Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Siz ayrılalım dedikten sonra sesi çıkmıyorsa bence bırakın gitsin.
Evlenmiş ayrılmış ile bekar birisi evlenebilir . bu kısma takılmayın

Dün gece ardı çok kötüydü. Ben ayrıldığımızı düşünmedim falan dedi. Ayrılmak istemiyorum seninle evlenmek istiyorum dedi. İstediğin her şeyi yapıcam dedi. Sanırım o da benim kararlı olduğumu gördü.

Evet kaybetme korkusu.. Tamam madem şimdi evlenmek istediğine dair bir girişimde bulunmasını bekle ya da bunu iste. Oldu mu olacak mı diye düşünmek , beklemek çok yıpratacak seni sinirlerin bozulacak. İlişkiniz ne kadar uzarsa yine soru işaretleriyle dolacaksın. Artık seni rahatlatacaki önünü daha iyi görebileceğin bi süreç başlatmalı diye düşünüyorum.

Umarım herşey gönlünce olur. Bu arada Erkeğin hiç evlenmemiş kadının dul olduğu çok evlilik örneği var etrafımda. Mutlular da.. Ama erkekler ailesinden bağımsız olan kendi ayakları üstünde durabilen ve kararlarını kendi alabilen tipler. Maşallah hiç eşlerinin dul olduğuna takılmıyorlar, gayet güzel gidiyor evlilikleri.. Bu yüzden ben dulum kopmleksi yaşama hiç canım

Off bide şu alıntı yapmasını becersem:KK43: Umarım okuyabilirsin mesajımı

Bizim bi akraba da bekardı ayrılmış bi kadını sevdi ailesi istemedi

İntihara kalkıştı falan

Yine de olmadı

Ailesi istemiyorsa çok zor

Bu durum karsısında o taraftan bı teklıf gelmedıkce beklemenızı onerırım.. Birbirinizi sevmiş olmanız bu durumla mucadele edecegınız anlamına gelmez tek taraflı olmaz bu ısler..

Eşinle Mutlu musun peki. Onların öyle davranması evliliğine Nasıl yansıyor. Çocuğun oldu mu.
Evet esimle mutluyum. Onlarin oyle davranmasi birset ifade etmiyor cunku esim herkesin karakterini iyi biliyor. Cocugumuz olmasini istiyoruz ama olmuyor :( bi kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi 8 aylik evliyiz

Konuyu merakla takip ediyorum aramış sevgiliniz ciddi durusunuzu gösterin. Artık ona kalmış ailesine bunu kabul ettirmek. Sen kendini üzme yeter. İnş güzel olur hersey ama olmazsa da canını sıkma. Sevgilin umarım sevgisinin arkasinda durur... bende boşandım çok zor ya ..

Canım kendimi eksik görmüyorum. Bilakis yaşadığım evlilik ayrılık bana o kadar çok şey kattı ki. Kıymetini bilen bu tecrübelerden yararlanmaya bakar. Bilmeyen çeker gider. Ben de seviyorum. Sevmeseydim her şey farklı olmuştu buraya konu dahi açmazdım. Ben önceleri hiç evlenmemiş biriyle görüşmeyi düşünmüyordum. Ama kader yollarımız kesişti. Gece aradı ayrılmak istemediğini söyledi beni çok sevdiğini söyledi. Şans verdim ben de bakalım Zaman gösterecek
ikinizde seviyorsanız cevre o bu ne demıs umursama bile yasa aşkını doya doya

Bu mesajı yeni gördüm,bence olumluya dönecek ilişkiniz..

Ya anlamıyorum kafam almıyor benim,evlenip ayrılmış olmakta ne var? Nesi yanlış bunun!Ne düşünerek kabul etmiyormuş aileler?
Evlenmeden birliktelikler yaşayınca kabul müymüş yani?
İnşallah canım. Bakalım görücez. Ailelerin ne düşündüğü umrumda değil yeterki arkamda dimdik duran biri olsun

Konuyu merakla takip ediyorum aramış sevgiliniz ciddi durusunuzu gösterin. Artık ona kalmış ailesine bunu kabul ettirmek. Sen kendini üzme yeter. İnş güzel olur hersey ama olmazsa da canını sıkma. Sevgilin umarım sevgisinin arkasinda durur... bende boşandım çok zor ya ..
Canım artık sadece beklicem. O benim kararlı duruşumu gördü. Artık top onda. Ne yapacak görücez. Seviyorum evet ama bi yere kadar. Olmazsa da olmaz.

Evet esimle mutluyum. Onlarin oyle davranmasi birset ifade etmiyor cunku esim herkesin karakterini iyi biliyor. Cocugumuz olmasini istiyoruz ama olmuyor :KK43: bi kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi 8 aylik evliyiz
Canım Allah mutluluğunu daim etsin. Bebek içinse üzülme. Mutlaka olur. Bu tür konularda stres çok önemli. 8 ay Bebek için geç kalındığını göstermez.

Bu durum karsısında o taraftan bı teklıf gelmedıkce beklemenızı onerırım.. Birbirinizi sevmiş olmanız bu durumla mucadele edecegınız anlamına gelmez tek taraflı olmaz bu ısler..
O aradı canım elinden geleni yapacağını söyledi. Bakalım. Görücez

Off bide şu alıntı yapmasını becersem:KK43: Umarım okuyabilirsin mesajımı
Okudum canım☺️ Beklicem artık düşünmemeye çalışıcam mayısa kadar Zaman tanıcam. Kendime de ona da. Hala bişey yoksa bu kez ayrılacam ve ne yaparsa yapsın dönmicem. Önerilerin için teşekkürler

Iki kisi evlenmeye karar verirken aileler neden karisir anlamam. Karsindaki kisi kabul ediyorsa onlara laf dusmez. Yalniz ben bosanmis bir erkekle evlenmezdim.

Kuzenimde evlenip ayrılmış ve çocuğu var bekar biriyle ilişki yaşadı çok uzun sure kuzenimin ailesi öğrenince oğlanı çektiler konuştular ama oglanda tanidigimizdi tamam ailemi getrcem dedi gtti bi daha hiç aramadi. İnşallah sizin böyle olmaz ve çok mutlu olursunuz.

Ne fark eder evlenmis boşanmış ne kadar cahill insanlar var ya çocuk yok sonuçta Afedersin bi iki damla kan mi mesele namusunla evlenip boşanmışsin olabilir umarım hersey gönlünce olur bu sefer mutlu olursun

Back
X