• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık dayanamıyorum

biliyorum fayda sağlamıyor bazen umursamıyorum ama bazen öyle bir girdaba giriyorumki gözümü açsam bitse rüya olsa herşey diyorum...
yine gülebiliyorum sohbet edebiliyorum dışarı çıkıyorum ama sanki ayağımda gizli bir pranga varmış benle beraber her yere geliyormuş gibi hissediyorum.. aklım boş olduğu zaman direk o düşüyo aklıma kafamı sürekli birşeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.. bunları düşündükçe halimin farkına vardıkça gözlerim yaşarıyo ister istemez...o değil o kadar insan arkadaşım var ailem var her koşulda destek olabilen ama sanki gittikçe yalnızlaşıyomuşum gibi hissediyorum ailemlede eskisi gibi sohbet edemediğimi fark ediyorum..
sanki ikiye bölünmüşüm bi tarafım sadakat ve maneviyat diyo bir yanım aklını kullan gerçeği gör diyo...(etrafımdakilerde bu şekilde hayat geçmez akıllı olmak zorundasın yarın birgün daha mutsuz olursun diyo)
şu dünyada aşk acısını çeken tek sen değilsin olmayacaksında unutacaksın geçecek diyorum...
ama bu zaman zarfı beni çok yoruyor !!!
psikolojik destek almalıyım onunda farkındayım ama derman aramaya bile dermanım yok ...
herşeyimi etkiliyor bu durum işimi ailemi etrafı.. çok yansıtmamaya çalışıyorum ama kendim fiziksel olarak etkilenince ister istemez etrafıma da yansıyor...

Nasıl ya?
Bu kız mı bencıl...
Alısverıste sırf masraf cok olmasın dıye en uygununa gıden kız mı bencıl...
40 yas nedır arkadasım...
Elden ayaktan dusmus olsa bu kız adamdan once kendı bakar...
Sız onun nasıl bır yurege sahıp oldugunu bılıyormusunuz?
Kım neden ıstesın kı herkesın elı ayagı tutuyorken aynı evde kayınvalıde ıle oturmayı...
Ne mecburıyetı var...
Kocasının yanında ıstedıgı gıbı salınamayacak...
Özel hayatları sadece yatak odasında olacak...
Neden kayınvalde oğluyla oturmak ıstıyor dıye...
Kım bencıl...
Bir tek bu evladı yok bayanın...
Bır evlı erkek evladı daha var...
Üstelık oyle yan daıre gelsın yada aynı mahallede oturalımlık bır meslek de degıl esının kı...
Kaldıkı arkadasın esı daha evlenmeden annesını kıra derdınden de kurtarıp ev bıle yaptı...

Son düzenleme:
aydasuya katılıyorum benim annem 29 yasından beri dul değil evlatlarına annesi babasına bile muhtaç olmadan yaşadı,babam vefat ettiğinden maasımız bile yoktu gündelik işlere gitti geçimimizi sağladı,suan maasımızda var ek işte yapıyo mutluyuz, kayınvalide daha 40 yasında tek basına yasayabilirde geçimini sağlayabilirde bir annenin önceliği evladının mutluluğu olmalı bence zemuszemus

çiğdemcim bu günler geçicek.sadece yapman gerekeni yap onunla olan bütün bağlarını kopar.
bir zaman sonra iyiki ayrılmışım ondan şimdi çok mutluyum diceksin.herşeyi kabullenip annesiyle bir arada otursanız çok daha fazla mutsuz olucaktın.sürekli kavga tartışma hiç çekilmez inan.
aynı evde daha beter olucaktın.
sen kendine iyilik yapıcaksın ayrılmakla..

ben mutluyum ama kendimle başbaşa kalınca eksiğim eksik olduğumu hissediyorum.. insanlar değmez değmezmiş o adam için fedakarlık yapmanı gerektiren bişey yok diyolar ama ben niye görmüyorum onu değmeyecek insan olduğunu.. o da bunalımda elinden tutmalı mıyım?? tutarsam daha zor zamanlar yaşıcaz peki o zaman nefret edersek birbirimizden geride koca bir hiç kalırsa.. o zaman ne yaparım?

