Hahah kesinlikleBöyle yapıyorlarsa tabii ki gelirleri yeter de artar. Giderleri yok ki. TLC'ye çıksın bunlar karı koca. Oradan da para gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah kesinlikleBöyle yapıyorlarsa tabii ki gelirleri yeter de artar. Giderleri yok ki. TLC'ye çıksın bunlar karı koca. Oradan da para gelir![]()
Aynen eşimde öyle dedi. Zamanında annem kendi çekti şimdi niye böyle yapıyor diye kızıyor. Buyuzden eşimde şimdi bana sen karışma sessiz ol yanında bile münakaşa edecek bişey derseler ben cevaplarını veririm diyor. Veriyor da zaten ama ben el olunca ne yapsan yaranamiyorsun işte. Herzaman gittik kapılarını açarız canımız istemiyor der yine giderdik onu bile kayinvalidem eşime demiski ben getiriyorum diye geliyorsunuzEşinizi tebrik ederim. Verdiği cevaplar ve tepkiler gayet yerinde. Bu konuda çok şanslısınız. Siz kendi huzurunuza ve mutluluğunuza odaklanın.
Normalde bahsetmez de benim olaya karismamam için herşeyden haberim olsun diye anlatıyor onlar bana bı laf söylerse bende avel gibi bakmiyim diyeEşiniz anlattı mı size bunları benim kocam hayatta bahzetmez![]()
Aç mı kalacak adam? k.pederle şöyle karşılıklı yemek yemedikten sonra ne anlamı kaldı o kavganın adkjfaskgalsgh :)Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide
ne oldu o olay yüzleştiler mi eşinle=?Olay miras kavgası değildi orda eniştenin eşim hakkında atıp tutmasıydi.
evet full inkar hepsi hemde kayinvalidem bile :) eşim eniştenin direk suratına sen benim için ona gerek yok ben varım diye konuşuyormuşsun demiş oda yok öyle bişey arayalım kuzeni diyip hemen aramış ben sana dedimmi böyle böyle fln diye oda ben öle bişey hatırlamıyorum demiş. Sonra dönüp ablasinada sende bu mevzuları mavisin yanında konuşmayalım demissin diyince oda ayağa kalkıp ben öle bişey demedim nerden çıkıyor falan demiş sonra eşim eve geldi anlattı bana durumu tabi bende annen ne yaptı o anda dedim sustu dedine oldu o olay yüzleştiler mi eşinle=?
Aynen işte öyle benden saklayana ben sacamam sonuctaBen sizi anliyorum ya bende ihtiyaci olan birini gorsem varimi yogumu vermek isterim ama boyle sömurucu tiplere giden 1 lira batar gözume.
Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide
Herneyse işteOlay miras kavgası değildi orda eniştenin eşim hakkında atıp tutmasıydi.
Sosyal medya ya da mesajla halkedebilirsin istersen. Telefon etmen şart değilBizde öyle arama yoktur görümcemi sevmem sevmediğim insanla araşmam mesajlaşmam hediyeleşmem davet etmem. Doğumgünlerine önem veriyorlar her sene kutlanıyor bir arada ailecek ondan kaynaklı hiç gününde de mesaj atmadım öncesinde kutlandığı için. Şimdi burda değil mesaj atmam gerekir mi bilemedim.
Gittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.Var öyle olay çıkartıp melek rolüne bürünenler. Ne dersen ne anlamazlar. Allah kolaylık versin.
Gittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.
5 bin nedir yaaaaaGittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.
İlk giderken bişey istediler onlar denize inmişte falan filan neyse ben aldım 250tuttu onların istediği şey bende 4 tane içecek aldım onlar 100tl ama benim ondan alacağım 250 suanlik. Gittik sahile daha totomuz yer görmeden görümcemin çocuklar bağırıyor dayiii biz acıktık midye mısır ve dondurma istiyoruzzz dedi. Tamam dedi eşim ben geçiştirdi sanıyorum birazdan görümcemin çocuğuna 500lira uzattı alda getir diyeValla haklısınız ne diyeyim. Allah kolaylık versin. Garip insanların arasında Allah yardım etsin. Merak ettim bir günde 5 bin nasıl harcandı. Bizde tatil yaptık o parayı bir günde yiyemem.
Eşiniz hayır demeyi zamanla öğrenir inşallah.
5 bin nedir yaaaaa
Ne aldınız bacım o kadar. Hadi 1.500 yakıt parası diyeyim kalan 3500 nedir. Bir aylık erzak mı aldınız. Çocuk dediğin ne isteyebilir ki bu kadar yüksek tutacak?
Hani bir gr bozacaktınız.
Ben bile sinir oldum burda valla. Madem öyle alın elinden kartı, belli ki akli melakeleri yerinde değilGittik vee tam tahmin ettiğim gibi saçma bir tatil adı altında bir günde 5 bin lira harcayıp geldik şaka gibi. Görümcem tahmin ettiğim gibi elini cebine bile atmadı nasılsa benim saf salak kocam öder ya tamda öyle oldu. Ne yemeleri bitti ne içmeleri. Benim kocam iflah olmaz çocuk onlar bişey olmaz diye diye mis gibi tatil yaptırdı onlara biz akşama geri döndük şuan babasını sömürmeye devam ediyor. Bir akşam kalsaydım ertesi gün 5bin daha kesin yenirdi. Giden hep bizden gidiyor ben bu adama bu durumu ne kadar anlatsamda tamamda dese biri bişey isteyince hayır demeyi bilmiyor. Giderken daha yolda sipariş vermeye başladılar. Eşimde ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diye diye döndüğümüzde bı baktım 5 bin harcamisiz.
Öyle yerlerde herşeyin üzerine 20lira koyun öyle hesaplayın 1 litre kola 50 TL gerisini siz dusunun5 bin nedir yaaaaa
Ne aldınız bacım o kadar. Hadi 1.500 yakıt parası diyeyim kalan 3500 nedir. Bir aylık erzak mı aldınız. Çocuk dediğin ne isteyebilir ki bu kadar yüksek tutacak?
Hani bir gr bozacaktınız.
İş işten geçti şuan aldım maaşı bekliyorum gidip bilezik alacağım 15gram kendime kalaniylada geçinmeyi öğrensin bakalm nasıl oluyor harcamakBen bile sinir oldum burda valla. Madem öyle alın elinden kartı, belli ki akli melakeleri yerinde değil