Ben Alanya da özel plastik cerraha aldırdım 2 tanesinin çok büyüktü 13 tane toplam radyofrekans ile aldı 1500 tl çenemde büyük bir çukur var şu anda gize almıştım gerçi iyileşmesini bekliyorum. Dr yeri tam kötü yerde radyofrekans ile alalım dediNerede hangi şehirde aldırdınız benim bulabildiğim en uygun doktor 150-200 arasi değisir dedi
İyiymiş. İnsallah istediğiniz sonucu alırsınızBen Alanya da özel plastik cerraha aldırdım 2 tanesinin çok büyüktü 13 tane toplam radyofrekans ile aldı 1500 tl çenemde büyük bir çukur var şu anda gize almıştım gerçi iyileşmesini bekliyorum. Dr yeri tam kötü yerde radyofrekans ile alalım dedi
Merhaba herhangi çukur, iz kaldı mı sonuçtan memnun musunuz?Bende dün aldırdım bugün baticonla temizledim sonrasında bepanthol krem ile bactroban krem karıştırıp sabah akşam süreceğim şuan kızarık ve çukur gibi iz kalmasından korkuyorum ama doktor kalmaz dedi fraksiyonel lazer kendini yenileyen bir özelliği olan lazermiş bakalım hayırlısı
BeMerhaba herhangi çukur, iz kaldı mı sonuçtan memnun musunuz?
Ben aldiralu 3 hafta oldu ilk zamanlar kocaman bir yarik vardı oyuktu şimdi tam geçmedi ama çukur kalmayacak gibiMerhaba herhangi çukur, iz kaldı mı sonuçtan memnun musunuz?
En kısa sürede o da geçer umarımBe
Ben aldiralu 3 hafta oldu ilk zamanlar kocaman bir yarik vardı oyuktu şimdi tam geçmedi ama çukur kalmayacak gibi
Benzer bir işlem yaptıracağım sizin son durumunuz nasıl memnun musunuz?Ben aldırdım bir hafta oldu 13 tane çenemdeki çok büyüktü çukurluk var kocaman bilmiyorum bakalim ne olacak
Küçük olanlar geçti baya büyük olan sertlik oluştu kleoid dedi dr vücudum yatkınmış büyük olan kötü biraz diğerleri ıyi durumdaBenzer bir işlem yaptıracağım sizin son durumunuz nasıl memnun musunuz?
merhaba bende de keloid oluştu doktor size krem verdi mi acaba?Küçük olanlar geçti baya büyük olan sertlik oluştu kleoid dedi dr vücudum yatkınmış büyük olan kötü biraz diğerleri ıyi durumda
Evet verdi kenakort a ama hiç faydası olmadi malesef bir ay kullandım hala çok sert peki sizinki ne durumdamerhaba bende de keloid oluştu doktor size krem verdi mi acaba?
Bana bebanten krem verdi kabuk tutup düşene kadar sür dedi.kabuk düşünce hergün güneş kremi dedimerhaba bende de keloid oluştu doktor size krem verdi mi acaba?
Bana bebanthol krem verdi kabuk tutup düşene kadar sür dedi.kabuk düşünce hergün güneş kremi dedi
15 günü geçti son durum buBen de yaklaşık 2 ay önce radyofrekans ile aldırdım hala kızarık ve yara kenarlarında bıçak izi gibi kesik izleri var
benimki kucuk bir ben oldugu icin sadece dokunurken anlayabiliyordum madecassol kullandım bayagi bir soyuldu ve sertliğin büyük bir kısmı azaldı diyebilirimEvet verdi kenakort a ama hiç faydası olmadi malesef bir ay kullandım hala çok sert peki sizinki ne durumda