Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Ya mavistez görümcemle ayda 3 kez pikniğe gitsem acile ziyaretine 9 falan olurdu annem sen napıyorsun ya

Sakın gitmeyin.
2 göz odalı yerde 3 aile kaldık. Erkekleri bi odaya doldurdular biz kadınlarda bir odaya.
Görümcelerm iki kanepeyi aldılar. Banada kapının önünü gösterdiler buraya yatak yap diye
Tam cingar çıkarmalık ortamdı. Salak gibi sustum
Gittiğimde ucundan laf dokundursunlar hadi bakalım. Agızlarına etcem

Paraya kıyın orada küçük bi daire tutun çekirdek ailenize sorun çözülsün... bana siz çok paracı geldiniz görümcenizle ilgili sıkıntı göremedim. Büyük meblağlar olmadıkça dayıdır bi dondurma bi formadan ne olacak ki... eşim orjinal almştı yeğenlerine hatta biri trabzonsporluydu onu ben hatrlatmştm sürekli bi şeyler alnmıyorsa kırk yılın başı alınması tolere edilebilir. Ama bn olsam altın bozdurup tatile gitmem o ayrı... gitmek istememekte haklısınız.

Otel fiyatları almış başını gitmiş, villa kiralamak deseniz dünya para. Kayınpederiniz eminim daha büyük bir ev tutmak isterdi ama bütçesi uygun olmamıştır. Üstelik hazır tutulmuş eve gidiyorsunuz, gündüz zaten tüm gün denizde olunur, eve bir tek yatmaya girilir. Benim fikrim madem kafanıza takıyorsunuz bütçeniz yetiyorsa kendiniz otelde kalırsınız, kalamıyorsanız da 2 günün tadını çıkarın. Mis gibi hazır tutulmuş ev, çocuklar kuzenleri ile eğlenecek. Takmayın kafanıza, günü kendinize zehir etmektense anın tadını çıkarıp eğlenmeye bakın.

Bu hikayede gorumcenizin kocası ne durumda? Yani adam hiç karısına, çocuğuna demiyor mu, ben size sonra alırım diye. Adam hiç etliye sütlüye karışmıyor mu? Her şeye okey mi?
Hayır tabiki demiyor. Çocuklar anne babasının yanında isteklerini eşime ve dedesine söylüyor 9 yıldır evliyim bu hep böyleydi. Karşılığında en ufak birşey görmeyince bende artık sesimi çıkartıyorum ben hayır dedigim günden beride benden kötüsü yok

Valla ben o görümcenin gönlü olsun diye günü birlik gitmem bile. Yol parama yazık. O para ile çanta alırım ayakkabı alırım
Gorumcenin gönlü olsun diye değilde işte ben reddettigim için büyük tartışma çıktı kayinvalidem beni ara bozmakla suçlamış sesler yükselmiş evde eşimi çağırip resmen kavga etmişler kv karşı komşusu benim arkadaşım o bile duymuş sesleri tartışmayı yani normal insan değiller saçma bı tatil planı yüzünden geldiğim durum bu

Kavga çıkmış zaten eşimi cagirip bağır çağır kavga etmişler beni ara bozmakla suçlayıp eşimde ablamlarin döneceği gün ben gelirim günübirlik gibi düşün akşama geri döneriz bu durumdan sonra maviş hiç gelmez anca kalmadan döneriz diye konuştuk demiş suratları beş karış yani yine dedikleri olmadı birlik beraberlik:)

Görümceniz de çok cimriymiş çok merak ettim eşi bu duruma bir şey demiyor mu?
Bişey dese böyle durumda olurmu görümcem. Eşinin yanında oluyor tüm bunlar. Görümcemin oğlu bizden iki bin liraya keyfi forma istiyor kizida dedesinden telefon istiyor falan eniştede sırıtıyor. Görümcem evine kahvaltılık almıyor masraf olcak diye gidip annesinde yiyip içiyor evine gitmeden babasindan kendi evinin eksiginide istiyor deterjan lazımdı yumuşatıcı lazımdı ben şimdi giderken markete ugramiyim diyor. Öyle dar gelirlide değiller kendi evi var artı kira alıyor maasida çok iyi bide para getirisi olan ekstra bı işi daha var eniştenin :)

Söz konusu erkek ailesi olunca paşa paşa gidiliyor.
Erkek ailesi diye değil pislik yapıp kavga çıkarıyorlar huzursuzluk yapıyorlar yani yoksa onlar istiyorki gidelim 3gece kalalım orda ben kabul etmedim diye eşimi çağırip kavga çıkarmışlar ben böyle olacağını biliyordum tamamen huzursuzluk işte beni ara bozmakla birlik olmalarını engellemekte suçlamislar eşimde böyle biseyin olmadigini o eve hepimizin sigmayacagi için gitmek istemedigimi anlatmis gorumcemde iyice ters konuşunca zaten günübirlik gidecektik sen varkende gitmeyeceğim sen dönerken ben giderim demiş yani öylede böylede ben kötü oldum

Yok canm bende olacak şey bildiğim için kalmalı gitmiyorum günü birlik gideceğiz

Sürekli olmasa bende alırım formayı zaten bu öyle bişey değil dondurma yanınca sakız parası zaten dediğim gibi dondurma falan öyle şeylere takılmıyorum. Bunlar insanı kahvaltıya çağırır gelirken sucugunu peynirini sana aldırır bana misafirliğe gelir kalan herşeyi kâr sayıp poşete doldurup evine götürür. Benim onlara aldıklarımi saysam ... Gorumcemde benim çocuklarımdan 10tlyi kıskanır bak okadar diyorum size.

Biz günübirlik gidip döneceğiz. Mesele o değil ben hazır tutulmuş eve gidiyorum da onun acısı benden misliyle çıkardı orda. Biz orda üç aile olacağız. Bir ailenin bı akşam yemeği bin lira. Damat eline cebine zaten atmıyor. 3ailenin yeme içme masrafı bize yıkılacak bende burdan altın bozup gideceğim niye görümcem kaynanam tatil yapsın diye kayinoederim ev tuttu ya . Benim yapacağım masraf tutulan evden daha çok olur.

Sizinki çok fenaymış... sözlerimi geri alıyorum az bile yapmşsnz o zaman

Ay salak mı bunlar ?

Görümcelerimiz kardeş

Gecen seneye kadar öyleydi malesef bu sene öyle değil işte ben artık dur dediğim için şimdi kavga eksik olmuyor kötü gelin oldum
Ya nasıl kavga edebiliyorlar şimdi düşünüyorum bunu benim yanımda yapılsa ya da şahit olsam ve ucundan konu bana dokunsa alırım karşıma bir dakika derim buyrun ? Noluyor yani. Kimse gitmek istemeidğim biryer için kavga çıkaramaz. Haddine değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…