Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

Sevgilinin belki de çok kuralcı , baskın bir ailesi var herkesin aile yapısı çok farkli . Kimimizinki hoşgörülü kimininki bu tarz konularda aşırı tutucu. Oda şuan ailesinin onu dislayacagini sen bekarsin bekar bi kız mı bulamadin tarzı laflarını kaldirabilecegini kestiremiyordur. Sana kor kütük aşık olmadığı ortada, gerçekten sevse aşık olsa gözü hiçbirşey gormezdi ki meslegi konumu gayet iyiymis. Bence hiçbirşey yapmadan bekle ve onun ne kadar sevdiğini istediğini gözlemle. Dönerse uğraşırsa senindir , dönmezse zaten hiç olmamıştır . Senin cabalaman gereken bi durum göremedim ben , zaten bosanma gibi kötü bir psikoloji atlatmissin birde o kişinin ailesine kabullendirme vs. Bu tarz şeyler sizi çok yorabilir. Bırak yapicaksa o yapsın bazı şeyleri , senin itelemenle yürüyecek bir gemi değil bu , onun sevgisinde bitiyor herşey..

O seni sevseydi ilk günden söyler herkese kabul ettirirdi, belki ailesi istemiyordur falan filan bilememde boşanmış bi kadınında bekar bi erkekle evlenmeye hakkı var.Benim erkek arkadaşım çocuğum var üstelik ailesine ikinci gün söyledi ciddiye binince, Oğluma babasından çok baba gibi davranıyor Allah'ıma şükür. Ayrılığı Hemen kabul etmesi çok ilginç

Son düzenleme:
Boşanmış da daha önce evlenmemiş biriyle evlenen çok tanıdığım var. Biri hariç diğerleri mutlu. Onun da karısı cadaloz çıktı adam sakin efendi biriydi işleri de kötü gidince yapamadılar. Kadının önceki evliliğinden bir bu adamdan da bir tane çocuğu var. Adam 2 senedir anne babasıyla yaşıyor şimdi, çok zor bir durum

Siz boşanmış zor günleri atlatmış bir kadınsınız neden tekrar zor günler yaşayasınız karşınızdaki kişiyle devam ederseniz mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız devam.. ama aksini düşünüyorsanız hiç yormayın kendinizi çünkü şimdiden engeller belli

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Zor olcak ama biraz bekle canim hic sesini cikarma mesaj atma arama bakalim napicak eger donerse iste o zaman sans ver eger donmezse elbet karsina daha iyileri cikar hic uzulme ;)

Zor olcak ama biraz bekle canim hic sesini cikarma mesaj atma arama bakalim napicak eger donerse iste o zaman sans ver eger donmezse elbet karsina daha iyileri cikar hic uzulme :KK66:
Can'ım akşam aradı çok kötüydü. Ayrılmak istemediğini benimle evlenmek istediğini söyledi. Dün ben de çok kötüydüm. Severek ayrılmak kötüymüş

Akşam aradı
O seni sevseydi ilk günden söyler herkese kabul ettirirdi, belki ailesi istemiyordur falan filan bilememde boşanmış bi kadınında bekar bi erkekle evlenmeye hakkı var.Benim erkek arkadaşım çocuğum var üstelik ailesine ikinci gün söyledi ciddiye binince, Oğluma babasından çok baba gibi davranıyor Allah'ıma şükür. Ayrılığı Hemen kabul etmesi çok ilginç
akşam aradı ayrılmak istemediğini benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben de güçlü birini karşımda görmek istediğimi söyledim. Kısa süre sonra ailesine söyleyeceğini falan söyledi. Bilemiyorum artık benden geçti ben de ayrılmak istemiyorum bir süre daha devam edicem yine olmazsa offf bilmiyorum ki.