annesine direnemeyen bi adamdan hayır beklenmez.duygularınla değil mantığınla düşün.seni evlilik arifesinde ortada bıraktı bu adam.
unutmanın en iyi yolu yazmaktır.aklına gelirse yaz onunla ilgili acının dindiğini hissedeceksin.
artı ve eksi yönlerini yaz.
daha iyi görmeni sağlar durumu.

aydasuya katılıyorum benim annem 29 yasından beri dul değil evlatlarına annesi babasına bile muhtaç olmadan yaşadı,babam vefat ettiğinden maasımız bile yoktu gündelik işlere gitti geçimimizi sağladı,suan maasımızda var ek işte yapıyo mutluyuz, kayınvalide daha 40 yasında tek basına yasayabilirde geçimini sağlayabilirde bir annenin önceliği evladının mutluluğu olmalı bence zemuszemus[/QUOTE

Suan senin annen dul kalsa;gonderir misin gundelik islere?Gonderirsen ben susarim.11 yasimdaydim babam vefat ettiginde;ve bu ulkede dula ve oksuz cocuklara nasil sahip cikildigini cok iyi bilirim.Allahdan dayilarim vardi-18 yasinda bir abim vardi da;ayakta kaldik.
Bu dunyada hersey sirayla.O evlli8lik hayatindan fayda gelir mi bu sekilde dusunurse korudugunuz arkadisiniz?Ben ona al evinde yasat bak demiyorum;ama kadini baska bir sehire gonderirken ki hevesi kursaginda kalmis gibi yazmis.Ben ona esin madem annesini gozunun onunde istiyor-hakkidir diyorum-evini buraya tasiyin diyorum.ama galiba annenin evi ogluna kaldi ve ne yardan ne serden durumu var.Iste bu bencillik.Anladiniz mi?

hala elinden tutmalımıyım diye düşünüyorsun
kendine işkence etme...
annesine karşı direnmesi gereken oydu.
senin istediğin şey son derece normal birşey.
bu yüzden düğüne 2 gün kala bunları yapan annesine hiçbirşey diyemiyorsa bu adamdan daha ne bekliyorsun..

aydasuya katılıyorum benim annem 29 yasından beri dul değil evlatlarına annesi babasına bile muhtaç olmadan yaşadı,babam vefat ettiğinden maasımız bile yoktu gündelik işlere gitti geçimimizi sağladı,suan maasımızda var ek işte yapıyo mutluyuz, kayınvalide daha 40 yasında tek basına yasayabilirde geçimini sağlayabilirde bir annenin önceliği evladının mutluluğu olmalı bence zemuszemus[/QUOTE

Suan senin annen dul kalsa;gonderir misin gundelik islere?Gonderirsen ben susarim.11 yasimdaydim babam vefat ettiginde;ve bu ulkede dula ve oksuz cocuklara nasil sahip cikildigini cok iyi bilirim.Allahdan dayilarim vardi-18 yasinda bir abim vardi da;ayakta kaldik.
Bu dunyada hersey sirayla.O evlli8lik hayatindan fayda gelir mi bu sekilde dusunurse korudugunuz arkadisiniz?Ben ona al evinde yasat bak demiyorum;ama kadini baska bir sehire gonderirken ki hevesi kursaginda kalmis gibi yazmis.Ben ona esin madem annesini gozunun onunde istiyor-hakkidir diyorum-evini buraya tasiyin diyorum.ama galiba annenin evi ogluna kaldi ve ne yardan ne serden durumu var.Iste bu bencillik.Anladiniz mi?

