• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu aileyi hakkedecek ne yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım ne kadar haklısın işten cıkarıldıgım için sımarıklık yapıyorum suan hayatım mükemmel aslında
Öyle değil yorumumu yanlış degerlendirdin mi mümkünse dışardan bakmaya calis.insanoglunun o düştüğü temel yanılgılar dan biri anne babalarımızın nefret ettiğimiz huylarini yasatırız maalesef.annen yıllardır babandan ayrılmak için hiçbir şey yapmamış şikayet etmiş .sende de o evden ayrılmak gibi bir motivasyon göremedim

Öyle değil yorumumu yanlış degerlendirdin mi mümkünse dışardan bakmaya calis.insanoglunun o düştüğü temel yanılgılar dan biri anne babalarımızın nefret ettiğimiz huylarini yasatırız maalesef.annen yıllardır babandan ayrılmak için hiçbir şey yapmamış şikayet etmiş .sende de o evden ayrılmak gibi bir motivasyon göremedim

Babamı tanımıyorsun böyle düşünmen normal. Adam delinin teki gözü döner aile katliamı cıkar az ışık görsem bende biliyorum ayrılmayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back