Ben artık dayanamıyorum

en son gelişme budur bide ne yapacağız bilmiyorum ama iki şeyden korkuyorum birincisi seni mutsuzluğa mahkum etmekten diğeride beni sevmekten vazgeçip unutmandan korkuyorum demiş....
seni çok seviyorum ama yetemedim benim ilkimde sonumda sensin hergün dua ediyorum seni böyle severken öleyim diye yazmış

valla senin yerinde belki nişanlın olsa çoktan bırakmıştı seni,bu kadar anlayışlı davranıp bu kadar seçenek sunuyosun olayı sil baştan tekrardan gündeme getiriyor çok sabırlısın bulmuş bunamış bu çocuk seni..
sen bir aile olmaya hazılanırken nedir bu anam anam senin anan yok mu herkes ana kuzusu..git madem annenle evlen kardeşim yakma kimsenin başını..ay sinir oldum

Sonuç ne oldu ???

sonuç ne olsun; pişman...
konuşuyoruz yine ama eskisi gibi değil tabiki.. annemi göndereyim moduna girdi ama benden beklediği şeyler var ailem konusunda benimde geri adım atmamı istiyor.. ne sanıyorsa artık sanki anasını at sil diyen varda ona krşılık benim ailemle görüşmek istemiyo gibi düşünüyo heralde.. ama tam anlamıyla net konuşamadık açılamadık dökemedik biz hala neyin pazarlığını yapacaksak bilmiyorum...bilmiyorumkismile
yaşanılan zor ama inanın Allah sabrını veriyomuş yaaa...
bayramda büyüklerim kızım bu zamana kadar bi adım atmadınız boşanma işlemleri için eğer sen istiyorum diyosan mutlu olabilirim diyosan bi kararın varsa arkandayız dediler annannemde diyoki o gün çocuk ben çiğdemden başkasını istemiyorum ben seviyorum onu falan dediydi zaten dedi anasının yol yordam bilmezliğine bakıp hala seviyorum diyip karşı duracaksanız bizde arkanda dururuz dedi kadın yaa.. ama babam bu konuda çok zor geri adım atar yani ben kendimi karşısına oturup biz birimizden vazgeçemiyoruz helalliğini almam lazım baba dediğim anı falan düşünemiyorum yani tahmin edin... birde kardeşlerim var tabi...
büyüklerimin böyle düşündüğünü hiç birini anlatmıcam ona insanların iyi niyetlerinin kullanılmasından nefret ederim ne olursa olsun kim olursa olsun bu işin aaa nasıl olsa büyükler böyle düşünüyomuş diyipte bu kadar kolaylıkla sıyrılabileceğini düşünmesini istemiyorum...
ama çok zor diyorum ya olursa mucize dicem artık olmazsa da nihayet sonuçlanacaktır.. zamana bıraktım artık en güzeli bu gibi geliyo...

sorma kayınvalideyi istemeyen gelin olduk.. saçmalığa bak ya iki ev var kirada dursun beraber oturalım benimkinede memleketinde ev yapıldı oraya gidecekti sanki oğullarıyla evlenince kaç yıllık evlatlarını ellerinden alıyoruz anlamıyorum insanları herşeyi zorlaştırmayı ne çok seviyolar... sen evli misin ??? ne oldu sonra o 6 yıllık sevgili?

şaşırarak okudum inan ki.... bir insan 7sinde neyse 70 de de odur bence düğününüze 2 gün kala bu olaylar oluyor ve eşiniz sessiz kalıyorsa size ondan fayda yok diye düşünüyorum artık hayatınızı düzene koyup devam etme vaktiniz bu günler bi daha geri gelmeyecek tadını çıkarın...

