• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

görümceniz tatili planladı diye o neden suçlu oluyor onu anlamadım tam. kp ev tutmuş, eşiniz de ille gidelim diyor. bir önceki tatili de yine onlarla yapmışsınız, insanlar bir yere istemiyorsa gitmeyebilir, öyle derler böyle derleri düşünmeye gerek yok bence. diyecek insanlar gidince de bir olumsuzluğunuzu görüp laf söyler -kalmadan dönmeniz gibi-
Evet buda onların gözüne batacak zaten kalmadık diye. Görümcem normal davransa suçlu ilan etmem de yine organize ettiği bı pikniğe katılmak istemiyorum diye benmle bağıra bağıra kavga etmişti sen bizi uzaklaştırmaya çalışıyorsun falan diye pislik çıkarıyor kv de sürekli bize alttan alın onu ne var işte diyip sürekli üzerimize geliyor sırf hır gür olmasın diyede eşimde arada kalıp gönlümü yapmaya çalışıyor

Benden yana gibi davranıp işini hallediyor sanki dimi. Bugün kalmayacagimi söyledim gittik yaptık tatili işte tekrar ne gerek vardı madem baban ev tutacakti bizimle niye ayriyeten geldiler diye tamam ozaman günübirlik gidelim gelcez dedik bikere falan dedi
Evet aynen öyle yapıyor . Birde sen söyleme gorumcene falan diyor hala zoruna gidiyor yani. Iyice kazık yemeden akillanmayacak . Ama sizde tuhafsiniz sen çocukları al git derim ben . Kusura bakmasın onun ailesiyle sürekli tatil yapmak zorunda değilsiniz

Evet aynen öyle yapıyor . Birde sen söyleme gorumcene falan diyor hala zoruna gidiyor yani. Iyice kazık yemeden akillanmayacak . Ama sizde tuhafsiniz sen çocukları al git derim ben . Kusura bakmasın onun ailesiyle sürekli tatil yapmak zorunda değilsiniz
Ah ah bilseniz bize huzur vermiyorlar yani benim pek umrumda olmuyorda eşimi huzursuz ediyorlar onun öyle olması haliyle evede yansıyor ölü balık gibi dolaşıyor evde sonra

Görümcem organize etti bunu ya hiç gitmezsem yine başıma gelecek şey belli bağıra bağıra kavga çıkaracak sen bizim birlik olmamızı engelliyorsun falan diye bende günü birlik diye anlaştım eşimle onlarda kalmayacagimi orda öğrenir artık görümcem bizim arkamizdan yine kavga ederde çokta umrumda
Ya balım ben mi anlamıyorum nasıl kavga çıkarıcak ? Yüzüne yüzüne böyle diyebiliyor mu ? Bunu diyebilcek yüzü olan görümcemin ben daha yüzüne bakmam. Hadi az öteye saygısız derim. Bu ne terbiyesizlik ya ? Sen bizm birlik olmamızı engelliyorsun ne demek ? Pardon? Sen kimsinde bana bunu söyleyebiliyorsun ? İstemiyorum sanane ? Diyebilirsiniz. Bu abinle benim aramda karışamazsın diceksiniz. Bunu size diyemez.

Yok hayır çocukların biseyde ısrarla tutturmasi bizim kararlarimiza engel olmaz ben kalmak istemediğim için zaten eşimde yok hayır gidiyoruz derdi ama gerek kalmadı bugün konuştum günübirlik gidip döneceğiz. Ben zaten gitmek istemediğim için çözüm üretmeye çalışmıyorum yoksa tutarım ev ama altında bozmak istemiyorum zaten bir gramda anlaştık 😂

Hayırlısı olmuş o zaman.

Kızlar sarma görümce diyim bilenler anladı.

Kayınpederim hafta sonu için bir ev kiralamış. Deniz için. Bu ev kaç odalı sinirden sormadım bile ama idare ederiz bı akşam yiiaaa diye anlattığına göre kayinpederim, muhtemel 2+1 biseydir yani oda en fazlaa. Şimdi buraya görümcemler biz ve kayinvalidemler olmak uzere 3 aile toplamda 11 kişiyiz 😤😩

Böyle şeyi sevmediğimi aslaa rahat edemeyeceğimi eşim biliyor. Gorumcemi zaten sevmiyorum sevsem erkekler bı odada kadınlar çocuklar bı oda da diye idare edilir. Başka ev tutun diye fikir verenler için o konu bambaşka bi olay zaten.

