• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Buda mantıklı. Bozdurmaya beraber gideriz büyük ihtimal dediğiniz gibi yarısını alsam iyi olcak
Aman alın cüzdanı çantanıza,siz taşıyın.
Zaten berabersiniz hep,baktınız olmayacak birşey isteniyor,siz dersiniz kusura bakmayın buna ayıracak bir bütçemiz yok şu an diye.
Eşiniz elini cebine bile atamaz bu sayede.

Erkek ailesi diye değil pislik yapıp kavga çıkarıyorlar huzursuzluk yapıyorlar yani yoksa onlar istiyorki gidelim 3gece kalalım orda ben kabul etmedim diye eşimi çağırip kavga çıkarmışlar ben böyle olacağını biliyordum tamamen huzursuzluk işte beni ara bozmakla birlik olmalarını engellemekte suçlamislar eşimde böyle biseyin olmadigini o eve hepimizin sigmayacagi için gitmek istemedigimi anlatmis gorumcemde iyice ters konuşunca zaten günübirlik gidecektik sen varkende gitmeyeceğim sen dönerken ben giderim demiş yani öylede böylede ben kötü oldum
Senın eşin tamamen suclu. Agızlarının payını veremiyor mu? Eş mal olunca herkes bi şey söyler. Öyle yumuşak yumuşak konuşmayacak. Bi azar cekecek bakalım agzıno acıp biri gık diyebiliyor mu.

Üç çocuğunuz var hala sizinle ilgili kavga çıkarabilen sizin verdiğiniz kararlara saygı duymayan bir eş aileniz var bence sorun sizde . Ben size önceden de demiştim sizin eşiniz sizi savunur gibi yapıp onların emri altında. Şöyle kavga çıksa benden gider sizin derdiniz ne hayırdır sizin her arzu ve isteklerinize uymak için dünyaya gelmedim . Bundan sonra benim kararlarıma saygı duymazsanız bu kapıdan da girmem derdim. Ama bence siz diyemezsiniz çünkü eşinizden tirsiyorsuniz.esiniz de ailesinden sizin evlilik böylece gider .

Kızlar sarma görümce diyim bilenler anladı.

Kayınpederim hafta sonu için bir ev kiralamış. Deniz için. Bu ev kaç odalı sinirden sormadım bile ama idare ederiz bı akşam yiiaaa diye anlattığına göre kayinpederim, muhtemel 2+1 biseydir yani oda en fazlaa. Şimdi buraya görümcemler biz ve kayinvalidemler olmak uzere 3 aile toplamda 11 kişiyiz 😤😩

Böyle şeyi sevmediğimi aslaa rahat edemeyeceğimi eşim biliyor. Gorumcemi zaten sevmiyorum sevsem erkekler bı odada kadınlar çocuklar bı oda da diye idare edilir. Başka ev tutun diye fikir verenler için o konu bambaşka bi olay zaten.

Bu ay fazla açıldık ay sonu nasıl gelcek diye düşünürken bir anda bu iş çıktı. Gelmeyeceğiz desek benden kaynaklı olup puruz çıkaran biri gibi hayiflanacaklar. Eşimde benden altın istiyor bozmak için. Ben her ay ondan kendi harcamalarım dışında 4gram parası alıyorum birikim amaçlı. Bu olay meydana çıkmasa bozmazdik yani gitsek orda ekstra harcama olacak akşam gezmeye çıkılacak falan.

Neyse eşim ben bisekil yapcam halletcem rahat olursun bı akşam katlan falan dedi pürüz çıkarmış olmamak için tamam dedim. İki gram ver ama diyor. Bende tamam veririm ama sende gidipte orda ablanın cocuklarina ekstra para harcama beni sinir etme ben burdan altın bozup gidiyorum diye uyardım.

Öyle yiyecek içecek parasında değilim tabiki çocuklara dondurma alınır yada nebileyim içecek aburcubur. Ben daha fazlasından bahsediyorum. Daha önce konu açmıştım zaten burda sürekli bizden bişey istiyorlar. Orda da yine gezerken biseyler bulup ana babasına değil dayısına yapisacaklar benimkide bonkör ya yine hayır demez diye baştan uyardım. Senin ablan eline cebine atıp bı dondurma ismarlamayacak sende gidip orda bana bunu hediye al diye yapistiklarinda hayır demesini bil ben burdan altın bozup gideceğim dedim.

