diyeyim kalan 3500 nedir. Bir aylık erzak mı aldınız. Çocuk dediğin ne isteyebilir ki bu kadar yüksek tutacak?

Ben bile sinir oldum burda valla. Madem öyle alın elinden kartı, belli ki akli melakeleri yerinde değil

5 bin nedir yaaaaa

Öyle yerlerde herşeyin üzerine 20lira koyun öyle hesaplayın 1 litre kola 50 TL gerisini siz dusunun

Konu sahibi eşin sana ne diyor yorum yapma otur o cevaplarını verecek 🤣 kızdığın için bana cevap vermiyorsun ama ben sana diyorum bu adam beşte harcar yüzde . Sen ağzını acsanda acmasanda harcar . Gorumcen ve kocası size istediği lafı söyler yine harcar. Aman sen ailesine ağzını açma o cevaplarini veriyor 🤣🤣

Back