- Konu Sahibi Halikarnas
-
Eşimin ruhunu okşarken neden kendi benliğimi ezip geçeyim ki ?
Bu cümle kuruluşu ve anlamı açısından bana ters.-tatlicadiarzu-
Ben daha güzel ve anlamlı cümleler kuruyorum eşime,bu tür cümlelere gerek kalmıyor.:jeyyar:
Ben de bilirim,eşim de bilir.Yeri geldiğinde ikimiz birden biliriz,yeri geldiğinde kör cahil oluruz.Ama genelde birimiz biliyorken,diğerimiz bilmez..Bu durum da hiç kimsenin yanında tescillenmez.Aramızdadır,başkalarının yanında kimin biliyor olduğu söze dökülmez,ikimiz de bilmeyiveririz olur biter :1closedeyes:
kesinlikle katılıyorum, eşim benimle karakterim ve duruşumu beğenerek evlendi, ben bilmem beyim bilir desem şaşırıp kalır ben bununla mı evlenmişim diye. hoşlanan erkekler de olabilir ama genelleme yapmayalım :1closedeyes:
bu mesaja bir anlam veremedim açıkçasıarkadaşlar lütfen "genelleme yapmayın" diyerek yorumcuya en azından benim topiklerim de müdahale etmemenizi önemle rica ediyorum...
herkes gerek genel gerekse özel fikirlerini söylecek....
kişiler düşüncelerini hakaret olmadığı sürece istediği şekilde belirtme özgürlüğüne sahiptir...
sevgiler....
bu mesaja bir anlam veremedim açıkçası
ben de tersini düşünüyorum aslında, genellemelerle bir yere varamayız
genel kanılar bellidir zaten, biz istisnaları konuşarak olayı biryerlere taşıyabiliriz bence
ben şahsen sevmiyorum genellemeleri, o yüzden kendimden örnek verdim
ayrıca topic sahibinin yönlendirmesine göre yazmam gerektiğini bilseydim hiç yazmamayı tercih ederdim
belki bana değildi ama rahatsız oldğumu ifade etmek istedim
arkadaşlar lütfen "genelleme yapmayın" diyerek yorumcuya en azından benim topiklerim de müdahale etmemenizi önemle rica ediyorum...
herkes gerek genel gerekse özel fikirlerini söylecek....
kişiler düşüncelerini hakaret olmadığı sürece istediği şekilde belirtme özgürlüğüne sahiptir...
sevgiler....
yok bunun aklını kullanmak olduğu fikrinize katılmıyorum açıkçası ben, evlilikte kişiler ortak karar aldığı sürece, aileyi ilgilendiren her konuda diğerine de fikrini danıştığı sürece güç yarışı diye bir zihniyetin doğacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?