Ben bir de şu kaygıyı anlamıyorum desinler gelin istemiyor diye istemeyebiliriz yani.
Parayı sevip sevmekle ne alakası var var diye sacalimmiSiz sanki biraz parayi seviyorsunuz.
Ev büyük olsaydı idare ederiz diye bı cümle kurmazdi sanmiyorum küçük demekki. Eşimle bugün konuştum günü birlik olursa gidelim yoksa hiç gitmek istemiyorum diye okadar kişi nasıl kalacağız rahat edemeyiz gerek yok dedim tamam takılma öyle yaparız madem geliriz dedik bikere dediAslında al bütün torunların burada, hadi yapın beraber tatili deyip çocukları bırakıp döneceksiniz. Ne güzel iş, torunların anneleri gelsin temizlik yemek işlerini halletsin, babaları da denizde başlarında dursun ben dede olarak baş köşede hiç bir şeye elimi atmayayım.
Emin misiniz evin küçük olduğuna? Gerçi isterse 5+1 olsun, kv-kp ikilisi varsa hiç bir kadın uzanayım güneşleneyim, eşim çocuklarla ilgilensin diyemiyor.
Yok malesef tekte gitmez bensiz. Günübirlik diye tamam dedi bugün bakalmSiz gitmeyin eşiniz tek gitsin
Benden yana gibi davranıp işini hallediyor sanki dimi. Bugün kalmayacagimi söyledim gittik yaptık tatili işte tekrar ne gerek vardı madem baban ev tutacakti bizimle niye ayriyeten geldiler diye tamam ozaman günübirlik gidelim gelcez dedik bikere falan dediOf senin eşinde senden yana gibi önce ailesiyle tatil sonra küçücük g*t kadar evde zorunlu tatil falan . Bu ne be böyle . Hayata onun ailesinin ve arzularının karşılanmasına mi geldiniz. Ben olsam gitmem kendi gitsin .
Hadsiz işte. On planda olmadimi onsuz plan yapildimi kuduruyor tek yaptığı saldirmakGörümcenin senin kararlarını sorgulayabulecek hadde olmasi çok ilginç
Yok zaten gitmek istemiyorum gitmek istesem bu dediğiniz mantıklı. Ama günübirlik gitme konusunda anlaştık şükürBen olsam bozulan altınlarla yakında başka bir ev tutarım. Akşam yemeğine de kayınpederin tuttuğu yere misafirliğe giderim
Yok hayır çocukların biseyde ısrarla tutturmasi bizim kararlarimiza engel olmaz ben kalmak istemediğim için zaten eşimde yok hayır gidiyoruz derdi ama gerek kalmadı bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz. Ben zaten gitmek istemediğim için çözüm üretmeye çalışmıyorum yoksa tutarım ev ama altında bozmak istemiyorum zaten bir gramda anlaştıkÇocuklar gitmek istemezse ve ağlarsa daha büyük problem çıkmaz mı? Tam bir de uyku ve yorgunluk çocukların en problemli olduğu zamanlar. Kuzenleri orada, babanne ve dede orada evden çıkacaklar mı? bana fikir mantıklı gelmedi. Olaylar daha çok büyür.
Aynı durumda ben olsam annemler beni göndermez mesela. Çocuklar ağlasa gitme derler. Kızarlar çocukları ağlatma diye. Çok şükür 11 kişi bir evde kalmadık.
Ama tabiki 11 kişi aynı evde daha mantıksız ve daha zor. Yakınlarda bir evde siz kiralayın sorunu bu şekilde çözün. Hatta çocukları babanne dede evinde bırakın siz keyif yapın
Ben gitmeye hevesli olsam çözüm üretirim de gitmek istemiyorum gereksiz çünkü. Geçen hafta 4 günlük tatilde kv ve kpderde yanimizdaydi yani yaptık zaten onlarla tatilde günübirlik gitmeye karar verdik konuştum bugunHaha çok mantikli oneri
O kalabaliğa villa kiralayin her aileye ayri oda olsun en azindan mutlu mesut tatil yapın o zaman digerine gitmeyin anlamasın yani
Normalde günü birlik hersene giderdik biz ayrı kalmalı tatil yapardık. Ama kv ve kp ısrar etti eşimde bikerelik olsun bidaha olmaz dedi işte öyle bu sene onlarla kalmalı tatil yaptık. Büyük ihtimalle görümcem yine ortalığı karıştırdı bise niye haber vermediniz diye kayinpederimde ev tutmuş bize sormadan işte. Eşimde demis maviş gelmez okadar bı geze kalrz demiş bende bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz yoksa hiç gitmeyelim yaptık tatili zaten diye öyle anlaştık isteNeden sürekli eşinin ailesiyle tatile gidiyorsunuz ki? Para verseler yine gitmem.
Tatili organize eden görümceYa bu konudan anladigim sıkıntı sizde. Daha ortada fol yok yumurta yok, baslamissiniz gorumce diye konu acmaya o tatil icin. Konudan anladigim suanda asil dert ev kucuk, konu basligi gorumce..... bu bile kafa yapinizi belli ediyor.
Benim hissettigim sıkıntili taraf gorumce degil, siz.
Bir gram verdim yeterAltını bozdur parayı kocandan al para hesabı sende olsun
Günübirlik gideceğiz bugün konuşup karar verdik kalmayacagimi söyledim bendeBen gitmezdim, hayatta 11 kişinin aynı evde nefes aldığı aynı tuvaleti , banyoyu kullandığı yere gitmezdim, ben pikniğe bile kalabalık gitmeyen insanım, bence gitmeyin bir çizginiz olsun...
Organize eden gorumcemEvet ya ayrıca görümce ne alaka , konu tatille ilgili görümce vurgusu saçma..
Bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz artık ne derse desin annesine babasınaKocan diyememiş mi o kadar adam aynı evde bu sıcakta tatil değil eziyet olur diye. Hemen hazırlar karısının üzerine atmaya.
Bugün konuştum bende istemiyorum kalamam yaptık bikere tatil sırf ablanda istiyor diye ben niye ayak uyduruyorum dedim eşimde gelcez dedik bikere günübirlik gidip döneriz dedi öyle anlaştıkÖnceki tatilde eşiniz size onlarla bir daha tatile gitmeyeceğiz diye siz vermişti. O sözü hatırlatın bence ve gitmeyin. Ne kadar değişik ya, beni kimse istemediğim yere götüremez, istemiyorum diyin geçin ya. Kim ne diyorsa desin sonra size ne?
Uyanık da benim kadar değilGeçen ki tatilde rüşvet olarak aldığı yüzüğün parasini fazlasıyla geri mi istiyor kocanız.Kusura bakmayın ama kocanız sizden uyanık çıktı.
Görümcem organize etti bunu ya hiç gitmezsem yine başıma gelecek şey belli bağıra bağıra kavga çıkaracak sen bizim birlik olmamızı engelliyorsun falan diye bende günü birlik diye anlaştım eşimle onlarda kalmayacagimi orda öğrenir artık görümcem bizim arkamizdan yine kavga ederde çokta umrumdaBen bir de şu kaygıyı anlamıyorum desinler gelin istemiyor diye istemeyebiliriz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?