Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

Sormadan edemeyeceğim şimdi eşin oğluna karşı nasıl cute
Herşey çok iyi , şu şekilde ifade edeceğim ama öz babalardan bile cogu zaman daha ılgılı , daha duyarlı. Egeyı duyabılen bır baba eşim.

Herşey çok iyi , şu şekilde ifade edeceğim ama öz babalardan bile cogu zaman daha ılgılı , daha duyarlı. Egeyı duyabılen bır baba eşim.
Egeye ne kadar düşkün olduğunu biliyorum ondan sorma ihtiyacı duydum. Ege ve senin adına çok sevindim

Kesinlikle yazılanlara katılıyorum. Eklemek istediğim sanırım size samimi gelmiypr yani nir umut ışıgı versin istiyorsunuz diye dusunuyorum. Ama kesinlikle erkekte bitiyor işler. Sonuc olarak " holavida ya " ithafen benim gözlerimde herbi boku yiyip kendilerini nasıl adamlara kakalayan nammususzlar cok gördü! Evlenip ayrılmak kötü bir şey değil, gayet dopal hatta dinimiz de olan bir durum.burada erkeğin durusu önemli ister evlenip ayrılmıs olsun istersede olmasın. Benim arkadasım 2 kez evlenip bosandı 3. Evliliğini de hic evlenmemıs bır cocukla yaptı suan kız hamile ve mutlular . Bu duruma gelmelerinde cocugun payı büyük ailesini silme asamasına geldi kaldıki hiç bir aile buna göz yummaz evladından kolay kolay vazgecmez dıye dusunuyorum...

Şunuda ekliyeyim, tek taraflı sevgim biterse bile oğlum için bu adamdan boşanmayı düşünmüyorum.

Ayrılmakta haklısın.
Ilerde evlenseydiniz başkasına karşı da koruyamaz gibi geldi. biri bir söz söylese altında kalacak gibi.

Aynen öyle; ben birinin eşini de iyi tanıyorum. Kızı ailesine karşı korumanın yanında, çocuklarını bile kendi çocukları gibi sahiplenmiş. Sevmek asıl böyle bişey. Evlilik düşündüğü kadını vebalı gibi ailesinden saklamak, ya da ayrılma noktasında gelince telefonda ağlamak değil....

Ben kendisinin evlilik niyetinin olmadığını düşünüyorum amaaa eğerki evlenme niyeti varsaaa neden olmasın

Ayrılmakta haklısın.
Ilerde evlenseydiniz başkasına karşı da koruyamaz gibi geldi. biri bir söz söylese altında kalacak gibi.
Öyle görünüyor. Ve benim buna tahammülüm yok. Güçlü bi erkek olsun arkamda istiyorum. Daha önce yaşadıklarım tekrar etsin istemiyorum

Ailesine söyleyebilenin neler çektirdiğini görüyoruz. Söyleyemeyen kim bilir.

Yüz kere diyoruz aileyi karşısına almak ya da ikna etmek ya da ailenin normal karşılaması gibi durumu olmayan, kendine güvenmeyen adamlar evlenme planları kurmasın boşanmış kadınlarla. Kaldıramıyorlar sonra kadınlar kırılıyor.

Mücadele etmemelisin o etmeli.

Son düzenleme:
Bir kere evlenip ayrilmissin. 2. Evliligi dusunuyorsan daha ince eleyip sık dokumalisin. Mucadeleyi sen degil o vermeli bence. İsteyen herseyi goze alir gelir. Zaten ciddi olmadigi icin ayrilalim demissin kabul etmis. Seni sevebilir ayrildiniz diye uzulebilir ama ciddi anlamda duşunmuyor bu tavrindan onu anladim.

Boşanıp bekar bir erkekle evlenmiş iki arkadaşım var, gayet de mutlular ama bir başka erkek tanıdığımızın da boşanmış bir sevgilisini bırakıp, ailesinin istediği kızşa evlendi. Burada güven vermesi ve seni ikna etmesi gereken karşı taraf. O koşmuyorsa, sen hiç uğraşma.

ailesinden cekınmesı cok yersız sizi gercekten istese herkesı karsısına alır
benım eşim benım için işini ailesini bırakıp benım yasadıgım sehıre geldı

ben de 4 yıl evlı kaldım bosandım
şimdiki eşim hıc evlenmemıstı
biz de 9 ay ıcınde nişanlandık ve evlendık
annesı ılk duydugunda o iş baslamadan bıtecek demış eşime
( kendı kızı ıkı cocugu ıle annesının evıne döndüğü halde)
eşim kabul etmemıs ve evlendık

darısı basınıza olsun
ikinciye dıkkat edın ltf

Reactions: KV_
Bu arada belirtmek istiyorum,mücadele sadece bu konuda onun verebileceği bir tutum; yoksa bende ailemin karşı çıkması,ne kadar zor da olsa kabullendirme çabası verdim,yani boşanmış bir kadının evleneceği insanın bekar olması konusu aslında kadını da zora sokan ailesiyle çatışmasına neden olan bir durum...Bizimkilerde göbek ata ata tmm olur demedi,Nedense hep şu algı var insanlarda, bekarsa zor olur ama seve seve kadının tarafı tmm der,sizin de mücadele edeceğiniz bir durum ama kendi ailenizle!Aileniz bu duruma nasıl yaklaşıyor?

Cidden bu ülkenin zihniyeti nefret sebebi.
Erkek evlenmiş boşanmış olsa, hiç bir sorun olmuyor, kadın olunca böyle şeyler yaşıyor.
Bir de anlamadığım, çocuk bile yoksa evlenip boşanmanın, sevgili olup ayrılmaktan ne farkı var?
4 sene aynı evde evlenmeden yaşasan problem olmazdı, namusunla evlenince tu kaka oluyorsun.
Sapık zihniyetlerin ülkesi Türkiye...
Ne bekliyoruz ki?

Bence iyi yapmışsın bu adamdan ne köy olur ne kasaba
Ailesine boşanmış olduğunu soylemesine bile gerek yoktu alnında yazmıyor ya

Ailesinin karsisına çıkar
Bir kız sevdim evlenicem der işi gücü yerinde adam

Ayrıldınız. Eğer gerçekten istiyorsa peşinden koşar çaba gösterir. Aşk adamı koşturtur. Ben bekle derim biraz birşey yapma. Seviyorsa gelecektir ailesine açılacaktır

helal wallahi kendıne guven en onemluısı.

sorun benım degıl senın sorunun demıs bak yaklasım önemlı.

Pes ettim. Evet seviyorum. Ama seviyorum diye tekrar aynı hataya düşmicem. Her gün ağlamak istemiyorum. Unutmuş olduğum eski yaşantımı tekrar hatırlamak istemiyorum. Şunu da biliyorum kimse i
canım sana ömür boyu mutluluklar. Benim ilişkim buraya kadarmış sağlık olsun ne diyelim. Malesef ikinci olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyor.

Ayrıldınız. Eğer gerçekten istiyorsa peşinden koşar çaba gösterir. Aşk adamı koşturtur. Ben bekle derim biraz birşey yapma. Seviyorsa gelecektir ailesine açılacaktır
Zaten bişey yapacak hiç gücüm yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum. Yalnız yaşıyorum zaten. Dışarı bile çıkmak istemiyorum. Ağlamak istiyorum. Öğretmenim okuldayım şu an dersim bitti bi an önce eve gidip battaniyenin altına girip ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…