Eşimde ablamla olan şu çatışmadan vazgeç ben zaten herşeyin farkındayım artık ama senin bunu dile getirmen bize zarar veriyor dedi. Bende sustum bişey demedim zaten diyeceğimi dedim yani.

Keşke biraz cimri olup parayı seven biri olsaydı. Zaten tutumlu biri değil eşim. 4gram parası elinden almasam her ay bişey bulur almak için. Yani 4gram aldığım halde kismadan harcıyoruz zaten düşünün. Bu ay geçen hafta 4 günlük yakın biryere tatile gittiğimiz için yani doğal olarak paramız azaldı.

Yani zaten istemeye istemeye gidiyorum bide orda böyle bişey olursa iyice sinir olup keyifsiz gün geçirmek istemiyorum.biseyler bir yere kadar hep alınır yani bazen karşılıklı olması lazım bu alma vermeninde maşallah evlendiysem hep biz alıyoruz onlara. Ne yapmalıyım huzursuz olmamak için 😩

Ay nekadar garip işler.
Gitmeyin olsun bitsin v

Kknın efsane görümceleri sizinkiler. İkinizi de takipteyim
Görümcemin yarın doğumgünü Zemheri ya bak kanım çekildi. Burdayken arada kaynıyordu anası falan kutluyorduk hepbirlikte hediyesinide veriyordum geçiyordu. Anasıyla köyde şimdi ömrümde aramamışım kızı mesaj atmamışım kutlamasam çok ayıp olurmu😂😂

Görümcemin yarın doğumgünü Zemheri ya bak kanım çekildi. Burdayken arada kaynıyordu anası falan kutluyorduk hepbirlikte hediyesinide veriyordum geçiyordu. Anasıyla köyde şimdi ömrümde aramamışım kızı mesaj atmamışım kutlamasam çok ayıp olurmu😂😂
Ay bilemedim yaaaa, ben kimseyi aramam. O seni arıyorsa araman lazım.

Ay bilemedim yaaaa, ben kimseyi aramam. O seni arıyorsa araman lazım.
Bizde öyle arama yoktur görümcemi sevmem sevmediğim insanla araşmam mesajlaşmam hediyeleşmem davet etmem. Doğumgünlerine önem veriyorlar her sene kutlanıyor bir arada ailecek ondan kaynaklı hiç gününde de mesaj atmadım öncesinde kutlandığı için. Şimdi burda değil mesaj atmam gerekir mi bilemedim.

Sizinki çok fenaymış... sözlerimi geri alıyorum az bile yapmşsnz o zaman
Bunların hakettiği ipleri koparıp hiç gorusmemek ama eşimi çok huzursuz ediyorlar eşimin işi kafa yoran bir iş adam kafasına takar işte sıkıntıya girer demiyorlar arayıp arayıp kavga ediyorlar en ufak şeyde. Eşimde huylarını bildiği için bana ısrar etmez onlar benim ailem diyip hiç savunmadi bile huzurumuzu bozuyorlar onlara takılma biz kendi evimizde huzurlu olalım diyor sürekli işte

Ya nasıl kavga edebiliyorlar şimdi düşünüyorum bunu benim yanımda yapılsa ya da şahit olsam ve ucundan konu bana dokunsa alırım karşıma bir dakika derim buyrun ? Noluyor yani. Kimse gitmek istemeidğim biryer için kavga çıkaramaz. Haddine değil.
Ediyorlar işte 😂 maksatları eşimi bana kışkırtmak karına söz geciremiyosun demişler eşimde babam sana zamanında söz geçirdigi için sen şimdi oyuzden babaaannem ve halamlarla kus degilmisin şimdi babaannemin yaptıklarını bize uygulama sakın demiş. Esim gelip anlattı işte. Sen sakın karisma ben senin yerine konuşuyorum dedi

Bizde öyle arama yoktur görümcemi sevmem sevmediğim insanla araşmam mesajlaşmam hediyeleşmem davet etmem. Doğumgünlerine önem veriyorlar her sene kutlanıyor bir arada ailecek ondan kaynaklı hiç gününde de mesaj atmadım öncesinde kutlandığı için. Şimdi burda değil mesaj atmam gerekir mi bilemedim.
Senin doğum gününü kutluyorsa sende bı mesajla kutla ama seninkini hatırlayan yoksa ben kutlamazdim

