Ben artık dayanamıyorum

düğüne 22 gün var uğraştığım şeylere bakar mısın??
bide daha yatak odasının beyaz eşyanın perdelerin bide benim çeyizden başka bişey yok ortada..
koltuktu halıydı eşyaydı düğün davetiyeleri evin temizliğiydi yerleşmesi .. son dakikaya bi sürü iş bıraktık

e oturupta "ay yok ben asla istemezdim ne anneni nede babani" dicek hali yok ya..
elbette öyle dicek yerimseniben

Düsünüyorumda eger nisanlimin tek annesi yada tek babasi var ise, yaslilarsa
büyük ihtimal gecinmesi zor olsa bile sanirim kabul ederdim,
Cünkü bende yaslanicam ve ilerde banada aynisini yaparlar diye korkardim.. Ilk önce allahtan korkardim..

Ama eger annesi babasi yasiyorsa, kardesleri varsa vs. ve yinede diretiyorsa bir oturalim ailemle diye
asla kabul etmezdim
"gel ozaman benim ailemle oturalim" derdim, bakalim o kabul edebiliyormu ? kötükedihüso

zaten adamın annesi daha gencecik 40 yaşında bir kadınmış..
hasta vs de deilmiş..
annesinin memlekette annesi,babası ve kızkardeşi varmış..
vs vs vs..

çok anlamsız vede gereksiz bir dayatma bu birlikte oturma talebi..
adamlar yarını düşünemiyolar işte böyle maalesef..
aynı evde 2 hanım çok zordur..

zaten adamın annesi daha gencecik 40 yaşında bir kadınmış..
hasta vs de deilmiş..
annesinin memlekette annesi,babası ve kızkardeşi varmış..
vs vs vs..
çok anlamsız vede gereksiz bir dayatma bu birlikte oturma talebi..
adamlar yarını düşünemiyolar işte böyle maalesef..
aynı evde 2 hanım çok zordur..

ayneeeen öyle kuzum.. zorla evinden etmedim parasını pulunu alıp yemek yok yapılacak düğünün kredisinide biz evlendikten sonra ödeyeceğiz..gidince ihtiyaçları yine karşılanacak ben hiç gelmesin gitmeyelim demiyorum ki Allah kimseyi elinden ayağından etmesin Allah muhafaza bi durumu olmuş olsa diyorum ben bakmazsam kapımı açmazsam herkesten önce anam babam tükürür yüzüme diye..
ama aynı evin içinde olmaaaazzz yasakkelime

cigdemelcim ,peki nisanlin simdi susup evlendikten sonra bunlari sana diretse ne yapicaksin
büyük ihtimal resti cekerim diceksin
peki ozaman yazik degil mi yapilacak olan bunca masrafa ,cabaya
yerinde olsam annesiyle konusurdum ya da ailemi konustururdum
ama kendin konussan daha etkili olur
ister nefret eder ister etmez en azindan istenmedigini bilir
ama sen yinede istemedigini degilde birlikte rahat olamayacaginizi ve her halükarda arkasinda olacagini söyleyebilirsin
Allah yardimcin olsun cok zor gercekten

:S hala cözülmedimi problem

hayır hala çözemedik perşembe'den beri konuşmuyoruz..

cumartesi annem aramış ben dışardayken... sonra keşke aramasaydn dedim ama iş işten geçti tabiki..
annem demiş oğlum kaç gününüz kaldı neye bu kadar dert ettinizde sesiniz soluğunuz çıkmıyo az çok biliyorum probleminizi ama bunu başta büyükler böyle konuşmadı şimdi ayıp değil mi bu yapılan falan demiş oda anneme; anne çiğdem beni yanlış anladı haftasonuda çalışcam ben pazartesi izinliyim konuşuruz biz onunla demiş... işte arada konuşmalarda olmuş annem bana diyoki kızım sen niye böyle yapıyosun çocuk sana misafir olarak demiş annem gelebilir diye sen niye kabul etmiyosun kadının misafirliğini annem diyo bunu bana
biz konuşurken bana hiç misafir lafı etmedi maymun anneme misafir olarak gelmesini istemiyo demiş.. bende anneme sen benim eve misafir kabul etmeyeceğimi bilmiyo musun eve gelen misafir kovulur mu kapıdan tabiki misafir olarak gelecek evlendikten sonra dedim sen niye demedin benim kızım demez öyle diye dedim...
annemde uzatmayın kızım anlaşın karara varın güzel güzel geçiniyodunuz ne oldu parladınız hemen diyo..
BUGÜN PAZARTESİ BAKALIM ARARDA HADİ GEL ŞURDA BULUŞALIM DERSE GİTMİCEM.. KENDİ GELSİN YANIMA ...