Bu ay fazla açıldık ay sonu nasıl gelcek diye düşünürken bir anda bu iş çıktı. Gelmeyeceğiz desek benden kaynaklı olup puruz çıkaran biri gibi hayiflanacaklar. Eşimde benden altın istiyor bozmak için. Ben her ay ondan kendi harcamalarım dışında 4gram parası alıyorum birikim amaçlı. Bu olay meydana çıkmasa bozmazdik yani gitsek orda ekstra harcama olacak akşam gezmeye çıkılacak falan.

Neyse eşim ben bisekil yapcam halletcem rahat olursun bı akşam katlan falan dedi pürüz çıkarmış olmamak için tamam dedim. İki gram ver ama diyor. Bende tamam veririm ama sende gidipte orda ablanın cocuklarina ekstra para harcama beni sinir etme ben burdan altın bozup gidiyorum diye uyardım.

Öyle yiyecek içecek parasında değilim tabiki çocuklara dondurma alınır yada nebileyim içecek aburcubur. Ben daha fazlasından bahsediyorum. Daha önce konu açmıştım zaten burda sürekli bizden bişey istiyorlar. Orda da yine gezerken biseyler bulup ana babasına değil dayısına yapisacaklar benimkide bonkör ya yine hayır demez diye baştan uyardım. Senin ablan eline cebine atıp bı dondurma ismarlamayacak sende gidip orda bana bunu hediye al diye yapistiklarinda hayır demesini bil ben burdan altın bozup gideceğim dedim.

Eşimde ablamla olan şu çatışmadan vazgeç ben zaten herşeyin farkındayım artık ama senin bunu dile getirmen bize zarar veriyor dedi. Bende sustum bişey demedim zaten diyeceğimi dedim yani.

Keşke biraz cimri olup parayı seven biri olsaydı. Zaten tutumlu biri değil eşim. 4gram parası elinden almasam her ay bişey bulur almak için. Yani 4gram aldığım halde kismadan harcıyoruz zaten düşünün. Bu ay geçen hafta 4 günlük yakın biryere tatile gittiğimiz için yani doğal olarak paramız azaldı.

Yani zaten istemeye istemeye gidiyorum bide orda böyle bişey olursa iyice sinir olup keyifsiz gün geçirmek istemiyorum.biseyler bir yere kadar hep alınır yani bazen karşılıklı olması lazım bu alma vermeninde maşallah evlendiysem hep biz alıyoruz onlara. Ne yapmalıyım huzursuz olmamak için 😩
Huzursuz olmamak için hiçbir şey yapamazsın. Siz kp kv ile zaten tatile gittiniz ne işiniz var orada, baştan daha 'babacım biz zaten sizlerle güzel vakit geçirdik bu defa da kızınla başbaşa kalın' diyebilsen çok iyi olurdu. Kocanın kredi kartını bir şekilde evde bırak ki bozdurduklarınızın üzerine kart da eklenmesin.

Görümcem organize etti bunu ya hiç gitmezsem yine başıma gelecek şey belli bağıra bağıra kavga çıkaracak sen bizim birlik olmamızı engelliyorsun falan diye bende günü birlik diye anlaştım eşimle onlarda kalmayacagimi orda öğrenir artık görümcem bizim arkamizdan yine kavga ederde çokta umrumda
Kız maviş senin bu görümce az değil geçen sefer kayınpederinle tatile gittin diye kıskançlıktan tatil ayarladı ha para verdimiki acaba önceki konulardan biliyorum 10 lirasi düştüğünde kızın isteyipte veremem halam bana lazım diyen kadının tatil parası verdiğine inanmam...

Erkekler niye böyle seylere kafalari basmiyor ya. Ufacik yerde onca kisi. Tabi onlara hava hos. Genelde erkekler böyle. Nolcak kafasinda. Ama bi kadin icin cok zor bir durum.
Kayinpeder okadar istiyorsa gelini damasi nede olsa el. Onlar rahat etmeyebilirler dogsl olarak. Bu kafayi anlamyiorum. Artik evlatlari küücük cocuk degiller, evliler ve esleri cocuklari var. Ve buna uygun bir yer tutulmali böyle aile tatili yapilacaksa. Insan utanir ya... eniste gelin felan ayni ufacik evde... rezillik.

