Herşey çok iyi , şu şekilde ifade edeceğim ama öz babalardan bile cogu zaman daha ılgılı , daha duyarlı. Egeyı duyabılen bır baba eşim.Sormadan edemeyeceğim şimdi eşin oğluna karşı nasıl cute
Egeye ne kadar düşkün olduğunu biliyorum ondan sorma ihtiyacı duydum. Ege ve senin adına çok sevindimHerşey çok iyi , şu şekilde ifade edeceğim ama öz babalardan bile cogu zaman daha ılgılı , daha duyarlı. Egeyı duyabılen bır baba eşim.
Şunuda ekliyeyim, tek taraflı sevgim biterse bile oğlum için bu adamdan boşanmayı düşünmüyorum.Herşey çok iyi , şu şekilde ifade edeceğim ama öz babalardan bile cogu zaman daha ılgılı , daha duyarlı. Egeyı duyabılen bır baba eşim.
Aynen öyle; ben birinin eşini de iyi tanıyorum. Kızı ailesine karşı korumanın yanında, çocuklarını bile kendi çocukları gibi sahiplenmiş. Sevmek asıl böyle bişey. Evlilik düşündüğü kadını vebalı gibi ailesinden saklamak, ya da ayrılma noktasında gelince telefonda ağlamak değil....Demekki her şey sevgi değilmiş. Cesaret gerekiyormuş biraz. Yürekli olmak. Olmuyorsa da bana çekip gitmek düşer. Seviyorum. Severek ayrışmak ta zormuş. Ama hep üzüleceğime 3 gün 5 gün 1 ay 2 ay üzülürüm. Yapacak bişey yok.
Artık önemli değil ben de yoluma bakacam. Önüme bakıcam. Böylesi daha iyi sanırım.Ben kendisinin evlilik niyetinin olmadığını düşünüyorum amaaa eğerki evlenme niyeti varsaaa neden olmasın
Öyle görünüyor. Ve benim buna tahammülüm yok. Güçlü bi erkek olsun arkamda istiyorum. Daha önce yaşadıklarım tekrar etsin istemiyorumAyrılmakta haklısın.
Ilerde evlenseydiniz başkasına karşı da koruyamaz gibi geldi. biri bir söz söylese altında kalacak gibi.
Bir kere evlenip ayrilmissin. 2. Evliligi dusunuyorsan daha ince eleyip sık dokumalisin. Mucadeleyi sen degil o vermeli bence. İsteyen herseyi goze alir gelir. Zaten ciddi olmadigi icin ayrilalim demissin kabul etmis. Seni sevebilir ayrildiniz diye uzulebilir ama ciddi anlamda duşunmuyor bu tavrindan onu anladim.Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Benımde 2. evlılıgım hıc evlılık yapmamıs bırıyle oldu.
Bızım bırlıktelıgımızın basında ben daha once evlendıgımı ve bu evlılıgımden 13 aylık bır cocugum oldugunu soylemıstım. Basta ınanmadı ancak 2. hafta oglumuda goturunce gorusmeye damdan dusmus gıbı oldu . Neyse daha sonra aılesıne soyleme mevzusuna ben hıc karısmadım . Cunku bu benım sorunum degıl onun sorunuydu. Velhasıl 3 ay fılan soyledı hatırladıgım kadarıyla baya bı tepkı almıs, ben o noktada kendısınden ayrıldım .
Zaten yorgunum yorulamam boyle seylerle dedım ancak kendısı cok ısrarcı oldu, bende pekala benım acelem yok sen ıkna edersen edersın etmezsen ayrılırız benım ıcın sorun yok demıstım. Daha sonra kısa surede nısanlanıp evlendık
Bütün bunlar yasanırken ben 24-25 yasındaydım oda 26
Pes ettim. Evet seviyorum. Ama seviyorum diye tekrar aynı hataya düşmicem. Her gün ağlamak istemiyorum. Unutmuş olduğum eski yaşantımı tekrar hatırlamak istemiyorum. Şunu da biliyorum kimse iAilesine söyleyebilenin neler çektirdiğini görüyoruz. Söyleyemeyen kim bilir.
Yüz kere diyoruz aileni karşına almak ya da ikna etmek ya da ailenin normal karşılaması gibi durumu olmayan, kendine güvenmeyen adamlar evlenme planları kurmasın boşanmış kadınlarla. Kaldıramıyorlar sonra kadınlar kırılıyor.
Mücadele etmemelisin o etmeli.
canım sana ömür boyu mutluluklar. Benim ilişkim buraya kadarmış sağlık olsun ne diyelim. Malesef ikinci olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyor.ailesinden cekınmesı cok yersız sizi gercekten istese herkesı karsısına alır
benım eşim benım için işini ailesini bırakıp benım yasadıgım sehıre geldı
ben de 4 yıl evlı kaldım bosandım
şimdiki eşim hıc evlenmemıstı
biz de 9 ay ıcınde nişanlandık ve evlendık
annesı ılk duydugunda o iş baslamadan bıtecek demış eşime
( kendı kızı ıkı cocugu ıle annesının evıne döndüğü halde)
eşim kabul etmemıs ve evlendık
darısı basınıza olsun
ikinciye dıkkat edın ltf
Zaten bişey yapacak hiç gücüm yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum. Yalnız yaşıyorum zaten. Dışarı bile çıkmak istemiyorum. Ağlamak istiyorum. Öğretmenim okuldayım şu an dersim bitti bi an önce eve gidip battaniyenin altına girip ağlamak istiyorumAyrıldınız. Eğer gerçekten istiyorsa peşinden koşar çaba gösterir. Aşk adamı koşturtur. Ben bekle derim biraz birşey yapma. Seviyorsa gelecektir ailesine açılacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?