Ben boşanmış erkek arkadaşım hiç evlenmemiş!!!

Cidden bu ülkenin zihniyeti nefret sebebi.
Erkek evlenmiş boşanmış olsa, hiç bir sorun olmuyor, kadın olunca böyle şeyler yaşıyor.
Bir de anlamadığım, çocuk bile yoksa evlenip boşanmanın, sevgili olup ayrılmaktan ne farkı var?
4 sene aynı evde evlenmeden yaşasan problem olmazdı, namusunla evlenince tu kaka oluyorsun.
Sapık zihniyetlerin ülkesi Türkiye...
Ne bekliyoruz ki?
Toplumumuzun tabuları var. Malesef. Ha öyleyse beni bu Halim'le kabul etmiyorsa acı çeksin yapacak bişey yok. Benim de bu saatten sonra kendimden başkasını düşünecek halim yok

Gerçekten çok hassas bir konu. toplumda ikinci evliliğini yapmış kadınlara hep böyle bakılıyor. bence doğru kararı vermişsiniz. bende ayrıldım çocuğum yok ve hiç evlenmemiş insanlara görüşmüyorum bile. genelde aile tarafından sıkıntı oluyor. bide sonradan kafana kakma durumuda olabilir bunlar tedirgin ediyor beni.

Zaten bişey yapacak hiç gücüm yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum. Yalnız yaşıyorum zaten. Dışarı bile çıkmak istemiyorum. Ağlamak istiyorum. Öğretmenim okuldayım şu an dersim bitti bi an önce eve gidip battaniyenin altına girip ağlamak istiyorum

Kafanızı dinleyin bencede. Hayat kimse için üzülmeye değmez. Herşeyden önce SİZ önemlisiniz

Pes ettim. Evet seviyorum. Ama seviyorum diye tekrar aynı hataya düşmicem. Her gün ağlamak istemiyorum. Unutmuş olduğum eski yaşantımı tekrar hatırlamak istemiyorum. Şunu da biliyorum kimse i

canım sana ömür boyu mutluluklar. Benim ilişkim buraya kadarmış sağlık olsun ne diyelim. Malesef ikinci olunca insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyor.
Allah ıyı ınsanlar cıkartsın karsına
tabıkı demek ıstedıgım bu zaten
yenıden kendını uzme sakın

Eğer ayrılmayı kabul etmeyip seni kaybetmekten korktuğuna dair bişeyler okusaydım daha farklı şeyler yazardım. Ama ayrılmak istemekle ekmeğine yağ sürmüşsünüz, sırtını hafifletmeşsiniz izlenimine kapıldım nedense.

Eğer ayrılmayı kabul etmeyip seni kaybetmekten korktuğuna dair bişeyler okusaydım daha farklı şeyler yazardım. Ama ayrılmak istemekle ekmeğine yağ sürmüşsünüz, sırtını hafifletmeşsiniz izlenimine kapıldım nedense.

aynı fikirdeyim. ne göze alabilmiş sizle olmayı ne de gözünü alabilmiş sizden. iyi olmuş. üzülmeyin. allah karşınıza hayırlı birilerini çıkarsın.

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
ee ayrılmayı adam kabul etmıs daha neyin mücadelesi.ya sende akıllanmadınmı be kızım ilkınde hata yapmıssın 2.ciyi bekle neden hemen evlılık falan iyice bı tanı.bide kendını neden ekssık görüyorsun,sen bosanmıs ne demek bu ya.

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.

Canım aynı derttez muzdaribiz biliyormusunn... bende boşandım ve şuanki ilişkim 9 aylık... ailesine bi türlü bahsetmıyo..hayır hayatında biri oldugunu söylese yıne bi nebze güvenicem ama oda yok.. evlilik lafı gecıyor ama icraat yokk. ve bir takım sorunlarımız varr ,daha dogrusu benım bu ilişkiye karşı sorunlarım var , bende ayrılmayı düşünüyorum yeter artıkk. dogru bi karar vermişsin bunun stresi çekilecek gibi bişey değillll

Boşanmış bir erkek evlenebiliyor çok rahat hiç evlenmemiş bir bayanla. Kültürümüzde neden kadın hep ezilmiş durumda ikinci planda evilik konusunda yaşı geçer evlenemez boşanmıştır evlenemez.Ama erkek istediğini yapar ,dinen de bir sakıncası yok ,sizin yaptığınız ayıp bir durum da değil. Peygamberimiz evlenmiş hatta çocuklu bir bayanla evlenmiş Hz Hatice annemiz ile.Evlenmek kadar boşamakta doğal bence kararını bekleyin Ancak eğer sizi ailesine karşı koruyamazsa iyice düşünün

ayrılmışsınız zaten daha ne için mücadele edeceksiniz ki?

Benim erkek arkadasimda hic evlenmemis ben ise bosandim.. ne var yani bosanmakla ne oluyor bende bunu anlamiyorum.. sevgilim beni ailesiyle tanistirdi mesela, ailemlede tanisildi, annesine ilk soylediginde "olsun herkesin basina gelebilir unutma seninde kiz kardesin var " demis mustakbel kayinvalidem, ki kendiside bosanmis zamaninda.. sevgilim kimsenin bilmesine gerek yok, kimseyede laf dusmez, onlari ilgilendirmez dedi bana.. erkek arkadasima bir kez daha asik oldum bu konuyu okuduktan sonra ki en basta bundan bir cacik olmaz demisligim bile vardir..... sevgilin neyi sakliyor bende bu cozemedim yahu..

Sevgilinize potansiyel yeni es gozu ile degilde anin tadini cikardiginiz beraber olmaktan keyif aldiginiz sevgiliniz olarak gorseniz... hem ne kadar az beklenti okadar cok mutluluk...

direk ayrılmış, yok olmaz bile dememiş. demekki ailesine söyledi ve ailesi olmaz dedi.o yüzden birşeyin mücadelesini verme. bir daha böyle bir ilişki yaşarsan daha erken bir zamanda ailesine sordur. çünkü o lanet aileler senin mutluluğuna bakmaz, herşeye karışır. hele de elalem dedikleri bir örgüt vardır, emirleri ondan alırlar.

Radyo programında dinlemiştim
Bekar bir kadın 2 çocuklu dul bir adama aşık olmuş ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için önce normal arkadaşı olarak tanıştırmış
Sonra övmeye başlamış boşanmamış olsa çok ideal bir insan şöyle böyle derken ailesi de sevmiş bakmış aile seviyor ben bu adamla evleneceğim demiş
Sevgiliniz geri döner mi bilmiyorum ama dönerse bu yöntemi deneyebilirsiniz

Bende bosandim. Ve esim bosver aileme soylemeyelim dedi. Bende soyle lutfn boyle saklayamayiz ki dedim. Soyledi ve onlar kabul etmediler. Ayrica esim 1 ay boyinca ailesiyle konusmadi yemek yemedi. Sonra babasida birseylerin olmadigini farketti kabul etti. Ama hala beni kabullenemediler. Evime gelip hazir aldigim meyve suyunu bile icmez poh icesice. Evinede bi kere pogaca yaptim onada laf soyledi. Kisacasi beni hala sevemediler. Sirf evlendim bosandim diye bunlari yasiyorum. Halbuki babasininda ikinci evliligi. Ama o ERKEK ya o ikinci evliligi hakediyor.Kv deninde ikinci evliligi. Onlar once kendilerine baksinlar:63:zaten esimde herseyin farkinda:KK74:

Back
X