Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

canım bu evde kalıcı değilim. kendi evimizi almak istiyoruz. ama 1 sene sonramı olur 3 senemi belli değil. Oyüzden kararsızım kapı değiştirmekte.

çok uygun kapılar var koçtaşta falan,e taşınıcaksan bu kadar dert etme ,idare et biraaz ,olmadı boya o kapıları beyaza olsun bitsin :)

evini ve eşyalarını çok beğendim arkadaşların dediği gibi kapılar beyaz amerikan olursa evin havası çok daha değişecekir ama inan eşyalardan eve bakamıyorsun okadar zevkle döşenmiş bir ev

Ayyy canım ya nasıl mutlu oldum anlatamam :KK8:
İşte bendede tam tersi takıntı haline geldi. Gittiğim hetyerde eve bakıyorum, ev güzelse eşya çöp gibide olsa bana saray geliyor.

Allah banada gıcır gıcır ferah bir ev nasip etsin inşallah.

keşke herkesin böyle evi olsa:21:....... bianda mükemmel olamazki herşey koç yada sabancı değilsen

Son düzenleme:
canım önemli olan yaşadığın evdeki huzur..
bence evin gayet güzel Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin..
bence sen mobilya renklerinin koyuluğundan dolayı bu şekilde düşünüyorsun ama gayet güzel..
sağlık olduktan sonra çalışır istediğin şekilde yavaş yavaş tekrar dizersin evini..

evim tek sıkıntısı renksizlik canlılık yok :) onuda renkli çerçeveler yada renkli çerçeveli duvar aynaları ile hareeketlendirebilirsin canım:KK16: öyle üzülcek bir durum yok dekorasyon sitelerine bak kendin bile yapabileceğin cıvıl cıvıl şeyler var :)

bu ev sanki Ankara'da gibi geldi salona oda açılıyor :) İstanbulda hiç görmemiştim Ankaraya gelene kadar :) bizde ekimde evlencez ev bakıyoruz hep bu tip evlerr :)

aaa sana bir tavsiyemde imkanın varsa evin iç kapılarını değiştir ve beyaz yap farkı göreceksin bence:KK16:

Yok canım aankarada değil ama yine büyük bir şehirde. Burada da eski yapılar bu şekilde. Salon ortada. Ama son 8-10 senedir artık yeni yapılarda salon ayrı.

Canım ya bence ev hiçte eski durmuyo, eşyaların çok çok güzel :) yalnız bi tavsiyem var masanı camın önüne koymuşun ya masayı ordan kaldır bence oraya berjerlerini koy, masanı da şu bütün kapıların açıldığı yer var ya oraya koy masanın etrafını dolaşır öyle girersiniz odala ama daha hoş olur hemde berjerlerini ayırmamış olursun :) berjerlerin yan tarafına gümüşlüğünü koyarsın, konsolu da bi arkadaşın dediği gibi oturma odana tv'nin altına koyarsın :)

kapılar kahverengi olduğundan beyaz olsalar süper olurmuş bide yatak ortunu değiştir bence şöyle capcanlı bi örtü kullan cok değiştirecek havanı güle güle huzurla otur huzur varsa gerisi boş

dantel değil onlar ya :) bende sevmem danteli. Ama bomboşta hoş durmuyo bence. Bana kel gibi geliyo :)
zevk tabi arkadaşım, sanada saygı duyarım herkesin tercihi.

şükretmesine tabiki şükrediyorum ama eve çok düşkünüm ben. Sanki benim evim çok çirkin 15 senelik evliymişim gibi hissediyorum. Genel olarak baktığınızda beğeneceğiniz bi ev mi sizce

çok küçük rötuslarla cok guzel olabılır bence evınız kapının gırısındekı ahsap dolayp vs bunalrın yerıne yenılerını alın emın olun sızın ev dahada guzel olacaktır bır kac kucuk detay sadece benı dantel ıtıyo emek sonucda keısnlıkle saygım sonsuz duvarlar falan ev kullanıslı geldı bana bıraz tablo falan guzel olur bence

