Ben Bu Adamla Ne Yapacağım Nolur Bir Akıl Verin

Kopuk bazı noktalar var gibi. Mesela bana ne o erken sıra mı almaya çalışıyorsun seni seni diye bi mesaj gelse tınlamam yanlış oldu herhalde derim, ya da biri dalga geçiyor herhalde. . Ama gidip de taciz ediliyorum deyip nişanlıma anlatıp ortalığı velveleye vermem yani sırf bu mesajla. Başka mesajlar da gelmiş olması lazım ki taciz olduğu apaçık belli olsun, yani sanki eşinin anlattığı banka basılacak kadar büyük bir mesele değil, kim tanımadığı bi numaradan gelen sadece bu mesajı kafaya takar nişanlısına söyler ki? Bi de ne malum mesajı atan kişinin bankada çalışan birinin olduğu? Belki bankada kızın tanıdığı biri vardı erken sıra aldığını gördü şakalaşmak istedi başka bi numaradan yazdı kızı işletmek için falan. Kızın nişanlısı nasıl o kadar emin bankayı basıyor kimin bu numara diyor? Yani sadece bu mesajla pek oturmuyor taşlar yerine. Eminim fazlası vardır o mesajdan.

Ne münasebet bankaya gelen müşteriye telefon şakası yapmak. Aralarında bu şakayı yapacak kadar samimiyet yok anlaşılan hem mesajı diger bayanlardan biri atsaydı çok şaka yapmak istedilerse, bu taciz sayılırmı bilmemde sacma sapan bişey oldugu kesin.

Hem adam niye dört kişi görüşmek istiyor? Bence adam istememiştir eşiniz adamı ikna etmek için bak ben evliyim abi çocuğum çocuğum var ne işim olur böyle taciz maciz istersen eşimle gelelim dördümüz konuşalım falan demiştir de bi şekilde zaptetmiştir. Allah aşkına ülkemizde hangi erkek nişanlısını taciz eden adamla oturup medeni şekilde konuşacak? Ağzını burnunu kırarlar adamın. Sadece bir bakmayla bile ne olaylar çıkar bu ülkede. Eşiniz neler demiştir dil dökmüştür de bu noktaya gelmiştir. Sizden yardım istiyor bi de utanmadan orası da enteresan ama bu kadar şeyden sonra hiç şaşırtıcı değil.

Boyle kocaniz gibi istedigi her kadina ulasma konusunda sinirlari olmayan erkeklerden nefret ediyorum. Sanki herkes durmus onlari bekliyor. Sanki adeta bir Brad Pitt de mesaj atinca kosa kosa ona gidecek. Kadin her onune gelenin kendisine ulasmasini istese zaten telefon numarasini tisortune bastirir oyle gezer. Temsil ettigi bankanin imkanlarini kullanarak yine ayni bankanin gizlilik konusundaki guvencesine inanan musterisini taciz etmek... Akil alir gibi degil ya. Adilik resmen. Sen kimsin ki? Bu tur erkekler az degil maalesef ve hepsinin de arkasinda bunlari temize cikaran biri illa ki oluyor. Ama annesi ama karisi ama cocuklari. Ama mutlaka var yani.

AllaH korusun 1 tür fantazi bole olabilir. Gitmeyin sakin. En iyi ihtimalle dediginiz gibi kız yakalandi sizi kullanip güven uyandiracaklar. Ama konuşurken hersey ortaya çıkar bence fantazi.

Canım sen hangi sözleşmeyi hangi şartlarla imzalatırsan imzalat, boşanma davalarında öncelik mahkeme sırasında verilen sözlü beyandır... mesela şöyle açıklayayım... bir sözleşme hazırlattın ve eşin imzasıyla boşanmanın maddi manevi her türlü yükümlülüğünü en ağır şartlarda kabul etti... ancak mahkeme sırasında hakim boşanmak istiyor musunuz diye sordu... o an eşin ben boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum yuvamı kurtarmak istiyorum dediği an senin sözleşme şartları ne olursa olsun çöp olur çünkü Türk adaletinin önceliği aile birliğinin korunmasıdır. Normalde ıslak imzalı belgeler geçerliysen, söz konusu durum aile birliği olduğunda Türk adaletinin takındığı tavır maalesef farklı oluyor...
Diyelim ki sözleşme imzalattın ve dediğim gibi aradan 3-5 sene geçti bu adamla başka bir sebepten boşanmaya karar verdin... mahkemede daha önce kırdığı cevizleri söylersen mahkeme yine aile birliği diyecek ve söz konusu tarihte eşini affettiğin için aldatma ve küçük düşürme söz konusu deyip seni boşamayacak çünkü daha önce eşini affedip şans vermişsin, evliliğini devam ettirmişsin....

Sana vereceğim tek akıl şu olacak... kendi yaşadığım tecrübelere göre, çekirgen zıplamaya devam edecek yaşadığı olaylar ne kadar ağır olursa olsun, ne kadar yüz kızartıcı olursa olsun... bazı erkekler böyledir... kendi gençliğine yazık ediyorsun... bence o buluşmaya git ve adamla görüş, ama bunu evliliğini kurtarmak için değil sadece çocuğunu yüz kızartıcı bir geçmişi olan bir babaya mahkum etmemek için... ve o boşanma dilekçesini hazırlat tarihiyle birlikte ve görüşme sonrası direk gidip dilekçeni ver ve boşan... İnan bana kendi kendine ve çocuğuna daha huzurlu bir hayat sunabilirsin, İnan bana şüpheyle ve keşkeyle yaşamak şu halinden çok daha iyi...
bu pislik herif seni hakketmeyen bir sapık ve ilerleyen dönemde seni daha zor durumlara sokacak... en azından şöyle düşün, şu an herhangi bir iş arkadaşıyla buluştuğunda yüzün yerde olacak, sanki bu pisliği sen yapmış gibi utanacaksın ya, ilerde daha büyük bi bok yendiğinde çocuğunda böyle yere bakacak... üstelik çocuğunun gözünde bunları kabul eden karaktersiz anne olacaksın . boşarsan ama diyeceksiniz ki, pislik olduğunu farkedip yolumuzu ayırmıştık zaten....

