Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Eşim işsiz güçsüz değil bir kere.Medikalci

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Günaydın uyanmaya başlamışsın ama artık bunları unutsan iyi olur

Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle
Ay pardon da baba kaybını evlilikle mi sindirmeye çalıştı anlamadım. Sevgili olarakta destek olabilirdiniz, sizin şartlarınız da düzelirdi hem (okulu bitirmek gibi yani)

Şunu da belirtmek isterim ki konuda baya bi fake kokusu alıyorum. Umarım da öyledir. Aksi halde anne babanıza ciddi manada üzüldüm

Gerçekten diplomani alamadigina degil de bu saydiklarinin olmadigina mi uzuluyorsun? Keske o bolume yerlesemeseydin de hak eden bir ogrencimiz okusaydi.
Ona da üzülüyorum.Hatta en çok uzuldugum kulu bitirsin meslegimi elime alirdim.Ama evlendik de kuru evlilik

Şimdi saklasan ne olacak ki? Eşin seni babanın evinden istemeye mi gelecek nişanlı mı kalacaksınız bir süre, hiç sanmam. Yaptığın çok yanlış ilerde de pişmanlığını çok yaşarsın aile herşeyden önemli. Bütün güzel senelerin heba olmuş. Oysa ki bölümün de ne kadar güzel. Ne yap et bölümünü bitir. Kusura bakma biraz sert yazdım ama çok sinirlendim sana eğitimli bir kızsın nasıl böyle birşey yaptın

İki olay vardır kaos çıkmıştır dedim ama. Yok ya bu ne vasatlık ailenden habersiz ne diye evlenirsin daha okurken. Hadi evlendin koca kaçıyordu okulu bitir bari. Neresinden tutsam elimde kalan bi konu

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
elle tutulur bir yanınız yokki tamamlanasınız.. ben konunun yalan olduğunu düşünüyorum öyle de düşünmek istiyorum..bir kadın kendini bu kadar küçük düşüremez.. bir öğretmen adayı böyle olmamalı

İki olay vardır kaos çıkmıştır dedim ama. Yok ya bu ne vasatlık ailenden habersiz ne diye evlenirsin daha okurken. Hadi evlendin koca kaçıyordu okulu bitir bari. Neresinden tutsam elimde kalan bi konu
Yaptık bir kere nabalim.Eger okul uzaktan olsaydı bu sene de biterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…