Tatili organize eden görümce 😂 evet 11 kişiyle aynı evde tatil yapmıyorum diye ben sıkıntılıym 🤷🏻‍♀️
Parayı kp ödüyor değil mi, görümceden 5 kuruş yok yine. Yerinizde olsam eli boş giderim, yiyecek bir şey almam, bizi siz davet ettiniz ya her şey hazır zannettik dersin 😁

Yok sacmayin, actiginiz her konu para hesabi. 3 gr altin yaptim kocam ben olmasam yapamaz 5 gr altin harcadik gorumcem 2 gr altin istedi falan. Cok yogunlasiyorsunuz para meselesine
Saçılmaktan bahsedilen para da iki gram yani. Yarısını adamın elinden almaktan filan bahsediyor. 1700 lira. Çocuk gibi. Bilmiyorum her evin ekonomik dengesi farklıdır ama bana tuhaf geldi bu kadar para hesabı

Saçılmaktan bahsedilen para da iki gram yani. Yarısını adamın elinden almaktan filan bahsediyor. 1700 lira. Çocuk gibi. Bilmiyorum her evin ekonomik dengesi farklıdır ama bana tuhaf geldi bu kadar para hesabı
Buyuk bir motivasyonla sadece parayi anlatiyor. Gercek hayatta boyleyse yorucu olmali.

Kızlar sarma görümce diyim bilenler anladı.

Kayınpederim hafta sonu için bir ev kiralamış. Deniz için. Bu ev kaç odalı sinirden sormadım bile ama idare ederiz bı akşam yiiaaa diye anlattığına göre kayinpederim, muhtemel 2+1 biseydir yani oda en fazlaa. Şimdi buraya görümcemler biz ve kayinvalidemler olmak uzere 3 aile toplamda 11 kişiyiz 😤😩

Böyle şeyi sevmediğimi aslaa rahat edemeyeceğimi eşim biliyor. Gorumcemi zaten sevmiyorum sevsem erkekler bı odada kadınlar çocuklar bı oda da diye idare edilir. Başka ev tutun diye fikir verenler için o konu bambaşka bi olay zaten.

Bu ay fazla açıldık ay sonu nasıl gelcek diye düşünürken bir anda bu iş çıktı. Gelmeyeceğiz desek benden kaynaklı olup puruz çıkaran biri gibi hayiflanacaklar. Eşimde benden altın istiyor bozmak için. Ben her ay ondan kendi harcamalarım dışında 4gram parası alıyorum birikim amaçlı. Bu olay meydana çıkmasa bozmazdik yani gitsek orda ekstra harcama olacak akşam gezmeye çıkılacak falan.

Neyse eşim ben bisekil yapcam halletcem rahat olursun bı akşam katlan falan dedi pürüz çıkarmış olmamak için tamam dedim. İki gram ver ama diyor. Bende tamam veririm ama sende gidipte orda ablanın cocuklarina ekstra para harcama beni sinir etme ben burdan altın bozup gidiyorum diye uyardım.

Öyle yiyecek içecek parasında değilim tabiki çocuklara dondurma alınır yada nebileyim içecek aburcubur. Ben daha fazlasından bahsediyorum. Daha önce konu açmıştım zaten burda sürekli bizden bişey istiyorlar. Orda da yine gezerken biseyler bulup ana babasına değil dayısına yapisacaklar benimkide bonkör ya yine hayır demez diye baştan uyardım. Senin ablan eline cebine atıp bı dondurma ismarlamayacak sende gidip orda bana bunu hediye al diye yapistiklarinda hayır demesini bil ben burdan altın bozup gideceğim dedim.

Eşimde ablamla olan şu çatışmadan vazgeç ben zaten herşeyin farkındayım artık ama senin bunu dile getirmen bize zarar veriyor dedi. Bende sustum bişey demedim zaten diyeceğimi dedim yani.

Keşke biraz cimri olup parayı seven biri olsaydı. Zaten tutumlu biri değil eşim. 4gram parası elinden almasam her ay bişey bulur almak için. Yani 4gram aldığım halde kismadan harcıyoruz zaten düşünün. Bu ay geçen hafta 4 günlük yakın biryere tatile gittiğimiz için yani doğal olarak paramız azaldı.