Benim bildigim bankacilar kafalarini kaldirmadan yogun bir bicimde calisiyorlar. Esiniz ne ara vakit bulmusta gelen gecenin sira numaralarini falan izlemis??? Bence bu isin gecmisi de olabilir ve kiz nisanlisina yakalaninca boyle bir senaryo yazilmis olabilir.. Siz sozde şu "diger 2 arkadas"la bir gorusun isterseniz...

Senin yerinde olsam boşanma davasinı açarım adamla görüşmeye de gitmem atılsın işten de... iyi bi hayat dersi olur en azından hem sende böyle biriyke yaşamak zorunda kalmazsin.

Yalan söyledigi ne kadar aşikar adamin verdiği sıra numarasindan nasil telefonuna ulaşmiş acaba?? Sira aldığımız numaratöre hic telefon numarasi girerek almadim cok enteresan yada cok cahilim

Sms attıysa son 6 ayın mesaj kayıtları telekomünikasyon şirketlerinde olur. Metni bile oluyor onlarda, istenebilir. Onları isteyin. Bir de online hizmetlerden filan telefon mesaj ve arama dökümlerini çıkartın. Bir mesaj da olsa, çaldırıp kapatma da olsa kadını tacizdir gözümde. Ama iş nişanlıya kadar gitti, nişanlıdan da genel müdürlüğe şikayet edilebilecek kadar ciddileştiyse yalnızca bir "seni seni" mesajından ibaret değil gibi geldi.

Sen daha önce şanslar vermişsin, onlar yanına kalmış. Şimdi de iş bu kadar büyüyüp sana itiraf etmezse işinden olmayacak olsa bu da yanına kalacaktı. O protokolü imzalasanız da bilmiyorum senin ruhuna duyurmadığı müddetçe yapmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.

Boşanmayı an itibariyle düşünmüyorsunuz sanırım. Sizi kaybetmekten korkmuyor ki yapıyor ama umarım en azından işini kaybetme korkusuyla bir daha kalkışmaz böyle bir pisliğe...

Bence bosanma protokolunden vazgecin, belki de baska uyeler dedigi gibi mahkemede bosanmak istemedigi soyler esiniz. Mumkunse Eger sizin uzerine yapabilecek mallari (EV, araba, vs) yaptirin. Cunku bu isin sonu belli degil. Ya o kiz mahkemeye dava acarsa be tazminat isterse ve ayni surecte esiniz isten cikarilirsa o tazminati Nasil odeyecek esiniz? Siz bunlari ona anlatarak butun mallari sizin uzerine yapmasini ikna edin. Is arkadasiyla gorusmeyin onlar zaten esinizin onlara soyledigi seyleri size soyler. Yuva yikan kimse olmak istemez sonucta. O kizla ve o adamla tek basina gorusmeye gidin. Soylediklerini mumkunse kaydedin ve bosanmaya karar verirseniz bunlari delil olarak kulanarak tazminat isteyin. Bilmiyorum bu kadar sorumsuz olur mu bir insan evliligi tehlikeye atiyor bu da yetmiyormus gibi is yeri de tehlikeye atiyor. Siz simdiden kendinizi guvende alin Ne olur Ne olmaz.

Bu iş bir garip geldi bana. Bankalar benim gördüğüm kadarıyla tıklım tıklım oluyor. Eşiniz kızı nasıl takip etti? Bir de eşinizin bankada ki hangi personel olduğu nasıl bulundu? Bana öyle mesaj gelse whatssappa eklerim ve fotoya bakarım. Kız böyle mi yaptı acaba? Bir de o buluşmaya gitmek için bir şeyler talep et. Evi üstüne yaptır mesela yada ne bileyim arabayı üstüne yaptır. Eşin pabucun pahalı olduğunu anlasın.

Bu arada eşin safi salak yani. Bir halt yapmaya çalışıyor onu da eline yüzüne bulaştırıyor.

Ay uzuldum sizin icin :KK43: siz gorusmeye gitseniz bile o kizin yaninda nasil bir durumda kalacaksiniz. Bu erkekler neden bu kadar salak ya.

O kiz da nişanlısı olan adam da çok haklı ben olsaydim sosyal medya da desifre eder ta bankanın genel müdürlüğüne çıkardım
Yine insafli davranmışlar
hic saka amaçlı yapıldığını düşünmüyorum bu ne biçim şaka
Hepimiz banka da sıra bekleriz orada daha erken çıkanlar işi bitenler bize once sırasını verir
böyle birden tanımadığım bir numaradan alakasiz su mesajı görsem kafayı yerdim
Bankalar telefoncular hatta pizzacilar güvenli olmasi gereken yerlerdir nasıl kadının kişisel bilgisini taciz amaçlı kullanırlar
Geçen bir pizzacinin kadını hem telefonunu hem evini bildiğinden kadına tecavüz etmeye kalkmasını unutmamali
Umarım banka eşinizi sakaciktan isten ativerir

X