Sevgilinin belki de çok kuralcı , baskın bir ailesi var herkesin aile yapısı çok farkli . Kimimizinki hoşgörülü kimininki bu tarz konularda aşırı tutucu. Oda şuan ailesinin onu dislayacagini sen bekarsin bekar bi kız mı bulamadin tarzı laflarını kaldirabilecegini kestiremiyordur. Sana kor kütük aşık olmadığı ortada, gerçekten sevse aşık olsa gözü hiçbirşey gormezdi ki meslegi konumu gayet iyiymis. Bence hiçbirşey yapmadan bekle ve onun ne kadar sevdiğini istediğini gözlemle. Dönerse uğraşırsa senindir , dönmezse zaten hiç olmamıştır . Senin cabalaman gereken bi durum göremedim ben , zaten bosanma gibi kötü bir psikoloji atlatmissin birde o kişinin ailesine kabullendirme vs. Bu tarz şeyler sizi çok yorabilir. Bırak yapicaksa o yapsın bazı şeyleri , senin itelemenle yürüyecek bir gemi değil bu , onun sevgisinde bitiyor herşey..
Dün aradı ayrılmak istemediğini söyledi. Beni çok sevdiğini gerçekten biliyorum. Ama cesaret edemiyor sanırım Zamana ihtiyacım var diyor. Ben de beklicem sadece başka bişey yok

zamanında evlilik bitirebilen güçlü bir kadınsınız
bunu kendinize aralıklı olarak hatırlatın
Evet farkındayım. Daha güçlüyüm bı tür konularda. Ama şu da var boşanırken daha Mutlu bi hayatın beni beklediğini söylerdim kendime sık sık ve ayrıldıktan sonra hep kötü şeyleri hatırlardım. Ama bu öyle değil. Beni sevdiğini biliyorum hep iyi anlarımızı hatırlıyorum çünkü kötü anımız yok ve ben de onu seviyorum. Ve severken ayrılmak çok zormuş.

Canım aynı derttez muzdaribiz biliyormusunn... bende boşandım ve şuanki ilişkim 9 aylık... ailesine bi türlü bahsetmıyo..hayır hayatında biri oldugunu söylese yıne bi nebze güvenicem ama oda yok.. evlilik lafı gecıyor ama icraat yokk. ve bir takım sorunlarımız varr ,daha dogrusu benım bu ilişkiye karşı sorunlarım var , bende ayrılmayı düşünüyorum yeter artıkk. dogru bi karar vermişsin bunun stresi çekilecek gibi bişey değillll
Ben de ayrılmak istiyorum. Akşam aradı beni ayrılmak istemediğini söyledi. O beni aramasaydı ben çoktan kabullenmiştim ayrılığı. Çok acı çekiyordum o ayrı mesele. Ama bi ö üt acı çekmektense şimdi çekeyim bitsin onun da farkındayım. Benim erkek arkadaşımın ailesi biriyle konuştuğunu biliyor. Arkadaşlarına falan söylüyor. Beni bi arkadaşıyla tanıştırdı. O da evlenmek istiyor benimle ama cesaret edemiyor ailesine açılmaya. Ne olacak ben de bilmiyorum. Beklicem. Senin için de hayırlısı olsun canım

Bende bosandim. Ve esim bosver aileme soylemeyelim dedi. Bende soyle lutfn boyle saklayamayiz ki dedim. Soyledi ve onlar kabul etmediler. Ayrica esim 1 ay boyinca ailesiyle konusmadi yemek yemedi. Sonra babasida birseylerin olmadigini farketti kabul etti. Ama hala beni kabullenemediler. Evime gelip hazir aldigim meyve suyunu bile icmez poh icesice. Evinede bi kere pogaca yaptim onada laf soyledi. Kisacasi beni hala sevemediler. Sirf evlendim bosandim diye bunlari yasiyorum. Halbuki babasininda ikinci evliligi. Ama o ERKEK ya o ikinci evliligi hakediyor.Kv deninde ikinci evliligi. Onlar once kendilerine baksinlar:63:zaten esimde herseyin farkinda:KK74:
Eşinle Mutlu musun peki. Onların öyle davranması evliliğine Nasıl yansıyor. Çocuğun oldu mu.

