- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
aydasuya katılıyorum benim annem 29 yasından beri dul değil evlatlarına annesi babasına bile muhtaç olmadan yaşadı,babam vefat ettiğinden maasımız bile yoktu gündelik işlere gitti geçimimizi sağladı,suan maasımızda var ek işte yapıyo mutluyuz, kayınvalide daha 40 yasında tek basına yasayabilirde geçimini sağlayabilirde bir annenin önceliği evladının mutluluğu olmalı bence zemuszemus[/QUOTE
Suan senin annen dul kalsa;gonderir misin gundelik islere?Gonderirsen ben susarim.11 yasimdaydim babam vefat ettiginde;ve bu ulkede dula ve oksuz cocuklara nasil sahip cikildigini cok iyi bilirim.Allahdan dayilarim vardi-18 yasinda bir abim vardi da;ayakta kaldik.
Bu dunyada hersey sirayla.O evlli8lik hayatindan fayda gelir mi bu sekilde dusunurse korudugunuz arkadisiniz?Ben ona al evinde yasat bak demiyorum;ama kadini baska bir sehire gonderirken ki hevesi kursaginda kalmis gibi yazmis.Ben ona esin madem annesini gozunun onunde istiyor-hakkidir diyorum-evini buraya tasiyin diyorum.ama galiba annenin evi ogluna kaldi ve ne yardan ne serden durumu var.Iste bu bencillik.Anladiniz mi?
aydasuya katılıyorum benim annem 29 yasından beri dul değil evlatlarına annesi babasına bile muhtaç olmadan yaşadı,babam vefat ettiğinden maasımız bile yoktu gündelik işlere gitti geçimimizi sağladı,suan maasımızda var ek işte yapıyo mutluyuz, kayınvalide daha 40 yasında tek basına yasayabilirde geçimini sağlayabilirde bir annenin önceliği evladının mutluluğu olmalı bence zemuszemus[/QUOTE
Suan senin annen dul kalsa;gonderir misin gundelik islere?Gonderirsen ben susarim.11 yasimdaydim babam vefat ettiginde;ve bu ulkede dula ve oksuz cocuklara nasil sahip cikildigini cok iyi bilirim.Allahdan dayilarim vardi-18 yasinda bir abim vardi da;ayakta kaldik.
Bu dunyada hersey sirayla.O evlli8lik hayatindan fayda gelir mi bu sekilde dusunurse korudugunuz arkadisiniz?Ben ona al evinde yasat bak demiyorum;ama kadini baska bir sehire gonderirken ki hevesi kursaginda kalmis gibi yazmis.Ben ona esin madem annesini gozunun onunde istiyor-hakkidir diyorum-evini buraya tasiyin diyorum.ama galiba annenin evi ogluna kaldi ve ne yardan ne serden durumu var.Iste bu bencillik.Anladiniz mi?
Amacım kımseyle polemıge gırmek degıl...
Fakat bencıl bencıl dıyerek ıc yuzunu hıc bılmedıgınız bır ınsanı kırma pahasına yazıyorsunuz...
Adam anasını gozunun onunde ıstedıgınden degıl sadece karsı koymayı bılmedıgınden sesını cıkaramıyor...
hem ben mı yanlıs okudum...
kımsenın evı kımseye kalmadı arkadasım...
arkadasın esı evlenmeden once anası otursun dıye ona memlekette ev yaptı, daha ne yapsın sokaga mı attı anasını...
kayınvalde buna ragmen oğlunda kalmak ıstıyor...
lutfen sadece gormek ıstedıgımız noktaları gorup kıstas yapmayalım...
bır oğlu daha var dıyorum ustelık ona da ev yaptı bu arkadasın eşi?
Eeee sorun ne?
Keyfı bır ısrar?
Daha fazla sucmalamayın kımseyı...
ben teklifte bulundum asilcariye dedim oturacağımız yerin yanını altını üstünü tutalım illa gözümün önünde olsun diyorsan bunu yapalım dedim ama bana istanbulda nasıl geçinecez dedi. 3-4 katlı ev yapıldı... ben öyle parasını yiyim geziyim yiyim içeyim derdinde olmadım kimseye karşı elimden geldiğince ben kısıntıya gittim hee benden maddi beklentisi mi oldu olmadı hiç bir zaman ama yaşadıkları sıkıntının hep farkındaydım destekçi oldum eşime nişanlıma sevgilime her dönemde...
ailesinde bir sıkıntı problem olduğunda anlatığı kadarıyla ben hep destekledim onu ben arkandayım biz kendi ailelerimize benzemeyeceğiz biz mutlu olacağız bunu hakediyoruz diye sırtımızı sıvazladık hep birbirimizin...
bide erkek kardeşi var 3 yaş küçük bundan 2 sene kadar oldu bi kızla evlendi kız başından herşeyi kabul etti beni alda napıyosan yap diye 3 ay sonra zıplamaya başladı kocası askere giderken annesine bırakmadı boşandığı babasına bıraktı gitti... benim kayınvalide onada ağladı beddua etti bitti bi daha istemiyorum bu evde dedi.. ama ne oldu şimdi beraberler mutlu ya da mutsuz hiç haberim yok ama ağızlarının tadının olmadığını biliyordum öncedende.. bende başta alında napıyosanız yapın diyip kayınvalidenin yatağında yatıp kalkıp kendi evim diye benimsemediğim bir evde yaşasaydım bir kaç sonrada olmuyo ben istemiyorum annenle beraber yaşayamam deseydim daha mı kıymetli olurdum...
arkadaşım konunu baştan beri takip ediyordum sonucunu bilmiyordum ama şuan okuyunca şok geçirdim ve çok şaşırdım.Aslında düğüne 2 gün kala böyle birşey olmasına şaşırdım.Kayınvalidenin yaptığına değil aslında eşinede hak veriyorum annesi ama iyi,güzel ve tatlı dille annesine herşeyi anlatabilir yani eşinde kaç yaşında insan çocuk değil ya....
Vallahi arkadaşım sana diyeceğim tek şey eğer bu sevgiyi gerçekten eşinin hakettiğini düşünüyorsan ve ileride ayrıldım ama çok pişmanım diyeceksen yavaş yavaş arayı bulun derim eşinle ama işlerin kötüye gideceğini biliyorsan uzatmadan bitir derimkaydirigubbakcemile
teşekkür ederim canım.. işte bunu bilsem ilerde pişmanlığını yaşayıp yaşamayacağımızı bilmiyoruzki diyorumya ayrılmak bizim için en kolayı şuan ama kavuşursak bizim sürecimiz çok zorlu olacak en başta aileler sıcak bakmıyor barışmaya.. ya bu yıpratıcı süreçte daha çok yıpranırsak ne yaparız bundan korkuyorum.. bir karar verebilsem o kararın peşinden gidecem durup sorgulamam bile pişman mısın çiğdem diye kendi kendime ama bi karara varamıyorum ya o canımı sıkıyor... :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?