:) Bütün devlet hastanelerinin, üniversite hastanelerinin söylediği şey. Seveni sevmeyiz bilmem ne. Canım ben aldırmadım bende senin gibi düşünüyorum aldırmayı. Ama biyolojik olarak alınan benden sonra tekrar yenisi çıkması veya çoğalarak çıkması imkansız bir şey. Bunu o Ege Üniversitesi ndeki göründüğün profesörlere bile sor, söyler. Ben sordum çünkü :) Aldıran arkadaşların yorumlarını okudun mu bilmiyorum ama alındıktan sonra her ne şekilde alınırsa alınsın bi zararı yok. Ben in alınmaması ilerde sorun yaratabilirmiş sadece. Medicalart nasıl bilmiyorum İstanbul da hangi doktor daha iyi o klinikte onu da bilmiyorum ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Veya da devlet hastanesinde aldırıp çok az iz kalan bilindik iyi doktorlar varsa onlarında isimlerini rica ediyorum. Teşekkürler...Evet ben cilt kanserine yol açacak diye vucudumdaki 5 tane benimi aldirdim üniversite hastanesinde kiminde iz kaldi kiminde kalmadi. Yüz en cabuk iyileşen yermiş. Ama bende cesaret edemedim. Benim yüzümde bir tane var o da dudagimin uzerinde.. Bende çok rahatsiz oluyorum ama egede ki doktora bu yöntemleri sorduğumda;biz bu yöntemleri sevmeyiz seveni de sevmeyiz dedi gayet net bir şekilde...
Ve patoloji ye gitmesi gerekiyor alınan benin o yüzden cerrahi yöntem en iyisi diye devlet hastaneleri her zaman bunu savunur. Radyofrekans la da alınınca istersen patoloji ye gönderme imkanın oluyormuş Medicalart ı araştırdığıma göre. Cerrahi yöntem için asıl tereddütteyim ben. Cerrahi yöntemle alınacaksa doktorun gerçekten çok çok çok iyi olması gerekiyor. Azıcık bir iz kalmasını istiyorsan :):) Bütün devlet hastanelerinin, üniversite hastanelerinin söylediği şey. Seveni sevmeyiz bilmem ne. Canım ben aldırmadım bende senin gibi düşünüyorum aldırmayı. Ama biyolojik olarak alınan benden sonra tekrar yenisi çıkması veya çoğalarak çıkması imkansız bir şey. Bunu o Ege Üniversitesi ndeki göründüğün profesörlere bile sor, söyler. Ben sordum çünkü :) Aldıran arkadaşların yorumlarını okudun mu bilmiyorum ama alındıktan sonra her ne şekilde alınırsa alınsın bi zararı yok. Ben in alınmaması ilerde sorun yaratabilirmiş sadece. Medicalart nasıl bilmiyorum İstanbul da hangi doktor daha iyi o klinikte onu da bilmiyorum ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Veya da devlet hastanesinde aldırıp çok az iz kalan bilindik iyi doktorlar varsa onlarında isimlerini rica ediyorum. Teşekkürler...
Ve
Ve patoloji ye gitmesi gerekiyor alınan benin o yüzden cerrahi yöntem en iyisi diye devlet hastaneleri her zaman bunu savunur. Radyofrekans la da alınınca istersen patoloji ye gönderme imkanın oluyormuş Medicalart ı araştırdığıma göre. Cerrahi yöntem için asıl tereddütteyim ben. Cerrahi yöntemle alınacaksa doktorun gerçekten çok çok çok iyi olması gerekiyor. Azıcık bir iz kalmasını istiyorsan :)
Hayir patolojiye yollama gibi bir imkan olmuyor rf de. Olan ben köküne kadar yakiliyor çünkü ortada bisi kalmiyor yanikaldi ki dedigim gibi bu daha iki senelik mevzu sadece benlere degil tahmin edemeyeceğimiz seylere de yol acabilir ki bunu yapanda estetik cerrah olmasi gerekirken genel cerrah yapmaya kalkiyor... Ama sen bilirsin. Ben yaptirsam bile seneler sonra olur sanirim...
son halini paylaşabilirmisin?Arkadaşlar konu sahibi benim.uzun zamandır giremedim.yazılanları okudum.bir konuyu merak ediyosanız başta ne yazıldığınj okumalısınız ,patoloji ğzerine çok konuşulmuş.yazımda patolojiye gittiğini belirttim.yukardaki arkadaş puf yok oluyo falan demiş :) eğer beniniz kabarıksa üstteki kısmı puf olmadan kesiyolar.geri kalanını rf ile hallediyolar.kandırmış falan yazmış biri çok güldüm elimde götürdüm çıkan üst kısım beni cam şişede çünkü.bende tenimle aynı renkte yakından fark edilir bi iz kaldı.0 iz bekliyosanız gitmeyin.ben dikiş izindense bunu tercih ettim. İyi günler herkese musmutlu bi gelecek ve güzellik diliyorum ,inşallah her şeyi en mükemmel şekilde halledersiniz :)
Hala cevap vermemiştir Eylül çok ihtiyacım var. Hangi doktora aldırdın Medicalart ta? LÜTFEN CEVAP VER. Bende aldırcam.Arkadaşlar konu sahibi benim.uzun zamandır giremedim.yazılanları okudum.bir konuyu merak ediyosanız başta ne yazıldığınj okumalısınız ,patoloji ğzerine çok konuşulmuş.yazımda patolojiye gittiğini belirttim.yukardaki arkadaş puf yok oluyo falan demiş :) eğer beniniz kabarıksa üstteki kısmı puf olmadan kesiyolar.geri kalanını rf ile hallediyolar.kandırmış falan yazmış biri çok güldüm elimde götürdüm çıkan üst kısım beni cam şişede çünkü.bende tenimle aynı renkte yakından fark edilir bi iz kaldı.0 iz bekliyosanız gitmeyin.ben dikiş izindense bunu tercih ettim. İyi günler herkese musmutlu bi gelecek ve güzellik diliyorum ,inşallah her şeyi en mükemmel şekilde halledersiniz :)
Vermemişsin* yazacaktım. Eylül?Hala cevap vermemiştir Eylül çok ihtiyacım var. Hangi doktora aldırdın Medicalart ta? LÜTFEN CEVAP VER. Bende aldırcam.
Hangi doktor ve nerede?Bende cok düşündüm bu yöntemi ama sonra plastik cerraha aldırmaya karar verdim.yüzümden 2 tane aldırdım.dikişler bugün alındı.şimdilik iyi gibi yani daha kötü bir iz bekliyodum.çok hafif kalıcak sanki
Fotoğrafta atabilir misin? Hangi doktor?Bende cok düşündüm bu yöntemi ama sonra plastik cerraha aldırmaya karar verdim.yüzümden 2 tane aldırdım.dikişler bugün alındı.şimdilik iyi gibi yani daha kötü bir iz bekliyodum.çok hafif kalıcak sanki
Canm ben devlet hastanesinde plastik cerraha gittim.hiç para ödemeden bütün işlemler olduya dikiş izi çok kalıyormu merak ediyorum bir foto falan atrsanız iyi olur anlamadğim ben aldırdım ama yine nokta kadar koyu düz bir leke var üstünde nasl neden oluştu anlamadım çok dikkt ettm kanamasın faln diye ama hepsinde var nokta kadr moralim bozldu ya acaba bndemi dikişle aldırsaydm ama dikişle bin tl para istedi adam bnden ya tabi daha uygn fiyatlı yerlerde olurdu ama doktor farkı yani