Ben Bu Adamla Ne Yapacağım Nolur Bir Akıl Verin

sirf bunu merak ettigim icin gorusmek istiyorum aslinda. israrla daha oncesi olmadigini soyluyor. sadece tek mesajmis.

inanin bunu da sordum. kizin nisanlisi olmasaydi serbest biri olsaydi sen ilerisine de gidecektin dedim. sen sansini denemissin ama yakalanmissin gibi duruyor biraz dedim. inkar ediyor

mesaji da silmis acele. ne zorunaysa ama karşı tarafta duruyordur mutlaka

katılıyorum öyle bir mesajla kalmamıştır olay ayrıca şunu demeye geldim boşanma protokolü imzalatacaksan eğer belli bir miktar para talep et ediliyor mu bilmiyorum ama senin boşanman bu adama ceza değil ödül bari işin içine ciddi meblağlar girsin de adamın gözü korksun

Bence imzalatmayın. 10.ya kadar falan bekleyin. Bu ne canım iki üç aldatma için koca mı boşanırmış (!)
Aldatmayı geçin, eşiniz görevini kötüye kullanan bir tacizci. Nasıl hala aynı evde durabiliyorsunuz? Kızcağız ve nişanlısı sonuna kadar haklı. Ses çıkartmaya çıkartmaya palazlanmış adam resmen. Umarım tüm yasal yaptırımları uygularlar, böylelerine müstehak.

Inkar edecek tabi evet yuz verse aldatirdim demesini beklemiyoruz. Yani gercekten aldatma niyetiyle bile yapmasa evli bi adamin is yerinde boyle sacma sapan seyler yapmasi, karisini dusurdugu durum, elinin iste gozunun oynasta olmasi sizin icin cok assagilayici.

Mesaji silmesi onemli degil bence adamla gorusunce sorarsin adama varsa soyler zaten baska mesaj yada icerigi farkliysa. En iyisi gorusmek sanirim daha net olur kafaniz. Simdi bosanmasaniz da bu adama hic guvenmeyin sagi solu belli olmaz.

Ben olsam oyle bi bulusmaya gidip de kendimi rezil etmezdim.ne diyceksin adama saka yapmis kotu bi niyeti yoktur mu?bosanir misin naaparsin bilmem ama yedigi halti kendi temizlesin seni ne diye goturmeye calisiyor!

Çok ilginç bir konu. Eşiniz bayağı taciz etmiş hemde arsız bir şekilde. O kadının yerinde olsam ben bırakmazdım peşini bi kere. Ne münasebet şaka vs... bu kısmı külliyen yalan. Nişanlının tepkisi de haklı. Bu olayın oturup konuşmayla kapanacağına pek ihtimal vermedim. Sizin açınızdan konuya dönersek bi kere eskiden eşinizin bu uçkurlarını görüp tepkisiz kalmanız ona inanmanız yanlış olmuş. Diğer taraftan çocuğunuzu düşünüyorsunuz bunda da hak verdim size. O çocuk için gelecekte böyle bir baba örneği kötü bir utanç kaynağı olacaktur. O açıdan asla fırsatçılık olarak görmedim durumu. İyi düşünmüşsünüz. Bir mal var mı evliliğiniz de? Evdir arabadır vs... birde olayı iyi araştırın bambaşka bir yalan yatıyor olabilir altında

Eşiniz sağlıklı biri gibi durmuyor.Hatta yaptığı resmen sapiklik

Bence bal gibi de taciz.Benm esim olsa ortligi yikardi bu ne terbiyesizlik.Ergence.Sorunuza da gelince zaten bosanmiyacaksaniz bosuna yorulmayn

İnanın şakalaşmayı hani çok istedilerse insanın azcık evliliğine saygısı olur da der ki bayan arkadaşlardan birinden mesaj atalım.. bilmiyorum aklım eeen fazla bu kadarını aldı arkadaşım bence azcık daha düşün kağıdı filan boşver de bu adama cezasını ver o bilmem bişey imzalamak ona ceza olmayacak