Yani zaten istemeye istemeye gidiyorum bide orda böyle bişey olursa iyice sinir olup keyifsiz gün geçirmek istemiyorum.biseyler bir yere kadar hep alınır yani bazen karşılıklı olması lazım bu alma vermeninde maşallah evlendiysem hep biz alıyoruz onlara. Ne yapmalıyım huzursuz olmamak için 😩
2+1 eve 11 kişi???? Aklıma gelen tek şey tuvalet hijyeni. Nefret ederim kalabalık yerde tuvalete girmekten. Altıma bez bağlasam daha iyi. O derece tiksinirim. Ben olsam gitmem. kocamı tek yollarım ama kendim gitmem. 1 tuvalet :: 11 kişi. Üstelik öyle yerde klima tek oluyor. Kesin görümce klimalı odada yatarken siz terinizde yüzersiniz. Altından ziyade daha büyük derdiniz olmalı sizin.

Ya balım ben mi anlamıyorum nasıl kavga çıkarıcak ? Yüzüne yüzüne böyle diyebiliyor mu ? Bunu diyebilcek yüzü olan görümcemin ben daha yüzüne bakmam. Hadi az öteye saygısız derim. Bu ne terbiyesizlik ya ? Sen bizm birlik olmamızı engelliyorsun ne demek ? Pardon? Sen kimsinde bana bunu söyleyebiliyorsun ? İstemiyorum sanane ? Diyebilirsiniz. Bu abinle benim aramda karışamazsın diceksiniz. Bunu size diyemez.
Küçük değil işte 😂 bunları yapan 40 yaşında bide eşimden büyük ablası yani. Neler neler demedim ki

Buyuk bir motivasyonla sadece parayi anlatiyor. Gercek hayatta boyleyse yorucu olmali.
Karşısında para vermemek için çocuğuna cips almayan her istediklerini abisine yıkmaya çalışan bir görümce olduğundandır. Kadının evinden kpnin getirdiği meyveyi alıp kendi evine götürmüşlüğü var, sarmalarına el koyup kendi sünnetinde ikram etmeye kalkıştı, Ben olsam ben de her kuruşu hesaplarım, neden soydurayım kendimi.

Karşısında para vermemek için çocuğuna cips almayan her istediklerini abisine yıkmaya çalışan bir görümce olduğundandır. Kadının evinden kpnin getirdiği meyveyi alıp kendi evine götürmüşlüğü var, sarmalarına el koyup kendi sünnetinde ikram etmeye kalkıştı, Ben olsam ben de her kuruşu hesaplarım, neden soydurayım kendimi.

Sadece yazilani biliyoruz. Ben sanmiyorum bu kadar para hesabi yapan bir insanin bunlar karsisinda sacip savuracagini zaten. Kendisinin hareketlerinden bihaberiz. Belki daha fazlasini yapiyor? Aman bana ne yahu.

Huzursuz olmamak için hiçbir şey yapamazsın. Siz kp kv ile zaten tatile gittiniz ne işiniz var orada, baştan daha 'babacım biz zaten sizlerle güzel vakit geçirdik bu defa da kızınla başbaşa kalın' diyebilsen çok iyi olurdu. Kocanın kredi kartını bir şekilde evde bırak ki bozdurduklarınızın üzerine kart da eklenmesin.
Biz tatil yaptık bu nerden çıktı dedim zaten görümcem üzülmüş te oda istemiş beraber vakit geçirmek falan filan 3gece 4gun tuttuk idare ederiz ya falan dedi bende 11kisi olcaz o iş aynı evde hayatta olmaz dedim kestirip attım ertesi gün eşimi cagirmislar ona demişler bide neden istemiyor falan diye eşimde biz beraber tatil yaptık orda da kalabalık olur bı evde curcuna keyif alamaz maviş gelmez bir günlük geliriz demis. Bende bugün yine konuştum asla kalamam diye tamam günübirlik gidelim ozaman akşam döneriz dedi bende bir gram bozarım fazlasıni bekleme dedim. Kart bende zaten onun maaş hesabında da ay sonunu getirecek kadar anca var başka altın bozmayacagimi bilir yani anlaştık şuan bakalm

Back