Hangi klinikte düşünüyorsunuz benim gittiğimse cevap vereyimMerhabalar beninizin son durumu nedir acaba? Ben de gittiğiniz klinikte aldırmayı düşünüyorum size yazmak için kaydoldum siteye
Hangi klinikte düşünüyorsunuz benim gittiğimse cevap vereyim
Bence istisnalar hariç klinik cok farketmiyor birsürü kliniğin videosunu izledim hepsi ayni seyo yapıyor.Et beniyse radyofrekansla kazıyorlar normal bense lazer ışınıyla yakıyorlarİdeaklinikte düşünüyorum ama yazılanları okudum pek emin olamıyorum. Siz nerde aldırmıştınız?
Son durum nedir acabaBen idea klinikte aldırdım dün.resimleri atayım.kenarlardan kabuk tutmaya başladı
Ben de yaklaşık 1 buçuk ay önce aldırdım bende öyle bir sorun olmadı ama çukur olmaması için yüzeysel aldıklarından daha sonra çıkabileceğini söylemişlerdi. Tekrar gidip ücretsiz rötuşla lekeyi aldırabiliyormuşuz.Merhabalar ben aldırdıktan sonra yuvarlak yara yeri içerisinde yara yerinden daha koyu küçük kahve-kırmızı arası leke kalan oldu mu?
Ben de orada yaptırdım memnun kaldım.Hiç şikayetim yok.Bir tanesi et beni olmak üzereydi onun için 2- 3 sefer gittim tekrar çıktı çünkü.Diğerleri de yüzeyseldi. neyse ki aldırmışım diyorumİdeaklinikte düşünüyorum ama yazılanları okudum pek emin olamıyorum. Siz nerde aldırmıştınız?
Aldırmışsınız hayırlı olsun.Evet kaç kere giderseniz gidin aynı ben için ücretsiz rötüş yapıyorlarBen de yaklaşık 1 buçuk ay önce aldırdım bende öyle bir sorun olmadı ama çukur olmaması için yüzeysel aldıklarından daha sonra çıkabileceğini söylemişlerdi. Tekrar gidip ücretsiz rötuşla lekeyi aldırabiliyormuşuz.
Radyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılarArEki Görüntüle 2717725 bu tarz benler için sizce hangi yöntemle aldırmalıyım kızlar lütfen yardımcı olun
Ay ne kadara aldirdiniz ben de aldirmak istuyorun yaklasik 10 tane ama tanesine 150 diyor en ucuz diyenRadyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılar
Ben aldıralı 3 yıl oldu tanesini 100 e aldırmıştım.Bu durumda 150 uygun gözüküyorAy ne kadara aldirdiniz ben de aldirmak istuyorun yaklasik 10 tane ama tanesine 150 diyor en ucuz diyen
Benimkiler pek fazla tomurcuk şeklinde değiller, peki memnun kaldınız mı iz vs kaldı mı tamamen ne sürede iyileştiRadyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılar
Çok memnun kaldım iz filan kalmadı yüzeyseller hemen diğeri de bir iki güne iyileşti hiç belli bile olmuyordu işlem yapıldığıBenimkiler pek fazla tomurcuk şeklinde değiller, peki memnun kaldınız mı iz vs kaldı mı tamamen ne sürede iyileşti
Merhaba hangi şehirde klinikte hangi doktora yaptırdığınızı ve ücretini öğrenebilir miyimÇok memnun kaldım iz filan kalmadı yüzeyseller hemen diğeri de bir iki güne iyileşti hiç belli bile olmuyordu işlem yapıldığı