Bu arada bişey söylicem evi gösteren eşyalardır :) en kötü evi bile eşyalarınla kral dairesi yapabilirsin bence:) senin eşyaların çok güzel, duvarların yapılı gayet düzgün, yerler laminant daha ne istiyosun :) eski evlerde bu özellikler yok :)

mobilyaların koltukların hepsi çok şık çok güzel güle güle otur.bütün odaların salona açılması kötü ama bence kira vermiyosanız 3-4 yıl idare edilebilir

kapılar kahverengi olduğundan beyaz olsalar süper olurmuş bide yatak ortunu değiştir bence şöyle capcanlı bi örtü kullan cok değiştirecek havanı güle güle huzurla otur huzur varsa gerisi boş

canım ya yatak örtüm değil o benim :)
Fotograf çekmek için yatak örtüsü yaymaya üşendim açıkçası :)
battaniye örtülüydü :) onu dikkate alma. yatak örtüm güzeldir :KK54:

Kapıları degıstırebılırsın sadece baska bı eskılık göremedım bırde benim vestıyerımde aynı renkteydı ben polisan matrix ile beyaza boyadım benım dolabım 27 yıllık bır dolap merdıvenı kapatması içindi rengı senın vestıyerın rengıydı şimdi bembeyaz kar gıbı.

bencede kapılar dışında herşey çok güzel kapıları ileride değiştirme fırsatınız olursa dahada hoş bi görüntü olacaktır muhakkak ağız tadıyla güle güle oturun..

Yeni gelin evi gibi duruyor maşallah:nazar:zevkli güzel eşyalarınız güle güle kullanın :KK16:ev eski durmuyor yerler falan gayet iyi eski gelmesi gözünüze kapılardan ve portmandodan dolayı onları boyatabilirsiniz bütçeniz müsait degilse yoksa daha yeni modern tarz beyaz ya da açık gri tonlarında kapılar tamamen evin havasını degiştirecektir eminim bir portmando gibi birşey görüyorum net anlayamadım ama o da eski sanırım onuda yenilediginizde tamamdır bence:KK76:

Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)

Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidim :KK43: Mutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum :KK43:

Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581

Canım sen gel bide benim evimi gör :) Ne güzel kiradan kurtulmuşsun. Benim daha kiradan kurtulup kendi evime yerleşmeme 2 sene var. Kiraya vereceğin parayı evinin tadilatına harca neresi güzel görünmüyorsa gözüne değişitir. Bence de evi eski gösteren kağılar sadece görüğüm kadarıyla. Eşyaların gayet güzel zevkli. Ayrıca eşyaların son model oluşu zaten yeni gelin evi olduğunu gösteriyor. Kuruntu yapıp kendini üzeme bence.

canım evin çok güzel görünüyor. güle güle otur. bi tek kapılar eski görünüyo. onlarda değişse yeni gibi herşey. huzurla otur. mutluluklar

$DSC09740.jpg $DSC09722.JPG $DSC09730.JPG $DSC09787.JPG

Tatlım eşyaların süppper..Evet ev biraz eski ama sen eve ne bakıyorsun 2-3 yıl sık dişini eski evinden daha güzel bi eve çıkarsınız...Salon takımına,vitrinine,konsoluna,koltuklarına,berjerine hele hele de zigon sehpalarına :nazar:maşallah diyorum..Çok şıklar..Emin ol; .....'nın gelin evi , .......'nın çeyiz evi yazmasalar ben onların yeni gelin evi olduğuna inanmam..:KK19:Parlak koltuklar,kocaaa koca kulplu vitrin konsollar,10 m2lik salona ne varsa koymalar..
Seninki şık ve zevkle alınmış.:KK9:Bu vaziyet geçici ama inan içine sinmeyecek hiçbir şey yok.Bunlar senin içini ferahlatmak için değil gerçek düşüncelerim..Ama çok dert ediniyorsan al 2 kutu plastik boya bembeyaz yap kapıları..Maddi gücün varsa amerikan kapı yaptır...3-5 tablo,çerçeve duvarlara serpiştir tamaaam..Onun dışında güle güle otur evinde huzurla...

Son düzenleme:
Eşyaların gayet güzel, ancak eski evinle kıyaslayınca seni rahatsız ayrıntılar
1-Yer döşemeleri
2-kapılar
3-girişte ki portmanto ; bence.

Bunları değiştirme imkanınız varsa inanın eski evinizi aramayacaksınız.

X