Amacım kımseyle polemıge gırmek degıl...
Fakat bencıl bencıl dıyerek ıc yuzunu hıc bılmedıgınız bır ınsanı kırma pahasına yazıyorsunuz...
Adam anasını gozunun onunde ıstedıgınden degıl sadece karsı koymayı bılmedıgınden sesını cıkaramıyor...
hem ben mı yanlıs okudum...
kımsenın evı kımseye kalmadı arkadasım...
arkadasın esı evlenmeden once anası otursun dıye ona memlekette ev yaptı, daha ne yapsın sokaga mı attı anasını...
kayınvalde buna ragmen oğlunda kalmak ıstıyor...
lutfen sadece gormek ıstedıgımız noktaları gorup kıstas yapmayalım...
bır oğlu daha var dıyorum ustelık ona da ev yaptı bu arkadasın eşi?
Eeee sorun ne?
Keyfı bır ısrar?
Daha fazla sucmalamayın kımseyı...

ben teklifte bulundum asilcariye dedim oturacağımız yerin yanını altını üstünü tutalım illa gözümün önünde olsun diyorsan bunu yapalım dedim ama bana istanbulda nasıl geçinecez dedi. 3-4 katlı ev yapıldı... ben öyle parasını yiyim geziyim yiyim içeyim derdinde olmadım kimseye karşı elimden geldiğince ben kısıntıya gittim hee benden maddi beklentisi mi oldu olmadı hiç bir zaman ama yaşadıkları sıkıntının hep farkındaydım destekçi oldum eşime nişanlıma sevgilime her dönemde...
ailesinde bir sıkıntı problem olduğunda anlatığı kadarıyla ben hep destekledim onu ben arkandayım biz kendi ailelerimize benzemeyeceğiz biz mutlu olacağız bunu hakediyoruz diye sırtımızı sıvazladık hep birbirimizin...
bide erkek kardeşi var 3 yaş küçük bundan 2 sene kadar oldu bi kızla evlendi kız başından herşeyi kabul etti beni alda napıyosan yap diye 3 ay sonra zıplamaya başladı kocası askere giderken annesine bırakmadı boşandığı babasına bıraktı gitti... benim kayınvalide onada ağladı beddua etti bitti bi daha istemiyorum bu evde dedi.. ama ne oldu şimdi beraberler mutlu ya da mutsuz hiç haberim yok ama ağızlarının tadının olmadığını biliyordum öncedende.. bende başta alında napıyosanız yapın diyip kayınvalidenin yatağında yatıp kalkıp kendi evim diye benimsemediğim bir evde yaşasaydım bir kaç sonrada olmuyo ben istemiyorum annenle beraber yaşayamam deseydim daha mı kıymetli olurdum...

Atladığın bir nokta var
Annesi aç değil açıkta değil
Neden oğlunun huzuru bozup , ayırıyorki iki seveni birbirinden ?
Hem cigdemel benim evime gelmesin demiyor
Sadece ev ev üstüne olmaz diyor
Hoş zaten 40 yaşındaki bi kadında zerre anlayış yok..
Olsaydı oğlunun huzurunu bozmaz , düğüne 2 gün kala sevenleri birbirinden ayırmazdı..

Son düzenleme:
ben teklifte bulundum asilcariye dedim oturacağımız yerin yanını altını üstünü tutalım illa gözümün önünde olsun diyorsan bunu yapalım dedim ama bana istanbulda nasıl geçinecez dedi. 3-4 katlı ev yapıldı... ben öyle parasını yiyim geziyim yiyim içeyim derdinde olmadım kimseye karşı elimden geldiğince ben kısıntıya gittim hee benden maddi beklentisi mi oldu olmadı hiç bir zaman ama yaşadıkları sıkıntının hep farkındaydım destekçi oldum eşime nişanlıma sevgilime her dönemde...
ailesinde bir sıkıntı problem olduğunda anlatığı kadarıyla ben hep destekledim onu ben arkandayım biz kendi ailelerimize benzemeyeceğiz biz mutlu olacağız bunu hakediyoruz diye sırtımızı sıvazladık hep birbirimizin...
bide erkek kardeşi var 3 yaş küçük bundan 2 sene kadar oldu bi kızla evlendi kız başından herşeyi kabul etti beni alda napıyosan yap diye 3 ay sonra zıplamaya başladı kocası askere giderken annesine bırakmadı boşandığı babasına bıraktı gitti... benim kayınvalide onada ağladı beddua etti bitti bi daha istemiyorum bu evde dedi.. ama ne oldu şimdi beraberler mutlu ya da mutsuz hiç haberim yok ama ağızlarının tadının olmadığını biliyordum öncedende.. bende başta alında napıyosanız yapın diyip kayınvalidenin yatağında yatıp kalkıp kendi evim diye benimsemediğim bir evde yaşasaydım bir kaç sonrada olmuyo ben istemiyorum annenle beraber yaşayamam deseydim daha mı kıymetli olurdum...