annen aramakla iyi etmis, hic olmassa "bastan böyle konusmamistik" demis damada.
ama oda niye sallamis annene, sana hic öyle dememisti misafirlikmis
sanki sen kaynanani misafirlik icin istemicen ne sacma

annene yalan söylüyo bide sucu üstüne atiyo

çiğdem sinirliydi ben üzerine gitmedim beni dinlemedi falan demiş eşya bakmaya gidelim dedim yok istemiyorum ben eşya meşya dedi bindi arabaya gitti demiş..
alsanaalsanasmile
o şimdi diyo ki kendince bu zamana kadar tartışmalarımızda ben aradım bu sefer çiğdem arasın yok öyle bişey ben durup dururken kavga tartışma çıkaran insan değilimki ve bu konuda haklıyım..
tabiki evime misafir olarak gelecek kadın ben gelmesin gitmeyelim demiyorum ki biz tayinciyiz en geç 5 senede bir tayin çıkacak ömür boyu çanta gibi taşıyamam her gittiğim yere kimseyi..

sana tavsiyem herkesle aynı aslında..

sakın bu sorunla evlenme canım..

aynı evin 2 hanımı olmaz..bırak yaşamayı aynı evde 1 hafta sorunsuz duramıyorum ben kayınvalideyle:)

senin bu mantıklı tavrını takdir ediyorum sakın taviz verme canımm

çok üstelerse yol ver gitsinn annesiyle yaşasın kocamı yok:)

aynen öyle valla kimse sen sevmiyosun işte zora gelince sırtını dönüyosun falan demesin herşeye gözünü kapatıp seviyorum ölüyorum diyenlerinde halini görüyorum görüyoruz muhakkak ...
yarın bir gün aynı evin içine girince sen baştan kabul ettinde şimdi niye huzursuzluk çıkarıyosun denilmesini istemiyorum çünkü eltim öyle yaptı gözümün önünde örnek hali hazırda var..yaşı benden küçüktü başta kabul ettim dedi aynı evin içine girince de kocası askere gitmesine yakın zıplamaya başlamış ben kendi anama babama gidecem burda yapamam diye.. noldu ondan kötüsü yok şimdi..

buluştuk..sakin sakin dinledim bu sefer sen anlat sonrasında da ben konuşcam dedim öyle yaptım...anlattı güzel güzel amacının beni üzmek olmadığını beni çok sevdiğini öyle olmasa zaten insanın annesiyle sevmediği bir insan arasında ikilemde kalmayacağını belirtti... ve nitekim aynı evde olmayacağımızı belirtti..hatırlatma yapmayı da ihmal etmiyo ama bir gün unutma ki bu kadın bize muhtaç olacak.. o zaman inşallah beni söyletmeden sen açarsın kapıyı diyo..
ihtiyacı olduğunda senden önce ben giderim zaten ama benim yanımda sürekli bunu tekrarlama dedim. çünkü sen bunu her seferinde önüme koyduğunda ben artık soğuyorum kadından bunu yapma lütfen dedim..
görüşme gitme gelmesinler demiyorum illaki gelinip gidilecek ama aynı evde yaşamak istemediğimi ısrarla tekrarladım.. bu konuyu kapattık..
iyiyiz şimdilik..
bu konu bir daha açılmaz demiyorum muhakkak açılacak bende gayet sakin davrancam artık çünkü sinirlendikçe inatlaşıyoruz...

bu kadını evlendirseniz hepten kurtulurdunuz ciddi ya :)

valla ben evleneydim taliplerini değerlendircem sonrada verdim kızı gitti dicem kaydirigubbakcemile3
şakası bi yana kadın daha genç insan ne kadar yaşar yaşamaz bilinmez ama yalnızlık zor derler Allah hayırlısını nasip ederse kendinede bizede iyi olur ama nişanlım istemez bunu bi kere açıldı mevzuda lütfen bi daha açma bu konuyu diye uyardı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…