- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Yanlis durakta inip kocaya kaçmışsın. Okulunu bitirip atanmak varken bu olmus mu sence?Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis durakta inip kocaya kaçmışsın. Okulunu bitirip atanmak varken bu olmus mu sence?Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Kaçtıysan babanın parasını neden hala alıyorsun?Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Yaparsınız. Şu anlattiklarinizdan sonra inanırım. Ama kaynanayi da alın yanınıza.Düşünüyorum ailem öğrendiginde arkamda olmaz.Ben seney eşimle muglaya gidip son senemi bitirmek istiyorum.Esime diyorum yapabilecek miyiz diye.Sen merak etme yaparız ikimiz bir öldük mu diyor
O evini bırakamaz köpekler falan da var çiftlikte.Ciftlikte kalıyor.Yaparsınız. Şu anlattiklarinizdan sonra inanırım. Ama kaynanayi da alın yanınıza.
İyice ilginç olmaya başladı olay. Çiftlik onun mu çalışıyor mu?O evini bırakamaz köpekler falan da var çiftlikte.Ciftlikte kalıyor.
Sizi okutmak için bu kadar çırpınan,bi ümitle okulunuzu bitirmenizi bekleyen ailenize bunları yapmayın yazık günah yaaa ben bile okurken çok sinirlerim bozulduMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Bankaya gidip soyadı değişikliği yapmazsanız eski soyadınızı kullanabiliyorsunuz. Ben fırsat bulamadım bir süre yeni soyadımı değiştiremedim ordn biliyorumSoyadınız değişti nikah yaptıysanız. Babanız nasıl para gönderiyor eski soyadınızla?
Sanki ekmek aliyor firindan laflara bakValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Vah vah…Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Üff şu bahaneden de gına geldi. Kocaya kaçası gelen ailem baskıcıydı diyor. Ailenle yaşamıyormuşsun zaten. Başka şehirde okuyormuşsun. Ne alaka ailenin baskıcılığıyla? İşsiz güçsüz adama kaçıp kayınvalideyle yaşamayı kabul edecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum.Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Öyle ama korkuyorum.Annem kafaya takcak üzülecek kardeşim de bana küser .Babamda ben bunu nasıl kaldıracağımMutlaka sonunda ortaya çıkacak, en azından yaptığınızdan gerçekten pişman olduğunuzun farkına varıp dürüstçe itiraf edin, onların başkalarından duymasından çok daha iyidir.
Kayınvaliden versin o zaman sana paranı, ailenden neden para alıyorsun hâlâ? Gencecik insansın gir bir işe çalış. Alma babandan para falan.Evet kayınvalidem 65 yaşında sessiz sakin
Gerçekten diplomani alamadigina degil de bu saydiklarinin olmadigina mi uzuluyorsun? Keske o bolume yerlesemeseydin de hak eden bir ogrencimiz okusaydi.Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep