• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık dayanamıyorum

şimdiden planı
nı yapmış gibi bencede. Sonradan annem yapamadı geldi diye nasıl derim diyo. Annesinin yapamıcağından nasıl bu kadar emin? Belkide annesi sonradan pişman olmuştur gitme kararından oyüzden nişanlında direk söyleyemediği için böyle söylüyordur sana? İş nişanlında bitiyor ama o halledemiyorsada kayınvalidenle konuşulabilir. Ama bunu yapan sakın sen olma, kötü gelin olursun. Konuşulcaksa bile büyükler konuşsun, ağız arar nitelikte belki...

ben çare sundum bunu dedimki eğer annenle sen konuşamıyosan bırak ben kötü gelin olayım ama huzurum olsun dedim..
saçmalama kimseye laf düşürtmem sana diyo..
artık anneme anlattım bu mevzuyu bugün canını sıkma usulü ile halledilir dedi ama ben arasam konuşsam kadınla olmaz pat diye kötü oluruz dedi baban söylese karşısındaki kadın erkekle muhattap olması lazım babanın annesi ile bu hususu konuşması yakışık kalmaz dedi artık bi arada olunca açılır konu laf dokunur illaki dedi...
bende işi büyüklere sıçratip çirkinleştirmek istemiyorum inşallah anlarda idrak eder beyni alsanaalsanasmile

güzelim seninde nişanlınında yaşı küçük sanırım çok tehlikeli bir durum içindesin geleceyine yön veriyorsun şu an vallahi insan yeri gelince öz annesi ile bile geçinemiyor karşındaki melek olsa ne fayda vallahi canım bu çocuktan sana hayır gelmez açıkça söylüyorum yazık 4 sene vermişsin evlilik çocuk oyuncağı değil bu çocuğun anne problemi aşılmaz bence kapanmış gibi görünsede evlendikten sonra yine açılır kavga dövüş çıkar evde yazık olur sana canım

Bencil de ondan canım.Kendisi ister miydi acaba eşinin annesini evde ?süprizzzzz

valla bıkez saka yaptım bızımkıler gelcek dıye neyapacagını sasırdı hayırdır nolmus neden gelıyolar falan fılannn amannn kendını bılmez ıste densızzzz sımdı pısmandır keske annemı gonderseydım dıye ama ıs ısten gectı ıste

Nişanlınızı ikna edemiyrsanız annesiyle konuşun. Zaten kadında sizin gibi düşünüyormuş aynı evde oda yaşamak istemiyor. En azından o oğlunu ikna etmeye çalışır...

Nişanlınızı ikna edemiyrsanız annesiyle konuşun. Zaten kadında sizin gibi düşünüyormuş aynı evde oda yaşamak istemiyor. En azından o oğlunu ikna etmeye çalışır...

bence konuşmasın yakışık almaz sen bizimle oturma oğlunu ikna et huzurumuz olmaz denirmi hiç

bence konuşmasın yakışık almaz sen bizimle oturma oğlunu ikna et huzurumuz olmaz denirmi hiç

bencedeee...olmaz öyle şey...kadınla konuşma canım..ama gerçekten nişanlın planını önceden yapmış...nişanlanmadan önce başka konuşmuş yüzüğü takınca çark etmiş...hiç dürüstçe bir davranış değil....

ayrıca kadın genç ve sağlıklı hani yaşlı olsa bakacak biri olmasa neyse...o zaman tabiki olur...günah bi kere....senin nişanlın ana kuzusumu acaba? ki çok korkarım bu tiplerden....

arkadaşlara katılıyorum,taviz verme tavrından....tabiki rahat edemessin,edemessinizz o şekilde....öff şiştim gece gece burdaki konuları okurkenboshayallersmile(yanlış anlama sana değil lafım)

ikna oluyo hakta veriyo söylediklerime ama ben ne yapayım annemi atayım mı görüşmeyeyim mi diyo
ya bende hak veriyorum hepimizin anası babası var allah elden ayaktan düşürmesin uzun ömür versin ama niye evliliğimin mutlu günlerini ben niye heba edeyim niye sevdiğim adamla hayatım sadece yatak odasından ibaret olsun bunları düşündükçe çıldırıyorum ya nolur bana bi çözüm söyleyin ben delircem artık ya yüzüğü atacam ya bu şekilde sinir stres yaşayacam

4. Senenin içindeyiz artık hiç yoksa bu konu yüzünden iki senedir sıkıntı yaşıyorum ben demiyorumki görüşme gitme gelme diye yapacaksın tabi eli ayağı tutmasa başkasına ihtiyacı olsa ben göndersem zaten benim kendi anam babam razı gelmezde suratıma tükürür...vicdansız değilim.
Yaptığımdan ettiğimden tat almıyorum artık bugün mobilya bakmaya gidecektik resti çektim istemiyorum mobilya falan daha problemlerimiz var evlenip evlenmeyeceğimize karar vermedim sende düşün kararını ver dedim çıktım geldim evime benneyaptımki

işte bu çok güzel düşünüyosunuz
arkadaşım çok haklı buldum sizi
onca yıl emek verip büyütmüş nişanlınızı kayınvalideniz de siz dışarı atıyo değilsiniz ya nişanlınız fazla düşünüyo.üstelik genç ve evi var.
Bence kesin karar verin öyle evlenin yoksa bu erkek milleti evlenince döneklik yapıyo.düşünceniz çok doğru bence gelsin arada kalsın ama herkesin bir evi ve düzeni var unutmamak lazım.yeni aile 2 kişi başlar .hayırlısı diyorum hakkınızda umarım en güzel şekilde sonuçlanır

