Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

Siz ayrılalım dedikten sonra sesi çıkmıyorsa bence bırakın gitsin.
Evlenmiş ayrılmış ile bekar birisi evlenebilir . bu kısma takılmayın

Off bide şu alıntı yapmasını becersem Umarım okuyabilirsin mesajımı

Bizim bi akraba da bekardı ayrılmış bi kadını sevdi ailesi istemedi

İntihara kalkıştı falan

Yine de olmadı

Ailesi istemiyorsa çok zor

Bu durum karsısında o taraftan bı teklıf gelmedıkce beklemenızı onerırım.. Birbirinizi sevmiş olmanız bu durumla mucadele edecegınız anlamına gelmez tek taraflı olmaz bu ısler..

Eşinle Mutlu musun peki. Onların öyle davranması evliliğine Nasıl yansıyor. Çocuğun oldu mu.
Evet esimle mutluyum. Onlarin oyle davranmasi birset ifade etmiyor cunku esim herkesin karakterini iyi biliyor. Cocugumuz olmasini istiyoruz ama olmuyor bi kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi 8 aylik evliyiz

Konuyu merakla takip ediyorum aramış sevgiliniz ciddi durusunuzu gösterin. Artık ona kalmış ailesine bunu kabul ettirmek. Sen kendini üzme yeter. İnş güzel olur hersey ama olmazsa da canını sıkma. Sevgilin umarım sevgisinin arkasinda durur... bende boşandım çok zor ya ..

ikinizde seviyorsanız cevre o bu ne demıs umursama bile yasa aşkını doya doya

İnşallah canım. Bakalım görücez. Ailelerin ne düşündüğü umrumda değil yeterki arkamda dimdik duran biri olsun

Canım artık sadece beklicem. O benim kararlı duruşumu gördü. Artık top onda. Ne yapacak görücez. Seviyorum evet ama bi yere kadar. Olmazsa da olmaz.

Evet esimle mutluyum. Onlarin oyle davranmasi birset ifade etmiyor cunku esim herkesin karakterini iyi biliyor. Cocugumuz olmasini istiyoruz ama olmuyor bi kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi 8 aylik evliyiz
Canım Allah mutluluğunu daim etsin. Bebek içinse üzülme. Mutlaka olur. Bu tür konularda stres çok önemli. 8 ay Bebek için geç kalındığını göstermez.

Bu durum karsısında o taraftan bı teklıf gelmedıkce beklemenızı onerırım.. Birbirinizi sevmiş olmanız bu durumla mucadele edecegınız anlamına gelmez tek taraflı olmaz bu ısler..
O aradı canım elinden geleni yapacağını söyledi. Bakalım. Görücez

Off bide şu alıntı yapmasını becersem Umarım okuyabilirsin mesajımı
Okudum canım Beklicem artık düşünmemeye çalışıcam mayısa kadar Zaman tanıcam. Kendime de ona da. Hala bişey yoksa bu kez ayrılacam ve ne yaparsa yapsın dönmicem. Önerilerin için teşekkürler

Iki kisi evlenmeye karar verirken aileler neden karisir anlamam. Karsindaki kisi kabul ediyorsa onlara laf dusmez. Yalniz ben bosanmis bir erkekle evlenmezdim.

Kuzenimde evlenip ayrılmış ve çocuğu var bekar biriyle ilişki yaşadı çok uzun sure kuzenimin ailesi öğrenince oğlanı çektiler konuştular ama oglanda tanidigimizdi tamam ailemi getrcem dedi gtti bi daha hiç aramadi. İnşallah sizin böyle olmaz ve çok mutlu olursunuz.

Ne fark eder evlenmis boşanmış ne kadar cahill insanlar var ya çocuk yok sonuçta Afedersin bi iki damla kan mi mesele namusunla evlenip boşanmışsin olabilir umarım hersey gönlünce olur bu sefer mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…