Eğer ayrılmayı kabul etmeyip seni kaybetmekten korktuğuna dair bişeyler okusaydım daha farklı şeyler yazardım. Ama ayrılmak istemekle ekmeğine yağ sürmüşsünüz, sırtını hafifletmeşsiniz izlenimine kapıldım nedense.
Dün gece ardı çok kötüydü. Ben ayrıldığımızı düşünmedim falan dedi. Ayrılmak istemiyorum seninle evlenmek istiyorum dedi. İstediğin her şeyi yapıcam dedi. Sanırım o da benim kararlı olduğumu gördü.

ee ayrılmayı adam kabul etmıs daha neyin mücadelesi.ya sende akıllanmadınmı be kızım ilkınde hata yapmıssın 2.ciyi bekle neden hemen evlılık falan iyice bı tanı.bide kendını neden ekssık görüyorsun,sen bosanmıs ne demek bu ya.
Canım kendimi eksik görmüyorum. Bilakis yaşadığım evlilik ayrılık bana o kadar çok şey kattı ki. Kıymetini bilen bu tecrübelerden yararlanmaya bakar. Bilmeyen çeker gider. Ben de seviyorum. Sevmeseydim her şey farklı olmuştu buraya konu dahi açmazdım. Ben önceleri hiç evlenmemiş biriyle görüşmeyi düşünmüyordum. Ama kader yollarımız kesişti. Gece aradı ayrılmak istemediğini söyledi beni çok sevdiğini söyledi. Şans verdim ben de bakalım Zaman gösterecek

Canım aynı derttez muzdaribiz biliyormusunn... bende boşandım ve şuanki ilişkim 9 aylık... ailesine bi türlü bahsetmıyo..hayır hayatında biri oldugunu söylese yıne bi nebze güvenicem ama oda yok.. evlilik lafı gecıyor ama icraat yokk. ve bir takım sorunlarımız varr ,daha dogrusu benım bu ilişkiye karşı sorunlarım var , bende ayrılmayı düşünüyorum yeter artıkk. dogru bi karar vermişsin bunun stresi çekilecek gibi bişey değillll
Bu arada senin sorunların ne Can'ım. Bizim bu aile meseleleri dışında hiçbir problemimiz yok ya da bize öyle geliyor bilemiyorum.

Radyo programında dinlemiştim
Bekar bir kadın 2 çocuklu dul bir adama aşık olmuş ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için önce normal arkadaşı olarak tanıştırmış
Sonra övmeye başlamış boşanmamış olsa çok ideal bir insan şöyle böyle derken ailesi de sevmiş bakmış aile seviyor ben bu adamla evleneceğim demiş
Sevgiliniz geri döner mi bilmiyorum ama dönerse bu yöntemi deneyebilirsiniz
Gece aradı. Onun ailesi ile arasında Nasıl halledeceği konusunda bi fikrim yok. Açıkçası karışmak ta istemiyorum. Bilmiyorum yani ne olur ne biter. Ben yine zamana bıraktım. Şans verdim. Çünkü ben de seviyorum. Bakalım artık

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.

O sizin için mücadele edecek mi bakalım,izlemede kalın bence;)

Dün gece ardı çok kötüydü. Ben ayrıldığımızı düşünmedim falan dedi. Ayrılmak istemiyorum seninle evlenmek istiyorum dedi. İstediğin her şeyi yapıcam dedi. Sanırım o da benim kararlı olduğumu gördü.

Bu mesajı yeni gördüm,bence olumluya dönecek ilişkiniz..

Ya anlamıyorum kafam almıyor benim,evlenip ayrılmış olmakta ne var? Nesi yanlış bunun!Ne düşünerek kabul etmiyormuş aileler?
Evlenmeden birliktelikler yaşayınca kabul müymüş yani?

erkek arkadaşınız bu işin sonunun olmadığını biliyor ama size söyleyemiyor, ne yardan ne serden geçemiyor bence. 9 ay tanışmak için yeterli olabilir, yeterli olmasa bile ufak bir elektirik sinyal almanız lazım
özel olacak isterseniz cevap vermeyin ama aranızda bir cinsellik yaşanıyormu ?

Back
X