Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Ev büyük olsaydı idare ederiz diye bı cümle kurmazdi sanmiyorum küçük demekki. Eşimle bugün konuştum günü birlik olursa gidelim yoksa hiç gitmek istemiyorum diye okadar kişi nasıl kalacağız rahat edemeyiz gerek yok dedim tamam takılma öyle yaparız madem geliriz dedik bikere dedi

Benden yana gibi davranıp işini hallediyor sanki dimi. Bugün kalmayacagimi söyledim gittik yaptık tatili işte tekrar ne gerek vardı madem baban ev tutacakti bizimle niye ayriyeten geldiler diye tamam ozaman günübirlik gidelim gelcez dedik bikere falan dedi

Yok hayır çocukların biseyde ısrarla tutturmasi bizim kararlarimiza engel olmaz ben kalmak istemediğim için zaten eşimde yok hayır gidiyoruz derdi ama gerek kalmadı bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz. Ben zaten gitmek istemediğim için çözüm üretmeye çalışmıyorum yoksa tutarım ev ama altında bozmak istemiyorum zaten bir gramda anlaştık

Haha çok mantikli oneri

O kalabaliğa villa kiralayin her aileye ayri oda olsun en azindan mutlu mesut tatil yapın o zaman digerine gitmeyin anlamasın yani
Ben gitmeye hevesli olsam çözüm üretirim de gitmek istemiyorum gereksiz çünkü. Geçen hafta 4 günlük tatilde kv ve kpderde yanimizdaydi yani yaptık zaten onlarla tatilde günübirlik gitmeye karar verdik konuştum bugun

Neden sürekli eşinin ailesiyle tatile gidiyorsunuz ki? Para verseler yine gitmem.
Normalde günü birlik hersene giderdik biz ayrı kalmalı tatil yapardık. Ama kv ve kp ısrar etti eşimde bikerelik olsun bidaha olmaz dedi işte öyle bu sene onlarla kalmalı tatil yaptık. Büyük ihtimalle görümcem yine ortalığı karıştırdı bise niye haber vermediniz diye kayinpederimde ev tutmuş bize sormadan işte. Eşimde demis maviş gelmez okadar bı geze kalrz demiş bende bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz yoksa hiç gitmeyelim yaptık tatili zaten diye öyle anlaştık iste

Tatili organize eden görümce evet 11 kişiyle aynı evde tatil yapmıyorum diye ben sıkıntılıym

Ben gitmezdim, hayatta 11 kişinin aynı evde nefes aldığı aynı tuvaleti , banyoyu kullandığı yere gitmezdim, ben pikniğe bile kalabalık gitmeyen insanım, bence gitmeyin bir çizginiz olsun...
Günübirlik gideceğiz bugün konuşup karar verdik kalmayacagimi söyledim bende

görümceniz tatili planladı diye o neden suçlu oluyor onu anlamadım tam. kp ev tutmuş, eşiniz de ille gidelim diyor. bir önceki tatili de yine onlarla yapmışsınız, insanlar bir yere istemiyorsa gitmeyebilir, öyle derler böyle derleri düşünmeye gerek yok bence. diyecek insanlar gidince de bir olumsuzluğunuzu görüp laf söyler -kalmadan dönmeniz gibi-

Bugün konuştum bende istemiyorum kalamam yaptık bikere tatil sırf ablanda istiyor diye ben niye ayak uyduruyorum dedim eşimde gelcez dedik bikere günübirlik gidip döneriz dedi öyle anlaştık

Geçen ki tatilde rüşvet olarak aldığı yüzüğün parasini fazlasıyla geri mi istiyor kocanız. Kusura bakmayın ama kocanız sizden uyanık çıktı.
Uyanık da benim kadar değil bir gram bozarım gerekirse ama kalmayacagim dedim günübirlik gidip döneceğiz

Ben bir de şu kaygıyı anlamıyorum desinler gelin istemiyor diye istemeyebiliriz yani.
Görümcem organize etti bunu ya hiç gitmezsem yine başıma gelecek şey belli bağıra bağıra kavga çıkaracak sen bizim birlik olmamızı engelliyorsun falan diye bende günü birlik diye anlaştım eşimle onlarda kalmayacagimi orda öğrenir artık görümcem bizim arkamizdan yine kavga ederde çokta umrumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…