• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.075
7
116
Diğer
evet arkadaşlar.. beni belki hatırlayanlar vardır. eşimin alkolü bırakması için çok uğraş verdim. sonunda dr a gitti ve karaciğerde iltihablanma çıktı. alkolü bıraktı ilaçlarına başladı. herşey mükemmeldi. taki 1.5 ay sonrasında eşim aniden alkol almaya başladı ve kavga kıyamet koptu ben kopardım yani. yeri geldi kavga ettim( ilk kavgamız oldu) yeri geldi ağlayarak anlattım.** seni seviyorum, seninle torunlarımızı görmek bir yastıkta yaşlanmak istiyorum, lütfen bırak alkolü.. en azından iyileş içmek istiyorsan yine iç, ama iyileştikten sonra iç**dedim..olmadı. o zamanlar viski içerdi, şimdi daha az zararlı diye bira içmeye başladı. ilaçlarınıda sadece sabah ve öğlen alıyor, akşamları olanları içmiyor artık( 20 gündür)..

psikolojim artık bitti..kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum. canım hiçbirşey yapmak istemiyor. eşim alkole tekrar dündüğü gün dayım vefat etti ciğerler iflas etmiş eşim dışardayken öğrendim telde.. dayım gözümün önüne geldikçe eşim aklıma geliyor ve çıldırıyordum. derken etrafımda 2 kişinin daha ciğer iltihabı olduğunu ve tedavi gördüğünü öğrendim. iki haftada tanıdıklarım 3 kişinin öldüğünü öğrendim. daha da çıldırmaya başladım. eşim birayı her yudumladığında ölüme yaklaştığını hissediyor ve duygularıma hakim olamıyorum. 20 gündür hergün ağlıyorum. hayattan bıktım. eşimi seviyorum ama eski heyecanım kalmadı. bitiyor içimde birşeyler yavaş yavaş. kafamı dağıtmak için annemlere kardeşlerime gidiyorum ama olmuyor. akşam saati yaklaşınca içimi bir hüzün kaplıyor.** eşim yine içecek** diye..

dışarı gitmesin diye yanımda iç dedim. 3 gündür evde içiyor. en azından gözümün önünde olsun dedim. ama ben bittim sanırım.

tek sıkıntımız maddi ama oda çok değil. şükürler olsun halloluyor. kendisine alma yapma dediğim şeyleri yaptı ve suan ödemekte zorlanıyor.

allah kahretsinki 3 tane bela arkadaşı var. alkol bıraktığı dönemde balıkçı olandan balık alıyordu her akşam vitamin olsun diye.. ama tekrar onlara kaptırdıda kendini. az önce dışardaydım yanına uğradım. işyerinde yoktu. aradım. sevmediği birisi gelecek diye çıkmış. nerdesin dedim. taliplerle birer bira aldık. geleceğim canım gecikmem dedi. tepki veremedim. tepkim kalmadı artık.

dikkat ettim bu saatlerde yani 6 ya doğru o adamların yanına uğruyor ve onlarla biriki atıyor. ( dışarda olduğunu öğrenirsem söylüyor yoksa haberim olmuyor)

şuan yaşamaktan zevk almıyorum. kendimi ot gibi hissediyorum. içimde volkanlar kaynıyor. öyleki ben çok neşeli hareketli bir insanken durgunlaştım. kolumu kaldırmak bana tonlarca yük taşıyacakmışım gibi geliyor.

yaşım 31 eşim 36. 19 aylık evliyim. ama sanki 40 yıllık evli ve 60 yaşında gibi hissediyorum kendimi. napacağım ne edeceğim bilemiyorum. :1no2:

Beste cok ani ve set olacak biliyorum ama benim tavsiyem bosanman yonunde. daha gencsin, bir omur boyu seni birak, kendine saygisi olmayan bir adamla yasayabilir misin? farkindayim onu seviyorsun ama maalesef bunun gibi durumlarda sevgi yetmiyor. cok uzuldum durumuna canim.