Aman alın cüzdanı çantanıza,siz taşıyın.
Zaten berabersiniz hep,baktınız olmayacak birşey isteniyor,siz dersiniz kusura bakmayın buna ayıracak bir bütçemiz yok şu an diye.
Eşiniz elini cebine bile atamaz bu sayede.
Altın falan bozmayacagim eşimi arayıp kavga etmişler karına söz geciremiyosun diye 🤦🏻‍♀️

Senın eşin tamamen suclu. Agızlarının payını veremiyor mu? Eş mal olunca herkes bi şey söyler. Öyle yumuşak yumuşak konuşmayacak. Bi azar cekecek bakalım agzıno acıp biri gık diyebiliyor mu.
Eşim zaten gereken cevabı vermiş. Sen karına söz geciremiyosun diye kışkırtmaya çalışmışlar eşimde annesine zamanında babam sana söz gecirdigi için şimdi babaannem ve halamlarla oyuzden konuşmayan sensin şimdi aynı şeyi bize uyglama sizin yapmak istediğiniz birlik beraberlik değil böyle yaparsanız kapımı açsınlar diye bakarsın demiş sonra hepsi u dönüşü tabi biz öyle demek istemedik konuyu saptırma diye yumuşatmaya çalışmışlar. Normalde gitmeden beni arayıp sen şunu bunu getir derlerdi kesin ama sessiz sedasız gittiler tatile

Üç çocuğunuz var hala sizinle ilgili kavga çıkarabilen sizin verdiğiniz kararlara saygı duymayan bir eş aileniz var bence sorun sizde . Ben size önceden de demiştim sizin eşiniz sizi savunur gibi yapıp onların emri altında. Şöyle kavga çıksa benden gider sizin derdiniz ne hayırdır sizin her arzu ve isteklerinize uymak için dünyaya gelmedim . Bundan sonra benim kararlarıma saygı duymazsanız bu kapıdan da girmem derdim. Ama bence siz diyemezsiniz çünkü eşinizden tirsiyorsuniz.esiniz de ailesinden sizin evlilik böylece gider .
Yok yok tartışmanın boyutu oraya kadar gelmiş zaten eşimde resti çekip çıkmış gittiler sessiz sedasız tatile

Yok yok tartışmanın boyutu oraya kadar gelmiş zaten eşimde resti çekip çıkmış gittiler sessiz sedasız tatile

Böyle insanları anlamıyorum, oğlum biz gidiyoruz gelmek isterseniz bekleriz, bir şekilde sığarız siz bilirsiniz dese, görümce insan gibi davransa ne güzel olacak.

Sürekli olmasa bende alırım formayı zaten bu öyle bişey değil dondurma yanınca sakız parası zaten dediğim gibi dondurma falan öyle şeylere takılmıyorum. Bunlar insanı kahvaltıya çağırır gelirken sucugunu peynirini sana aldırır bana misafirliğe gelir kalan herşeyi kâr sayıp poşete doldurup evine götürür. Benim onlara aldıklarımi saysam ... Gorumcemde benim çocuklarımdan 10tlyi kıskanır bak okadar diyorum size.
Böyle yapıyorlarsa tabii ki gelirleri yeter de artar. Giderleri yok ki. TLC'ye çıksın bunlar karı koca. Oradan da para gelir 🤣

Eşinizi tebrik ederim. Verdiği cevaplar ve tepkiler gayet yerinde. Bu konuda çok şanslısınız. Siz kendi huzurunuza ve mutluluğunuza odaklanın.

Böyle insanları anlamıyorum, oğlum biz gidiyoruz gelmek isterseniz bekleriz, bir şekilde sığarız siz bilirsiniz dese, görümce insan gibi davransa ne güzel olacak.
Ya öyle olsalar keşke şuan resmen işi inada bindirdiler kayinpederimin Moralı çok bozulmuş adama kimbilir ne yansıttılar ne anlattılar. Ben yine bir akşam katlanmaya razıydım ama işi böyle çevirdikleri için kalmayacagim belkide gitmem bile o kavgadan sonra onlar bişey olmamış gibi davranilsin istiyor bide

Back