Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

erkek arkadaşınız bu işin sonunun olmadığını biliyor ama size söyleyemiyor, ne yardan ne serden geçemiyor bence. 9 ay tanışmak için yeterli olabilir, yeterli olmasa bile ufak bir elektirik sinyal almanız lazım
özel olacak isterseniz cevap vermeyin ama aranızda bir cinsellik yaşanıyormu ?
Canım ilk 7 ay hiçbir şey yaşamadık. Öyle bir talebi de olmadı. Seninle evleneceğim günü beklicem diyordu. Ben istedim ve yaşamaya başladık. O konuda güveniyorum. Çünkü ben çok seviyorum sevdiğim biriyle bişeyler yaşamak hoşuma gidiyor.

Kuzenimde evlenip ayrılmış ve çocuğu var bekar biriyle ilişki yaşadı çok uzun sure kuzenimin ailesi öğrenince oğlanı çektiler konuştular ama oglanda tanidigimizdi tamam ailemi getrcem dedi gtti bi daha hiç aramadi. İnşallah sizin böyle olmaz ve çok mutlu olursunuz.
İnşallah Canım. Evlenmek zorunda değil benimle. Ben madem evlenicek ertelemesin benim de zamanım boşa gitmesin. Gerçi ben de seviyorum. Mutluyum ama ne bileyim. Evlenip çocuk sahibi de olmak istiyorum.

Iki kisi evlenmeye karar verirken aileler neden karisir anlamam. Karsindaki kisi kabul ediyorsa onlara laf dusmez. Yalniz ben bosanmis bir erkekle evlenmezdim.
Tercih meselesi ben o ailenin tercihlerine de saygı duyuyorum. Benim tek sıkıntım madem olmicak oyalanmayalım boşuna.

Tercih meselesi ben o ailenin tercihlerine de saygı duyuyorum. Benim tek sıkıntım madem olmicak oyalanmayalım boşuna.

Ailelerin tercihi kendine kalsin bi zahmet. Oyle yapa yapa sabah aksam cocuklarinin kafasini yiyorlar. Sonra sorunlu evlilikler. Erkek / kadin kabul ettiyse bitmistir.

Bir an once kararini versin bence de.

Çocuğum yok. Ben 30 o 32. Ayrılma gerekçesi olarak bu ilişkinin bi geleceği olmadığını ilerde ayrılmanın daha zor olacağını söyledim. Görüşmeyelim dedim. Sanırım ağladı telefon kapandı tekrar aramadı ben de aramadım.

Haklısın valla ne yalan söyleyeyim. 9 ayok ileride evlilik düşünüyorsanız ailesine senden bahsetmesi lazım. İllaki evlenip boşandığını söylemese bile seni ve ilişkisini ailesine söylemesi gerekiyor.

Ailesine bahsetmediyse ciddiye almiyodur seni ki zaten sevseydi ayrilik teklifini kabul etmezdi

Ailesine bahsetmediyse ciddiye almiyodur seni ki zaten sevseydi ayrilik teklifini kabul etmezdi
Can'ım aradı beni. Ben ayrılmamız gerektiğini söylediğimde sanırım ağladı ve benim duymamı istemedi kapandı telefon. Sonra benden dönmemi beklemiş. Tekrar aramamı. Ben de o gün tüm gün aramadım. Gece aradı. Ve ayrıldığımızı düşünmediğini söyledi. Benimle evlenmek istediğini kısa süre sonra ailesine söyleyeceğini belirtti. Ben de seviyorum. Sevdiğim için şans verdim ikimize de. Zira ben de dün çok kötüydüm. Tüm gün ağladım. Bilemiyorum yani Can'ım. Beklicez ve görücez.

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Ayrılmak istediğini söyledin ve ayrıldınız
iyi de maden seninle bir gelecek kuruyor nicin hemen bir gecede ayrılmayı kabul etti :((
neden mücadele etmedi sonuçta senin haklı sebebin var ayrılmak için
cesaret edemiyor ailesine söylemiyor belki de o da imkansız görüyor ama senden de vazgeçemiyor bu seni oyalar ve ayrılma isteği doğurur normal
ama onunki normal değil

ilişkimizin geleceği yok diyorsun ve susuyor...
naçizane tavsiyem, uzatma derim.... seviyorsa arkasında durur..

Can'ım aradı beni. Ben ayrılmamız gerektiğini söylediğimde sanırım ağladı ve benim duymamı istemedi kapandı telefon. Sonra benden dönmemi beklemiş. Tekrar aramamı. Ben de o gün tüm gün aramadım. Gece aradı. Ve ayrıldığımızı düşünmediğini söyledi. Benimle evlenmek istediğini kısa süre sonra ailesine söyleyeceğini belirtti. Ben de seviyorum. Sevdiğim için şans verdim ikimize de. Zira ben de dün çok kötüydüm. Tüm gün ağladım. Bilemiyorum yani Can'ım. Beklicez ve görücez.
Akisina birak biraz bakalim ne olacak

Ayrılmak istediğini söyledin ve ayrıldınız
iyi de maden seninle bir gelecek kuruyor nicin hemen bir gecede ayrılmayı kabul etti :KK43:(
neden mücadele etmedi sonuçta senin haklı sebebin var ayrılmak için
cesaret edemiyor ailesine söylemiyor belki de o da imkansız görüyor ama senden de vazgeçemiyor bu seni oyalar ve ayrılma isteği doğurur normal
ama onunki normal değil

ilişkimizin geleceği yok diyorsun ve susuyor...
naçizane tavsiyem, uzatma derim.... seviyorsa arkasında durur..
Canım aradı ayırdığını düşünmediğini söyledi. Ayrılmak istemiyormuş. En kısa zamanda ailesine söylşcekmiş. Bekliyorum ben de.

Canım aradı ayırdığını düşünmediğini söyledi. Ayrılmak istemiyormuş. En kısa zamanda ailesine söylşcekmiş. Bekliyorum ben de.
Yaaaa :)))
inşallah herşey gönlüne göre olur ;)
Allah yardımcın olsun, ama haber et buraya yaz olur mu, sevinelim inşallah hep birlikte

Canım benim inşallah iyi olur. Ben sadece hayırlısını diliyorum. Bakalım ne olacak ne bitecek ben de meraktayım. Ama yazıcam mutlaka sonuç ne olursa olsun:KK54:
İnşallah hersey güzel olur ya sen mutlu ol bari kardes :))

Back
X