konu takip ediyorum halı ilede galiba bir sorun olmuştu onada razı olmuştun,sen huylarına gittin ama olmayınca olmuyo bu raddeye gelmeseydi ama geldi....

arkadaşım konunu baştan beri takip ediyordum sonucunu bilmiyordum ama şuan okuyunca şok geçirdim ve çok şaşırdım.Aslında düğüne 2 gün kala böyle birşey olmasına şaşırdım.Kayınvalidenin yaptığına değil aslında eşinede hak veriyorum annesi ama iyi,güzel ve tatlı dille annesine herşeyi anlatabilir yani eşinde kaç yaşında insan çocuk değil ya....
Vallahi arkadaşım sana diyeceğim tek şey eğer bu sevgiyi gerçekten eşinin hakettiğini düşünüyorsan ve ileride ayrıldım ama çok pişmanım diyeceksen yavaş yavaş arayı bulun derim eşinle ama işlerin kötüye gideceğini biliyorsan uzatmadan bitir derimkaydirigubbakcemile

arkadaşım konunu baştan beri takip ediyordum sonucunu bilmiyordum ama şuan okuyunca şok geçirdim ve çok şaşırdım.Aslında düğüne 2 gün kala böyle birşey olmasına şaşırdım.Kayınvalidenin yaptığına değil aslında eşinede hak veriyorum annesi ama iyi,güzel ve tatlı dille annesine herşeyi anlatabilir yani eşinde kaç yaşında insan çocuk değil ya....
Vallahi arkadaşım sana diyeceğim tek şey eğer bu sevgiyi gerçekten eşinin hakettiğini düşünüyorsan ve ileride ayrıldım ama çok pişmanım diyeceksen yavaş yavaş arayı bulun derim eşinle ama işlerin kötüye gideceğini biliyorsan uzatmadan bitir derimkaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım.. işte bunu bilsem ilerde pişmanlığını yaşayıp yaşamayacağımızı bilmiyoruzki diyorumya ayrılmak bizim için en kolayı şuan ama kavuşursak bizim sürecimiz çok zorlu olacak en başta aileler sıcak bakmıyor barışmaya.. ya bu yıpratıcı süreçte daha çok yıpranırsak ne yaparız bundan korkuyorum.. bir karar verebilsem o kararın peşinden gidecem durup sorgulamam bile pişman mısın çiğdem diye kendi kendime ama bi karara varamıyorum ya o canımı sıkıyor... :sinifsinif:

teşekkür ederim canım.. işte bunu bilsem ilerde pişmanlığını yaşayıp yaşamayacağımızı bilmiyoruzki diyorumya ayrılmak bizim için en kolayı şuan ama kavuşursak bizim sürecimiz çok zorlu olacak en başta aileler sıcak bakmıyor barışmaya.. ya bu yıpratıcı süreçte daha çok yıpranırsak ne yaparız bundan korkuyorum.. bir karar verebilsem o kararın peşinden gidecem durup sorgulamam bile pişman mısın çiğdem diye kendi kendime ama bi karara varamıyorum ya o canımı sıkıyor... :sinifsinif:

umarım hakkında hayırlısı olmuştur..bilmiyorumkismile

eşim mesaj atmış içime attıklarımı kimseye söyleyemediklerimi söyleyebilsem keşke senin gibi. bir gecem bile yokki seni düşünmeden uykuya dalabileyim. Hem kollarında ölmek kucağına gömülmek arzusu hem ne olacak sonunda kuşkusu...

Back