valla allah sabir versin cok zor
ben sahsen kendim olsam ya kendine ceki düzen verir yada bosardim
yada bosamakla tehdit et yapamiyacagini bu sekilde mutsuz oldugunu belirt kendini toplasin
düzelmiyorsa birak yoluna gitsin,

canım valla ne diyeyim durumun çok zor.ama pek düzeleceği yok sanırım.kendini düzeltmesi lazım.bu durumda ne yapmak gerek bilemiyorum.ne söylemek gerekir bilemiyorum.ama son bir kez çek konuş istersen.dinlemiyorsa ve devam ediyorsa da sen vericeksin kararını.allah yardımcın olsun.

seni dinlemiyorsa nazı geçen bir büyüğü konuşsa olmazki böyle sende nereye kadar çok üzüldüm arkadaşım sıkma canını dicem lafla olmuyoki hayırlısı olur inşallah allah büyük yardımcın olucaktır...sen sağlığına dikkat et derim..........

Psikolojik tedavi önerebilirim ikna edersen, yada evine, buzdolabının üzerine, işyerine dayının veya alkolden ölen tanıdıklarının resimlerini koysan... etkilenir mi acaba CADIARZU ? Çocuk var mı?

Allah yardımcın olsun. Ne desem bilmiyorum. Dışardan konuşmak kolay olur....

Psikolojik tedavi önerebilirim ikna edersen, yada evine, buzdolabının üzerine, işyerine dayının veya alkolden ölen tanıdıklarının resimlerini koysan... etkilenir mi acaba CADIARZU ? Çocuk var mı?

canım alkolik değilim diyor. çok önerdim. hatta implant yerleştiriliyormuş deri ailtına, br yıla yakın alkol isteği olmuyormuş. onu da önerdim. bırakıcam ben deyip duruyor. kavga etmek ve konuşmaktan bıktım.

çoçuk olunca bırakırım diyor birde. ama güvenemiyorum. çocuk istiyordum vazgeçtim. dün namaza başladım. allahıma yalvarıyorum. bende başlayacağım diyor. beni takdir ediyor falan filan.

boşanmam henüz zor. daha yeni ablam boşandı eşinden. ailem zaten çok sarsıldı. ikinci bir seferde ben yıkmak istemiyorum. bilmyorum. :1no2:

allah korusun karaciğer iltihabı olan kişinin içkiyi kesinlikle bırakması lazım,kanında hepatit te varsa eğer,siroza doğru götürür,canım gerçekler böyle,benim bir tanıdığım vardı,kanında hepatit c çıktı,fakat alkolü tamamen kesti,çevremde o kadar çok gördüm ki,....Bende nişanlıma sigarayı bıraktıramıyorum bi türlü...:(( ama eşinin durmuu için aile büyüklerini devreye soksan daha mantıklı olmaz mı,ailece bir toplantı yapıp bu konunun ne kadar ciddi olduğunu tartışırsınız ve işe yarayabilir belki,kendini üzme herşey olacağına varır,allah yardımcın olsun....

tek şey allah sana bol sabır versin.
ama bu devirde insanlar hayatta kendine değer vermiyorsa sen ona hiç vermeyeceksin. bize konuşmak çok kolay ama hayatının en güzel yıllarını bu adamla yaşabilecek güçte hissediyormusun. bunları sakince düşünüp en doğru kararı yine sen verirsin:(

canım o takıldıgı kısılerle gorussen zaten hasta oldugunu bu konuda esını desteklemelerını en azından ıcmesını engellemelerını ıstesen dıyecegım ama onlarda aynı kafadaysa kımı kıme sıkayet edeceksın ne bıleyım aklım bu geldı belkı bır care bulur.cok uzuldum ınankı

tek şey allah sana bol sabır versin.
ama bu devirde insanlar hayatta kendine değer vermiyorsa sen ona hiç vermeyeceksin. bize konuşmak çok kolay ama hayatının en güzel yıllarını bu adamla yaşabilecek güçte hissediyormusun. bunları sakince düşünüp en doğru kararı yine sen verirsin:(

sorunum belkide bu.. en güzel yıllarımı böyle geçirmek!!!

