• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık dayanamıyorum

Konu sahibi arkadaşımızın nisan ayında mahkemesi var arkadaşlar...
Artık tüm söylediklerimiz havada kalıyor...

Onu bundan sonra öyle guzel bır hayat beklıyor kı o bıle sasıracak...
Canım arkadasım, hersey cok ama cok guzel olacak :70:

Bu konuyu actıgında nısanlıydı
Nıkahları kıyıldıktan sonra dugun olmadan ayrıldılar
sımdı de mahkemelerı var

arkadaşım allah sabır versin zor bir durum. ama sen maşallah çok mantıklı ve metanetlisin.herkesin imtihanı başka başka. demekki bu da senin imtihanınmış. sen bu imtihanı başarıyla atlatmışsın çok şükür. bundan sonra inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur. biliyormusun bilmiyorum ama ben şu duayı çok seviyorum:
"rabbim ya hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle yada gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle."
sen herşeyin en iyisini hakediyorsun ve eminim zamanı geldiğinde hak ettiklerine kavuşacaksın.

arkadaşım allah sabır versin zor bir durum. ama sen maşallah çok mantıklı ve metanetlisin.herkesin imtihanı başka başka. demekki bu da senin imtihanınmış. sen bu imtihanı başarıyla atlatmışsın çok şükür. bundan sonra inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur. biliyormusun bilmiyorum ama ben şu duayı çok seviyorum:
"rabbim ya hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle yada gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle."
sen herşeyin en iyisini hakediyorsun ve eminim zamanı geldiğinde hak ettiklerine kavuşacaksın.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. çok sağolasın Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.. söylediğin duayı bende çok ederim.. sıkıntısı basınca "la havle vela ..." duası var onu tekrarlarım sürekli..
imtihanı başarıyla bitiremedik ki daha sonucu göremedik.. bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kullarına..

Bütün konuyu okudum içim şişti.

Arkadaşım üzülme ne olur. Burda suç bence kaynananda değil. eşinde.

Bir insan bu kadar pasif olur mu ya? Valla Allah yüzüne bakmışta çoluk çocuksuz ayrılmışsın.

Dağ dağ üstüne olur da ev ev üstüne olmaz bence.hem siz annesini yalnız bırakmamışsınız ki kendi memleketinde ana baba yanında ama eşiniz neden bu kadar ısrar ediyor anlayabilmiş değilim :97: bende evlenip 6 saat zağa gelin geldim.annem memlekette yaşıyor anne,babası ve kardeşlerine yakın tabi ki.yalnız kalmadıktan sonra sorun yok bence :40:

yalnız bırakılmadı ki annesi babası kız kardeşi ve erkek kardeşi de orada..ayrıca evi yapıldı..zaten artık o evede bizimkinin kardeşi yerleşti karısıyla mutlu mesut yaşıyordur..eşim ha kardeşimin yanına göndermişim ha sokağa atmışım diyo..bi yandan kardeşine sayıyor bi yandan canım cicim modunda.. hepimiz öyleyiz ne kadar kızarsak kızalım kardeşe anneye babaya öfkemiz bir anlık olup sönüveriyor. bunu anlıyorum da insanın saf yerine konulup kullanılmasını anlamıyorum..ben hala anlatıyorum aç gözünü aileyse aile bir yere kadar elbette sahip çıkacaksın ama ömrünü veremezsin kimseye zaman su gibi geçer gider arkana dönüp baktığında ben kimleri ne için feda etmişim dersin elinde bişey kalmaz diyorum, anlatıyorum, aynıııı..
geçen görüşmemizde isyan ediyor hayatımı mahvettiler anamın babamın derdine sevdiğim kızı alıp evime kadın yapamıyorum diye bağrındı sinirlendi bir netice var mı derseniz yok..

biz görüşüp görüşüp birbirimizi ne kadar sevdiğimizi görüp evlerimize gidiyoruz.. sonra gece olunca çık işin içinden düşün dur bu niye böyle şu niye böyle diye...

ben yapmam gerekenlerin fazlasını yaptığıma inanıyorum dayısı ve babasını arayıp biz çıkamıyoruz işin içinden diye konuştum hadi babası artık el ona göre ama dayısı sağolsun yardım edemeyiz biz karışamayız diye konuştu..
benim yaşadıklarıma sıkıntılarıma annannemle dedem çıktı geldi kızım sen istiyorsan biz kendi elimizle götürürüz babanıda ikna ederiz diye ben o zaman konuşmak için aradığımda teli açmadı..
bunca zaman geçti ben bana bunları yaşattın diye kinlenip nefret etmedim ondan başkası olsa çoktan kapatmıştı bu sayfayı..
şuan sanki bağımlısı gibiyim ya her gün her saat görüşmüyoruz tabii ama yaşanılanlara göre fazlasıyla görüşüyoruz..ben adamın gözünün içine bakarken ömrümü seninle geçirmek istiyorum derken yalan söylememişim onu farkediyorum kendimde...cidden sevmişim..

Arkadaşım Allah hakkında hayırlısını versin. Ama şu saatten sonra sen istesen bile o kadınla aynı evde yaşayamazsın. Yaşasanda o kadın boşatır zaten sizi :/

canımm hiç düşünme ayrıl derim neden daha fazla uzatıyorsun bu işi. bir kere kayınvaliden 40 yaşında yani genç 60 yaşına kadar eğer allah bir hastalık vermezse zaten kendi kendine yetecek bir insan. neden sizinle yaşasınki?? eşin seni, annesini düşündüğünün yarısı kadar bile düşünmüyor. daha şimdiden böyleyse ileride evlenince sana hiç değer vermeyecek. ve sende bu kadar çektiklerinden sonra bu evlilikten pişman olacaksın. eşinin sana bunları çektirdiği daha çok dank edecek kafana. şimdi olayları iyi idrak edemiyorsun ama o zaman anlayacaksınki sana bütün bunları çektiren aslında eşin. yani kardeşinin yanına göndermiyor neymiş oraya göndermem sokağa atmam demek oluyor diyormuş. eşin seni hiçmi hiç düşünmüyor. evlensenizde düşünmeyecek. yarın öbürgün annesiyle en ufak bir problem yaşasan boşanalım diyecek çünkü bu kadar küçük problemde gel çeyizlerini evden al diyen adam boşanmayıda isteyecektir ileride. lütfen lütfen gözünü aç ve bu işi daha fazla uzatma.

arıyor soruyor napıyosun nerdesin diye yüz yüzede oturupta konuşuyoruz inadından ne zaman vazgeçeceksin aşkım sen benim limanımdın sığınacak tek dalımdın diyor..bunun inat olmadığını her seferinde anlatıyorum olan onca şeyden sonra annenle beni nasıl aynı evde düşünüyorsun diyorum..

bir dönem tartıştığımızda ben seni mutlu edemiyorum seni üzmeye hakkım yok ben bunların çilesini çekiyorum sana da yansıtıyorum diye söyleniyordu..insanlığına iyidir ama bu kadar pasif bu kadar kör olmasaydı diyorum...

ben şuna takıldım neden annesi diğer oğluyla yaşayamazmış niye sokağa atılmış oluyor ki:44:Allahım bu erkek milleti ne kadar tuhaf düşüncelere sahipler yaa az önce buna benzer bir konu daha okudum sinir oldum :19:

Back