Olayın gerçekliğini teyit ettikten sonra eşinize güveninizin sarsıldığını ve böyle ahlaksız utanç verici bir durumu basit bir "seni anladım" hissiyatıyla geçiştirmeyeceğinizi anlatın. Eşinizle noterde anlaşmalı bir sözleşme imzalayın. Sözleşmenin detaylarında maddi olarak ne varsa üzerinize yaptırın ve nafaka talebini geçiminizi sağlayacak şekilde isteyin. (Avukattan yardım alın )Dımdızlak kalsın. Acımayın çünkü bunun karşılığında sizde onurunuzu karşı tarafla bir kez bir araya gelerek ezeceksiniz. Sırf çocuğunuzun gelecekte ebeveyninden utanmaması içe kapanık biri olmaması için yapacaksınız bunu. Karşı tarafla aynı masaya bu şartlarda oturup o masum çocuğunuz için bir konuşma yapın. Eşinizin büyük bir halt yediğini onurunuzu çocuğunuz için ilk ve son kez çiğnediğinizi eşinizin herşeyi hakettiğini ancak bu adam işinden olur atılırsa olayın maddi boyuttan öte böyle taciz skandalı ile anılacağını ve alnına etiketlenen bu ahlaksızlığın çocuğunuz için utanç kaynağı olacağını anlatın karşı tarafa. Acıyıpta ikna olurlarsa ne ala, olmazlarda dava açarlarsa şikayeti üst mertebelere taşırlarsa o çocuğunuza üzülürüm... eşiniz bu sektörde gerçekten iş bulamaz bu olaydan. Yüz kızartıcı bir suç, ayrıca özel hayatın gizliliğine direk ihlal mevcut. Hiç kimse müşterisinin telefonunu alarak böyle densizlik yapamaz. Haddi bildirilmeli eşinizin... ama bu haddi bildirecek kişi siz olun. Bunu yaptıktan sonra derhal boşanmalısınız bana göre.. Affetme gafletine düşerseniz ilerde daha vahim durumla karşılaşırsınız gerçek hayatta yüzlerce teyidi mevcuttur.. sizi de çocuğuda rezil eder...
Ha maddi gücünüz yerindeyse o adamın maddiyatına da ihtiyacınız yokturda maksat burnu sürtülsün... Ama bu olayda anlamadığım bir şey var. Taciz edilen taraf neden 4 kişi olarak bir araya gelmek ister ?

Zeki kadinsin. Aslında tam da böyle. Bu arada evdeki dekontlarima baktım da telefon numaram hiçbirinde yok neden acaba .

J Juglans arkadasin dedigini yap.
Ama " esim sunu sunu anlatti bana, dogrumu? Diye degil asla.
Oturup karsisina o iki kisinin " mevzuyu en bastan bide senden duymak istiyorum" diceksin.
Bu iki kisi 2 farkli zamanlarda tabi.
Bu 2 kisinin ve esinin soyledikleri uyusuyormu? Eger 2 kiside benzer bisey soyluyorsa ve esinden farkliysa. Esin yalancinin onde gideni. Eger bu 2 kiside bambaska yamalak alakasiz biseyler soyluyorsa ya kendi pacasini kurtarmak icindir, yada esini sana savunmak icindir. Her halukarda esin hakkinda bilgi edinirsin.
Parcalari birlestir.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Adam o bayanları da götürüyorsa hiç şaşırmam, Bence ikna etmiştir çoktan ..."hı hı kocanın dediği gibi oldu" diyecekler.... Ama konu sahibi zeki birine benziyor çözer bu işi.

O yuzden diyorumki " esim sunlari sunlari dedi dogrumu?" Diye sormak yerine.
"En bastan anlatirmisin olayi, bide senden dinlemwk istiyorm" demek.
Esi belki tembihlemistir " sunlari sunlari diyceksiniz" diye.
Ama konu sahibi dediginiz gibi akilliysa ustu sakli sorular sorar.
Mesela " esim olaylar x sekilde gelisti diye anlatmisti bana, dogrumu?" Diye sormak.
Cevabini bildigin bi soru sormak.
Sirf dogrumu soyluyor bilmek icin..

boşanma dilekçesi ve protokolü hazırlar imzalatırsınız, ama önemli olan bunları imzalamak değil ki duruşmadaki ifade önemli.. boşanmak istemiyorum vazgeçtim diyebilir, protokoldeki şu şu maddeler bana uymuyor, vazgeçtim diyebilir.. çok bi artısı olmaz sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…