gitmek mi kalmak mı? mücadele etsem sonuç alırmıyım? yoksa boşa mı kürek çekiyorum?

canım akşam yemeği dahi yapmak istemiyor. evimi artık evim gibi değil yabancı bir yer gibi görmeye başladım.

sanırım bitiyorum. psikolğa gitmeyi bile düşünüyorumsenağlama

ya ibrahim adnan saraçoğlu var ya bu alkol problemi olanlara bir bitki önermişti..ama neydi hatırlamıyorum..onu içen alkolden nefret edermiş...ama amaalesef hatırlamıyorum..sitesinde sor yada bilen arkadaşlar varsa söylesin bir zahmet

saraçoglu... alkolu bırakmak için asma yapragı

Asma yaprağı mucizesine şaht olun. Alkol probleminiz var ise bu yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik yapması da uygulaması da çok kolay.
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye bir atasözümüz var. Çok doğru bir söz. Alkol illetinden kurtulmak istayenler için ibrahim saraçoğlu YİNE SEDA SAYANIN 30 NİSAN DAKİ PROGRAMINDA içkiyi bırakmak isteyipte bırakamyanlar içinde
bitkilerle çözümler sunuyor içkiyi bırakmak için işte sihirli formül
*12 tane taze asma yaprağı
*2 bardak su bu suyun içinde asma yapraklarını 6 dakika kadar kaynatın ve haftada 3 defa için. her defasında taze kaynatılıp içilecek .( önceki günden kalan yaprak suyunu içmeyin). bu suyu içen alerde alkole karşı bir tiksinti ve isteksizlik meydana gelecek ve alkolu bırakmaları daha kolay olacaktır.

ya ibrahim adnan saraçoğlu var ya bu alkol problemi olanlara bir bitki önermişti..ama neydi hatırlamıyorum..onu içen alkolden nefret edermiş...ama amaalesef hatırlamıyorum..sitesinde sor yada bilen arkadaşlar varsa söylesin bir zahmet

canım sitesinde okumuştum. yorumda yapmıştı bi tanesi hatta. rakının yanında çok güzel gitti dr bey diye.olmazsa denerim onu. bir daha bakayım siteye.

saraçoglu... alkolu bırakmak için asma yapragı

Asma yaprağı mucizesine şaht olun. Alkol probleminiz var ise bu yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik yapması da uygulaması da çok kolay.
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye bir atasözümüz var. Çok doğru bir söz. Alkol illetinden kurtulmak istayenler için ibrahim saraçoğlu YİNE SEDA SAYANIN 30 NİSAN DAKİ PROGRAMINDA içkiyi bırakmak isteyipte bırakamyanlar içinde
bitkilerle çözümler sunuyor içkiyi bırakmak için işte sihirli formül
*12 tane taze asma yaprağı
*2 bardak su bu suyun içinde asma yapraklarını 6 dakika kadar kaynatın ve haftada 3 defa için. her defasında taze kaynatılıp içilecek .( önceki günden kalan yaprak suyunu içmeyin). bu suyu içen alerde alkole karşı bir tiksinti ve isteksizlik meydana gelecek ve alkolu bırakmaları daha kolay olacaktır.

tsk ederim canım. buna yapılan yorumu okuyunca işe yaramayacağını düşünmüştüm. denerim artık

tsk ederim canım. buna yapılan yorumu okuyunca işe yaramayacağını düşünmüştüm. denerim artık

aman canım o yorumu boşver..koskoca prof..adam nelere çare buldu buna da bulmuştur..ben uyduruktan bişi söylediğine inanmıyorum o adamın..bence sen bir dene..

doktorunla konuşup eşine oyun etsenız. gıt doktoruna konuş yenıden başladı bıraz korkuturmusunuz desen. mesela çok agır ve acılı bır tedavıye başlamalıyız sız o sınırdasınız falan desın. 1 ay sonra bakıcaz tekrar ıyıleşme olmazsa agır tedavı şart falan desın belkı korkar.

Back
X