Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Aslında al bütün torunların burada, hadi yapın beraber tatili deyip çocukları bırakıp döneceksiniz. Ne güzel iş, torunların anneleri gelsin temizlik yemek işlerini halletsin, babaları da denizde başlarında dursun ben dede olarak baş köşede hiç bir şeye elimi atmayayım.

Emin misiniz evin küçük olduğuna? Gerçi isterse 5+1 olsun, kv-kp ikilisi varsa hiç bir kadın uzanayım güneşleneyim, eşim çocuklarla ilgilensin diyemiyor.

Normalde 3gece 4gun tutmuş bide hepimiz biryerde kalalım diye. Ben asla istemediğim için işte eşim bir gece gidelim diye ısrar ediyor. Ben istemediğimi onlarada belli ettim de anlamak istemiyorlar
O tatil olmazki.Yemek hazırlandığını yediğini yıka falan.Biryeri gezmek istesen biri uymaz.Alisverise uymaz.Yemege uymaz.Denize gireceğin saate uymaz.

Görümcenin senin kararlarını sorgulayabulecek hadde olmasi çok ilginç

Ay evet işte aynısını eşime söyledim. Onlar benim verdiğim tepkiden zaten istemedigimi anladı sen ne diye zorluyorsun beni diyorum torunlarıyla hep beraber olmak istiyor napayım dedi
Sizi ilgilendirmezki torunlarıyla hep beraber olmak istiyorlarsa kaçırmıyorsunuz. Bana göre değil istemiyorum bana mı sorup tutmuş baban deseydiniz ? Keşke kabul etmeseydiniz.

Bende öyle planlıyorum valla kalamam falan diye bı anda hadi çocuklar uyumadan biz kalkalım diyecegim

Çocuklar gitmek istemezse ve ağlarsa daha büyük problem çıkmaz mı? Tam bir de uyku ve yorgunluk çocukların en problemli olduğu zamanlar. Kuzenleri orada, babanne ve dede orada evden çıkacaklar mı? bana fikir mantıklı gelmedi. Olaylar daha çok büyür.

Aynı durumda ben olsam annemler beni göndermez mesela. Çocuklar ağlasa gitme derler. Kızarlar çocukları ağlatma diye. Çok şükür 11 kişi bir evde kalmadık.

Ama tabiki 11 kişi aynı evde daha mantıksız ve daha zor. Yakınlarda bir evde siz kiralayın sorunu bu şekilde çözün. Hatta çocukları babanne dede evinde bırakın siz keyif yapın

Bence cocuklari esinle yolla. Kendine miss gibi kafa dinleme gunu yap. Onlar orda cinnetlik olsun
Haha çok mantikli oneri
Normalde 3gece 4gun tutmuş bide hepimiz biryerde kalalım diye. Ben asla istemediğim için işte eşim bir gece gidelim diye ısrar ediyor. Ben istemediğimi onlarada belli ettim de anlamak istemiyorlar
O kalabaliğa villa kiralayin her aileye ayri oda olsun en azindan mutlu mesut tatil yapın o zaman digerine gitmeyin anlamasın yani

Neden sürekli eşinin ailesiyle tatile gidiyorsunuz ki? Para verseler yine gitmem.

Altını bozdur parayı kocandan al para hesabı sende olsun

Ben gitmezdim, hayatta 11 kişinin aynı evde nefes aldığı aynı tuvaleti , banyoyu kullandığı yere gitmezdim, ben pikniğe bile kalabalık gitmeyen insanım, bence gitmeyin bir çizginiz olsun...

Evet ya ayrıca görümce ne alaka , konu tatille ilgili görümce vurgusu saçma..

Kocan diyememiş mi o kadar adam aynı evde bu sıcakta tatil değil eziyet olur diye. Hemen hazırlar karısının üzerine atmaya.

Ya yorumlarınıza bayılıyorum çok doğru söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…