Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplumumuzun tabuları var. Malesef. Ha öyleyse beni bu Halim'le kabul etmiyorsa acı çeksin yapacak bişey yok. Benim de bu saatten sonra kendimden başkasını düşünecek halim yokCidden bu ülkenin zihniyeti nefret sebebi.
Erkek evlenmiş boşanmış olsa, hiç bir sorun olmuyor, kadın olunca böyle şeyler yaşıyor.
Bir de anlamadığım, çocuk bile yoksa evlenip boşanmanın, sevgili olup ayrılmaktan ne farkı var?
4 sene aynı evde evlenmeden yaşasan problem olmazdı, namusunla evlenince tu kaka oluyorsun.
Sapık zihniyetlerin ülkesi Türkiye...
Ne bekliyoruz ki?
Zaten bişey yapacak hiç gücüm yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum. Yalnız yaşıyorum zaten. Dışarı bile çıkmak istemiyorum. Ağlamak istiyorum. Öğretmenim okuldayım şu an dersim bitti bi an önce eve gidip battaniyenin altına girip ağlamak istiyorum
Allah ıyı ınsanlar cıkartsın karsınaPes ettim. Evet seviyorum. Ama seviyorum diye tekrar aynı hataya düşmicem. Her gün ağlamak istemiyorum. Unutmuş olduğum eski yaşantımı tekrar hatırlamak istemiyorum. Şunu da biliyorum kimse i
canım sana ömür boyu mutluluklar. Benim ilişkim buraya kadarmış sağlık olsun ne diyelim. Malesef ikinci olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyor.
Eğer ayrılmayı kabul etmeyip seni kaybetmekten korktuğuna dair bişeyler okusaydım daha farklı şeyler yazardım. Ama ayrılmak istemekle ekmeğine yağ sürmüşsünüz, sırtını hafifletmeşsiniz izlenimine kapıldım nedense.
Amin canımAllah ıyı ınsanlar cıkartsın karsına
tabıkı demek ıstedıgım bu zaten
yenıden kendını uzme sakın
Haklısınız dicek bişey yokaynı fikirdeyim. ne göze alabilmiş sizle olmayı ne de gözünü alabilmiş sizden. iyi olmuş. üzülmeyin. allah karşınıza hayırlı birilerini çıkarsın.
ee ayrılmayı adam kabul etmıs daha neyin mücadelesi.ya sende akıllanmadınmı be kızım ilkınde hata yapmıssın 2.ciyi bekle neden hemen evlılık falan iyice bı tanı.bide kendını neden ekssık görüyorsun,sen bosanmıs ne demek bu ya.Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık.
Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Boşanmış bir erkek evlenebiliyor çok rahat hiç evlenmemiş bir bayanla. Kültürümüzde neden kadın hep ezilmiş durumda ikinci planda evilik konusunda yaşı geçer evlenemez boşanmıştır evlenemez.Ama erkek istediğini yapar ,dinen de bir sakıncası yok ,sizin yaptığınız ayıp bir durum da değil. Peygamberimiz evlenmiş hatta çocuklu bir bayanla evlenmiş Hz Hatice annemiz ile.Evlenmek kadar boşamakta doğal bence kararını bekleyin Ancak eğer sizi ailesine karşı koruyamazsa iyice düşününMerhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.