nişanlın aşırı düşkün annesine canım.genç kadın daha 40 yaşında eli ayağı tutuyor evi varmış.kendi memleketinde anne babası akrabalarının yanında kalacakmış.maddi olarak gerekirse sizde destek çıkarsınız.sürekli yanına gidip gelirsinizde atmıyorsunuz ki kadını
yani nişanlının bu durumu vicdan yapması saçma.görünen o ki canım nişanlın şimdi tamam desede evlendikten sonra annem yanımızda kalsın deme ihtimali yüksek kararlı bir şekile hayır de canım hem şimdi hem de sonrası için
hastalık olur yaşlılık olur tamam de ama gencecik kadınla ben aynı evde 30 senemi yaşıyacam deakannehiriyi ki kaynanan yaşlı değilmiş canım hiç bırakmazmış nişanlın
kararlı olduğunu anlasın canım.aileye düşkünlük kötü değil ama ben buna düşkünlük değil bağımlılık diyorum.

Nişanlınada hak vermeden edemicem ne yazıkki. . .Çnkü kayınpederin olsaydı keisnlikle oturma derdim ama sonuçta babası yok insanın içi elbette rahat etmez.Ne kadarda annesi kendi ailesinin yanındada olsa benimde içim elvermez. . . Ama kesinlikle evliliğin ilk ayları sizde olmamalı .
Gençmiş kayınvaliden dediğine göre belki seni anlar yaptıkların gözüne batmaz .Elbette o olduğunda istediğin gibi giyinemez ve davranamasanda çok fazla sıkman gerektirmez kendini.Az çok tanımşsndır. . .Hem kadında düşünceli ise sizi rahatsız etmk istemez.Nişanlınla konuşursn ayda bir siz gidersiniz veya sadece eşin 2 ayda birde o gelir 1 haftalığına kalır. Aynı durumda senin annen olsaydı sende rahat etmezdin emin ol arkadaşım bilmiyorumkismile

peki canım altlı üstlü ev tutsanız
vayahut evleriniz birbirine yakın olsa olmaz mı
sonuçta vazgeçilmezim arkadaşın dediği gibi kadın yalnız başına ki yalnızlık zor gerçekten
senin annen olsaydı senin için de rahat etmezdi
ama aynı evde oturmak zor gelebilir

peki canım altlı üstlü ev tutsanız
vayahut evleriniz birbirine yakın olsa olmaz mı
sonuçta vazgeçilmezim arkadaşın dediği gibi kadın yalnız başına ki yalnızlık zor gerçekten
senin annen olsaydı senin için de rahat etmezdi
ama aynı evde oturmak zor gelebilir

kESİNLİKLE çok iyi fikir :lepi:
Aynı mahallede ev tutma imkanınız varsa öyle yapın
İnanki annesi uzakta olunca eşin sıkılıcak ve sıkıntısı sana yansıcak :delphin:
Belki sesini çıkarmıcak sana söylenmicek ama onun suratını hergün öyle asık görünce sende huzursun olucaksn.
senağlama

kESİNLİKLE çok iyi fikir :lepi:
Aynı mahallede ev tutma imkanınız varsa öyle yapın
İnanki annesi uzakta olunca eşin sıkılıcak ve sıkıntısı sana yansıcak :delphin:
Belki sesini çıkarmıcak sana söylenmicek ama onun suratını hergün öyle asık görünce sende huzursun olucaksn.
senağlama

orta yolu bulmak gerekir bence
ben olsaydım aynı ev istemezdim ama üst katım yada hemen bitişiğim neden olmasın
sabah istediğin saatte kalkmayacaksın duuş alacaksın bornozunla evde dolaşamayacaksın
hem kadıncağız için de rahat olur bence

bana çok aşırı tepki veriosun gibi geldi kendi annenin yalnız kaldığını düşün sonuçta genç kız değil 40 yaşında hastalığı olabilir her şey olabilir adamın annesini yanında istemesi sizce çokmu anormal anlamadım illa evde aynı oturmanıza gerek yok aynı şehirde ayrı dairelerde yada aynı mahallede oturabilirsiniz benm annem tek olsa evleniceğim adamda yok ben onu istemem ynımda dese asıl ben onu istemem:delphin:

evlenilcek kişi çok bulunur ama anne baba bitanedir yanii

orta yolu bulmak gerekir bence
ben olsaydım aynı ev istemezdim ama üst katım yada hemen bitişiğim neden olmasın
sabah istediğin saatte kalkmayacaksın duuş alacaksın bornozunla evde dolaşamayacaksın
hem kadıncağız için de rahat olur bence

Evet haklısın seninde dediğin gibi en mantıklısı aynı mahallede oturmk.sonuçta öyle olunca haftada bir ya onlar gider yada annesi gelr oturmaya .sonçta onlarda kalmk gibi bi zorunluluğu olmaz. . . Arkadaşta istediği gibi gezer dolaşır evinde

bana çok aşırı tepki veriosun gibi geldi kendi annenin yalnız kaldığını düşün sonuçta genç kız değil 40 yaşında hastalığı olabilir her şey olabilir adamın annesini yanında istemesi sizce çokmu anormal anlamadım illa evde aynı oturmanıza gerek yok aynı şehirde ayrı dairelerde yada aynı mahallede oturabilirsiniz benm annem tek olsa evleniceğim adamda yok ben onu istemem ynımda dese asıl ben onu istemem:delphin:

Katılıorummmmm şakkıdı

Back