- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi pofudukyastk
-
Annen anne olsaydi seni ztn hemen doktira getirip rapor alip amcanida mahkeneye verirdi babanada madem.inanmadi resti cekerdi tuhaf bir anne ozaman size yardim.etmemisde simdimi şahitlik edecek....Peki sahit filan olsa annem ?
Haklısın unutmuşumAnnen anne olsaydi seni ztn hemen doktira getirip rapor alip amcanida mahkeneye verirdi babanada madem.inanmadi resti cekerdi tuhaf bir anne ozaman size yardim.etmemisde simdimi şahitlik edecek....
Cocuk gelisimi ozel eğitim bu sene staj yapicam
Konu gerçek gelmese de ,
Şikayetçi olun ..
Evet. .160 tane mesaj oldu hala mi gerckliginden şüphe mi.ediyon
Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrmEvden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum
Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrmEvden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum
Inandrci gelmeyen nokta ne ? AnlamadımKonu gerçekten hiç inandırıcı gelmedi.Ama bu konu gibi durumları yaşayanlar için yazıyorum.
Polisr gidip şikayette bulunun.Yaşınız şikayete göre uygun.
Cok tesekkur ederim yorumun icin . Keske herkes senim gibi iyi yaklasabilse teşekkür ederim tekrrdanBak senin yaşıtın olarak yalvarıyorum lütfen çok çalış,üniversiteyi kazan kendine yeni bir hayat kur
Sevdiğin insanın ilerde ne çıkacağını bilmiyorsun ya gidecek bir ailen olmadığını bildiği için sana kotu davranırsa
Kendinden başka kimseye güvenme,ipleri hep kendi elinde tut,sakın okumayı bırakma
Allahım inşallah senin çok güzel bir hayat yaşadığın,o pisliklerin süründüğü günleri tez vakitte göstersin
Eğer çok bunalırsan istersen bana mesaj atabilirsin,arkadaşlık ederim dertlerine.dilerim dustugun çukurdan en tepelere çıkarsın
Cok haklisinda cok farkli durumlar var işte yazilan mesajlarin hepsini okuduysan eger . Benim yerimde baskasi olsa kafayi siyirirdi. Eminim. Su an olsaydi eğer ceker silahi vururdum once amcami sonra babami . Belkide şeytana uyup da kenndimidiyelim kaçtın. adam iyi biri çıkmadı değişti her neyse. bı de çocuk yaptın. ne yapacaksın. hayatın çok zormuş. dayan oku. üniversite yaşın gelmiş. şehir dışında okursun. mantıklı düşün. eline ekmeğini almadan evlenme. hiç bi kıza önermıyorum. ister calış ister çalışma ama mesleğin olsun. hele hele arkanda sırtını dayayacak ailen akraban yoksa. bı erkekten darbe yemişsin. gözü kapalı başka bırıne nasıl güvenır nasıl hayatını teslım edersın şu yaşında.
geçmişin kötü. geleceğin de öyle olma ıhtımalı yüksek kaçarsan. hem 19 yaşında adam iyi bile olsa evlenmek akıl karı değil. sen daha kişilik gelişimini tamamlamadın. o adamla ömür geçireceksin. belki değişeceksın anlaşamıcaksın sonra. bu kadar düz mantık olma
Ay allah korusun gerceksw bu olay gercekten zor bır durum allah yardımcın olsunCok haklisinda cok farkli durumlar var işte yazilan mesajlarin hepsini okuduysan eger . Benim yerimde baskasi olsa kafayi siyirirdi. Eminim. Su an olsaydi eğer ceker silahi vururdum once amcami sonra babami . Belkide şeytana uyup da kenndimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?