baştan sona kadar yorumları dikkatle okudum..ben olanlara şaşırmıyorum aslında..demin başka bi topikte de yazdım..artık ayrılmaların boşanmaların 2 nedeni var: aldatılmak yada erkeğin ana kuzuluğu(ailesini tutması)..
bu zamanda nedendir bilemiyorum ama erkekler eşine karşı bile anasını babasını tutuyor..anasına babasına gelince havalara kükrüyolar,aslan kesiliyolar;karısına gelicne tık yok..kenara pısan kediken farksızlar..
kusura bakmayın ama ben böyle erkeklere iki yüzlü,bencil,çıkarcı diyorum..benim de eşim öyle..ana kuzusu..eşimin yüzüne karşı sen iki yüzlüsün,bencilsin diyorum..2 suratın var senin..1 suratını anana takıyosun,1 suratını da anan yokken takınıyosun diyorum..
haaa bide bişey daha diyorum..madem anana bu kadar bağlıydın ananla evlenseydin..yada ananla aynı evde bi ömür yaşasaydın,beni almasaydın..beni niye aldın ki?elin kızlarını ana kucağından alıp bi karmaşa bi girdap içine sokuyolar..afedersiniz ama artık erkeklerde erkeklik yok..adam değiller..buna benim eşim de dahil..ben ondan delikanlıyım..

valla yol yakınken dön derim...benim bir arkadasım nişanlıyken kayınpederi öldü gençti kaynanası seninki gibi oğlu başladı işte annem ne yapar ne der diye...annesine babasına zaten köyde 3katlı ev yapmıştı çocuk adamış hayatını yani...neyse arkadasım evlendi 1hafta sonra kadın onlarda her gelişi 1ay ..hiç gitmiyor diyebiliriz..sevgi de bitti evliliklerinde saygı da.....iğrenç bir hayatı var...iyi düşün seninki bana cok da iyi olacak gibi gözükmedi kusura bakma iyi düşün taşın diye yazdım sonucta nişanlını bizler tanmıyoruz..hakkında hayırlısı .

davayı açtık, 11 nisanı bekliyoruz şimdi bakalım ne olacak.. Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapılacak bişey kalmadı...

yorumlarınızı hep okudum...

demek sonunda davayı açtınız davayı açma teklifi kimden geldi çok merak ettim doğrusu Allah hakkınızda hayırlısını verir inşallah..

amma ve lakin erkek arkadaşınız sizin arkanızda olsaydı bu durum olmazdı diye düşünüyorum...

büyük konuşmak istemiyorum...

inşallah kaynananızda ettiğini kat be kat bulacaktır..

Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı artık,konu nerdeyse senelik olmuş,
hani sen demişsin ya" hangi anne evladına yapar bunu...nasıl bir anneliktir bu..." yapan yapıyor canım bende nişandan ayrıldım ve seninkinin aynısı biriyle nişanlanmışım anamda anam diyordu ana kuzusu sen ilerde anneme bakmazsın diyordu ailemi bir türlü sevemedin falan,ben hemen insanlarla kaynaşan bir tipim yoktur ki nişanlımın ailesi olurda bir yanlış yaparım diyerek hep temkinli davranıyordum oda bu davranışlarımı ailesine soğukluk olarak algıladı hep artık bunu ,
uğraşılmaz böyle insanlarla evlenseydin yine annesi doldurup doldurup aranızı bozacaktı,böylesi daha iyi olmuş demekki,bende senin yerinde olsam aynı evde kalmak istemezdim iyiyken insan kötü olur böyle durumlarda,offfoffff ne zor ya bu işler hakkımızda hayırlısı

Şu an tüm evlilik hayatını etkileyecek bir dönüm noktasındasın. Yaşayacağın en ufak bir tereddüt bile çok önemli. Sakın ama sakın taviz vereyim deme. İşin ucunda ayrılık bile olsa...
Daha sonra ayrılmaktansa şimdi ayrılmak iyidir.
Bu konuda ne kadar katı olduğunu göster, eğer senin azıcık yumuşadığını hissederse konuyu erteler sonra siz evlendikten sonra yine başlar. Evlenseniz bile bunun boşanma sebebi olduğunu defalarca söyle kafasına kazı ki böyle bir teklifle gelemesin sana ne şimdi ne de evlendiğiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…