- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
Sonuç ne oldu ???
sonuç ne olsun; pişman...
konuşuyoruz yine ama eskisi gibi değil tabiki.. annemi göndereyim moduna girdi ama benden beklediği şeyler var ailem konusunda benimde geri adım atmamı istiyor.. ne
Seni şu an o kadar iyi anlıyorumki,bir derdim var bölümün de konu açmıştım,benimkinin de babası yok kayınvalidenin 2 evi var demesin mi birlikte oturalım o evler kirada dursun,inan o an 6 yıllık sevgilimden soğdum,akşam annesi ile konuştu kabul etmiyo demiş, anneside tamam demiş ama yinede ortalık bulandı,şimdiden kayınvalide istemeyen gelin oldum sanki,ne zor ellerle uğraşmakama bu zamanda oturan nadir kayınvalide ile,oturup mutlu olan dahada nadit :hulya:
davayı açtık, 11 nisanı bekliyoruz şimdi bakalım ne olacak.. Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapılacak bişey kalmadı...
bu tartışma yaşanırken eşim dediki bu iş böyle olmaz falan dedi bende sen cesaret edemiyosan inanmıyosan bu işin olmayacağına al yüzüğü dedim almadı sonra onlar evine ben eve geldim ben hala evdekilere bahsetmiyorum mevzudan çünkü ailelere sıçrarsa uzayacak tatsızlık çıkmasın hallederiz diye düşünüyorum sonra benimki beni aradı evdekilere anlattın mı yaptıklarını diyo bana daha dedim kimseye bişey anlatmadım gelin eşyaları alın falan dedi ben kimsee bişey demem diyeceksen sen ara söyle dedim artık nasıl fişeklendiyse bu aramış anamı demiş olanları evin içi curcuna ottturdular beni anlat noldu diye dedim böyleyken böyle böyle... yapılan hiç birşey yokken kalktılar bizimkiler kız tarafı falan filan nazını bi kenara bırakıp benim annannem ve aile dostumuz bi karı koca evlerine gitti düğün arefsinde böyle şeyler olur bu gençler birbirini seviyo iki gün sonra düğün var arayı bulmak lazım diyee.
benim kayınvalide burnundan kıl aldırmaz vaziyetini halaaa koruyarak ben gitmiyorum burdayım kabul ediyosa gelsin etmiyosa kendi bilir demiş... yüzüğü çiğdem çıkardı demiş annannemde böyle annelik olmaz benimde dört evladım var evime gelinde girdi gelinde çıktı ama hiç birine ne olursa olsun şart koşmadım ben demiş aile dostumuz kadında yüzüğü çiğdem çıkardıysa siz kızı niye muhattap alıyosunuz bunun büyüğü var danışanı var bu gelinlik kıza sokak ortasında yapılacak iş mi eve geldi eli ayağı titriyo beti benzi atmış hala ses çıkartmıyo sizinki annelik değil kardeşim demiş...
bunun üzerine kayınvalide oğlum bi karar verecek ya annem diyecek ya da çiğdem diyecek çiğdem derse benim yüzüme bakmasın daha demiş...benimkide kafasını kaldırıp ana sen ne diyon dememiş...
hangi anne evladına yapar bunu...nasıl bir anneliktir bu...
kadının derdi çiğdem aynı evde oturmak istemedi ya ordan kıl zaten iki gün kala bunları yaşadım...
RABBİMMM SABRINI VERSİN İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?