- Konu Sahibi LadySubaru
- #2.201
Keşke tek kaşımın arası olsaydıBende tca dan sonra 2 kaş aramla ugrasmistim su toplamişti soymustum. 2 sene oldu hala hafif kizariklik var :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke tek kaşımın arası olsaydıBende tca dan sonra 2 kaş aramla ugrasmistim su toplamişti soymustum. 2 sene oldu hala hafif kizariklik var :/
Bol nemlendirici güneş koruyucu sürünÇenem ve burun kenarlarım hariç hiçbir yer soyulmadı. Alnım,yanaklar ve şakaklar buruş buruş daha dogrusu kırışık desem daha doğru.70 yaşında bir insanın cildi gibi yani ve hiç soyulacak gibi durmuyor Alnımda hiç kırışıklık çizgi yoktu şuan 3 tane derin çizgim var.Ben malesef göz altınada sürmüştüm.Gözaltımda olan çizgilerim inanılmaz derinleşti,göz pınarında aşağı dogru nerdeyse parmak kalınlığında bir çukur oluştu ( ışık dolgusu yapılan yer - yaptırmadım neresi olduğu anlaşılsın diye yazdım ) ve yine gözümün altında 5 kuruş büyüklüğünde bir leke oluşuyor ki lekem yoktu çok pişman oldum çok.
sizin neresi.Keşke tek kaşımın arası olsaydı
Yanaklar alın burunsizin neresi.
Ben aslinda güzel uyguladimda elim rahat durmadi. Yuzde 25 likte yaptim en iyisi dermapen. Iyi bi yerde iyi serumlarla dermapen daha mantikli. Tca sıkıntılı işler ben yakinda dermapen yaptircam umarim gozeneklerime ve o hafif lekeye iyi gelir
Ne kadar zaman oldu leke olali. Kaclik tca idiYanaklar alın burun
Baslamaz.. soyulmaya baslarsa da tutup tutup cekmeyin pembe kalir yoksa bi sure. Izin verin kabuk altinda iyilessinBen de dün %25 lik yaptım yüzüm garip bir renk aldı mor gibi vişne rengi gibi. Sürekli nemlendirici krem sürüyorum. Dışarı çıkmam gerekiyor utanıyorum yüzüm garip renginden dolayı. Milletin dikkatini çekiyor. 4. gün baslar mı soyulmalar umarım baslar umutsuzluğa kapıldım birden. Öncekinde cok az bekletmiştim ondan dışarıdan cok farkedilmemişti bu sefer böyle oldu.
20 lik tca ydı lekeler sonradan oluştu güneş kremi kullanmama rağmen malezma olduNe kadar zaman oldu leke olali. Kaclik tca idi
Alın geç soyuluyor ondan çizgi olmuştur bol nemlendirin sürekliYüzüm bugün nispeten daha iyi gibi.Banyodan sonra pullanma oldu yani şöyle tarif edeyim denizde yandıktan sonra soyulurken minik minik deri atarız ya öyle.Tam kese yapmalık oldu ama kese yapmayın diyorlar diye yapmadım.Aşırı derecede kurudu cildim.Normalde yağlı ciltliyimdir.Hametol sürdüm anında emdi.Gözümün altında oluşan leke bugun yok gibi ( sanırım kızarmadan oldu ) Ama alnımda derin 3 kırışık var ve sanki yıllardır var gibi oldu. ( oysa alnımda çizgim yoktu ) Ben sanırım bir daha yapmam.Tretin kullanıcam o da cildi soyuyor biliyorsunuz.Sizler kullandınız mı arkadaşlar tretin?
Katılıyorum.tca yı bilmem ama dermapen tek seansta hamilelikten kalan yüz lekelerimi açtısizin neresi.
Ben aslinda güzel uyguladimda elim rahat durmadi. Yuzde 25 likte yaptim en iyisi dermapen. Iyi bi yerde iyi serumlarla dermapen daha mantikli. Tca sıkıntılı işler ben yakinda dermapen yaptircam umarim gozeneklerime ve o hafif lekeye iyi gelir
Dermapen seans fiyatları çok yüksek ama tek seferde farkı gördüm.kendim Melazma lekesi için serum almak istiyorum.bu konuda bana fikir verebilecek olan var mıAslında benimde çukurlarım var.Tamamında işe yaramasada %50 çukurlarıma fayda etse yine memnun olurum :) Bende 1 ay sonrasında dermaroller yapmayı düşünüyorum.Serum niyetine evigen ampul aldım.Siz serum olarak ne kullanıyorsunuz?Birde dr tretin önerdi aldım ama şuan kullanamam tabii :)
Bikini bölgesine uygular mı acaba.orda kararmam varCevap gelmeyince denedim kızlar. Size de haber vereyim istesim.. Çok yüzeysel bi peeling oldu kabuklanmayla deri döküntüsü arasi bı soyulma oldu ama sonuç güzel. Kararma tamamen geçmedi ama büyük oranda hafifledi. Beni rahatsız etmiyor artık. Bir iki kere daha yapmayı düşünüyorum nisan mayısa kadar.
Merhaba lekelerinizde azalma vs oldu mu acabaTca yapmış ve yüzümü yakmış biri olarak söylüyorum kesinlikle soymayın günde en az üç kez güneş koruyucu sürün benim 7 yıldır alnımda yanaklarımda Malezma lekesi oldu ve geçmiyo
merhaba lekeler kaldı mı acabameraba uc gun oldu yuzumde ki ufak tirnak izine uyguladim kahverengi oldu orasi bu normalmi ve acayi
mrb kahverengi oldu uyguladigim alan ne yapmaliyim kalirmi bu renk
merhaba o kahverengi lekeler geçtimi acabaBende sizin gibi soydum maalesef yüzümün çoğu yerinde kahverengi lekeler kaldi tekrar yapmayı dusunuyorum bende ama gecmedi demissiniz son durum nedir cok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim