- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
- 123
Aile sorunlarımı binlerce yüzbinlerce defa yazdım buraya. Genelde babamdan dert yandım hep. Çünkü kendisi sorumsuz biriydi hep ve içki içip kendini uyusturan bir insan. Bu yüzden anneme hep acıdım hala öyle kedi köpek gibiler . Psikologa başlayınca annemin de hatalı oldugunu anlattı bana. Anne rolüne bürünüyorsun annen nerde dedi. Annem hep sessiz korkan başkaldıramayan hiçbirşeye hevesi olmayan yeni seylere aşırı kapalı sabit fikirli biri. Ve hep mutsuz.. Gönül isterdi mutlu olsun tamam çok çekti yani Günyüzü görmedi evet ama biz de çektik kzıkardesim ve ben hep aynı evde yaşadık onun kocası ise bizim de babamız aynı psikolojik baskıları bizde gördük. Mesela babam.işten cıkar ki her zaman cıkardı annem anında gelir bana söyler baban işten cıkmış yine diye dert yanar okula giderken de öyleydi işe giderken de hani hiç aman kızım üzülmesin belli etmeyim tarzı bir yaklaşımı olmadı. Devamlı söylenir. Herseyde onu yapmayın bunu yapmayın oraya gitmeyin gezmeyin aman babanız kızar devamlı böyle. Babamla aramızda köprü olamaz asla cok silik bir karakter beni karıştırmayın kabak benim basıma patlıyor dedi hep hala da öyle. Ben cok kafasına talan biriyim herşeyi. Bu yüzden antidepresan kullanıyorum psikolog desteği alıyorum. Kaç kez anneme dedim sende git iyi gelir kadın nuh der peygamber demez gitmedi gitmiyor o kadar sabit kafalı ki cıldırtıyor beni cahil kalmak için de elinden geleni yapar. Tek yaptıgı evde namaz kıl el işi yap tv izle. Zaten zamanla komsu filan da kalmadı hepten yalnızlastık. Resmen anneme benzedim ben de bu yüzden de ayrı mutsuz oluyorum onu sucluyırum.
Mesela cok basit birşey az önce dışarı cıkıp geldim annem artan yumurtaları yoğurt kovasına saklıyor sevinir dedim.plastik yumurta saklama kabul aldım neymiş niye almışım gereksizmiş dolaba nasıl sıgacakmıs. Zannedersin günde 5 çeşit yemek yapıyor. Yemek yaparken bile söyleniyor hergün ne yapim ne edim yok beğenmezsiniz cidden sürekli mutsuz ediyor insanı kendi mutsuz diye. Şu evde allahın bir günü huzur yok babam ayrı dünya bu ara işe gidiyor gelince pc ye oturur içer bana bulaşmasın nazara yapsın o zaten değişmez. Anneme saldırdım bende az önce benim ki de can ya bıktım. Zaten işten cıkarıldım orda da kötü insanlara denk gelmiştim bu yüzden üzülmedim ama evde olmak zulüm benim için bu sebeplerden dolayı. kardesim daha rahat bir tip sürekli sevgilisi var gezer eder. Annem devamlı söylenme halinde onla da kedi köpek gibiler hiç mutlu olamıyorum bu evde. Napıcamı bilmiyorum
Mesela cok basit birşey az önce dışarı cıkıp geldim annem artan yumurtaları yoğurt kovasına saklıyor sevinir dedim.plastik yumurta saklama kabul aldım neymiş niye almışım gereksizmiş dolaba nasıl sıgacakmıs. Zannedersin günde 5 çeşit yemek yapıyor. Yemek yaparken bile söyleniyor hergün ne yapim ne edim yok beğenmezsiniz cidden sürekli mutsuz ediyor insanı kendi mutsuz diye. Şu evde allahın bir günü huzur yok babam ayrı dünya bu ara işe gidiyor gelince pc ye oturur içer bana bulaşmasın nazara yapsın o zaten değişmez. Anneme saldırdım bende az önce benim ki de can ya bıktım. Zaten işten cıkarıldım orda da kötü insanlara denk gelmiştim bu yüzden üzülmedim ama evde olmak zulüm benim için bu sebeplerden dolayı. kardesim daha rahat bir tip sürekli sevgilisi var gezer eder. Annem devamlı söylenme halinde onla da kedi köpek gibiler hiç mutlu olamıyorum bu evde. Napıcamı bilmiyorum