- Konu Sahibi birkedigordumsanki
bende ezdirmem hakkımı da yedirmem ama huzursuzluk istemiyorum hayatımda ya aynı evin içinde kimin dişi kime geçerse diye yaşanır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ezdirmem hakkımı da yedirmem ama huzursuzluk istemiyorum hayatımda ya aynı evin içinde kimin dişi kime geçerse diye yaşanır mı
birde işin ilginci kadın daha sadece 40yaşında. Değil anne, abla desen abla dencek yaşta bence. Nice insanlar var 40ında ilk kez bebek sahibi olan yada daha yeni evlenen. Herkes gençte bi senin kayınvalidenmi yaşlı yada ne bilim kendi ayakları üzerinde duramıcak, kendi bir evde yaşayamıcak? 40nedirki ya sen kaç yaşındasın aranızda kaç yaş war? Ki benim annem 42yaşında şimdi değil 10sene sonrada olsa her işini yapar en azından yemeğini kendini geçindirecek alışverişini 10-15yıl geçsede halledebilirde senin kayınvaliden çokmu çökmüş? Kendimide düşünüyorumda şuan beni bıraksalar tek başıma yaşayamam, hayat tecrübem yok ondan belki ama 40ımda tek başıma yaşıcak olsam herşeyin bilincinde görmüş geçirmiş hemde halen daha genç bir yaşımda olduğum için gayette yaşarım yani. Bence bunlar kılıf ama neyse...
Bu gencligin birde yasliligi var unutmayalim.hepimiz dusebiliriz ayni duruma dusmez,kalkmaz bir ALLAH.......Hepimiz cocuk yetistiriyoruz,yetistiricez sunuda unutmayin etme,bulma dunyasi bu dunya, yarin sizin cocugunuzda ayni sekilde sizi istemeeezzzz,sizin hosunuza gidermi bu durum.........Annesi ile yasayamam diyorsaniz ayrilicaksiniz...
BIR SEVGILI,ES HERZAMAN BULUNUR AMA.................. ANNE BULUNMAZ.............ANNELERIN HAKKI ODENMEZ NE YAPARSAN YAP..[/QUOTE
kuzucuğum ben istemiyorum demiyorum.. elbette eş arkadaş sevgili elbet bulunur ama anne baba kardeş dediğin insanın hayatı boyunca tek değişmeyen şey muhakkak..
ben aynı evin içinde huzursuzluk yaşamak istemiyorum neticede herkes mutlu olmak için evleniyor sevdiği insanla.. az çok dikkat ettiyseniz erkeklerin ailesi yanında ya da arkadaşları yanında nasıl daha dik kafalı ve bişeyleri ispatlama derdi olduğunu görürsünüz görenlerinizde vardır. ben daha nişanlıyım annesinin yanında yardım etse annesi artık şaka ya da gerçek bana yardım etmiyonda karına edersin tabi demesi elbette rahatsızlık verir... her cuma ben büyüklerimi ararım çok önemli bir işim olmadığı sürece hayırlı cumalar demek için.. geçtiğimiz cuma nişanlımın annennesini aradım hayırlı cumalar diye konuştuk sohbet ettik nişanlımında tayin durumu belli oldu annennesine dedim tayinimiz çıkmadı istanbuldayız diye neyse nişanlım annesinide aradım ama açmadı...nişanlımda gün içerisinde aramamış annesini ben dedim annene haber verdin mi tayin çıkmadığını diye yok akşam eve gidince söylerim dedi iyi tamam dedim neyse annennesi annesini aramış oğlanın tayini çıkmamış hayırlısı olsun diye anneside haberim yoktu demiş annannede çiğdem aradı konuştukda o söyledi demiş akşam benimki eve gidince annesi demiş tayinin çıkmamış kız aramışta annanne söylemiş ordan haberimiz oluyo falan diye söylemiş nişanlıma nişanlımda bana anlattı yumuşatarak sakin bir şekilde tepki verecekte bişey yok zaten.. bende dedim niye bu kadar söylenmişki tayin çıksaydı senle beraber gidecek olan benim tabiki benimde ilk önce haberimin olması gayet normal değil mi kaldı ki anneni aramanı ben söyledim bende aradım ama cevap verilmedi dedim tamam aşkım uzatmayalım boşver dedi kapattık konuyu...
yani anlatmam o kiii her durumda geçerli olan bişey var ama aynı evin içinde olunca dahada fazla olacak olan kayınvalide gelin arasında hep bir sid.k yarışı olacak...
ben kıskançlığa çekememezliğe sürekli memnun etme çabası içersinde yaşamaya gelecek bir insan değilim Rabbim herkese gönlüne göre versin...
"O senin annenle oturmak istermiydi acaba ???" .. diye bi soru gecti suan aklimdan..
akşam benimki eve gidince annesi demiş tayinin çıkmamış kız aramışta annanne söylemiş ordan haberimiz oluyo falan diye söylenmiş nişanlıma