Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye

Klmseye suç bulmaya gerek yok. Bizimkiler de dünyanın en rahat insanı falan değil. Yıllarca beklediğimiz yetmez gibi yıllarca nişanlı kaldık da evlendik. Her ikimizin de ailelerine rest çekmeye zemini de çok müsaitti. Ama gel gör ki kendimize yakıştırıp yapmadık.

Düşünüyorum ailem öğrendiginde arkamda olmaz.Ben seney eşimle muglaya gidip son senemi bitirmek istiyorum.Esime diyorum yapabilecek miyiz diye.Sen merak etme yaparız ikimiz bir öldük mu diyor
Yaparsınız. Şu anlattiklarinizdan sonra inanırım. Ama kaynanayi da alın yanınıza.

Sizi okutmak için bu kadar çırpınan,bi ümitle okulunuzu bitirmenizi bekleyen ailenize bunları yapmayın yazık günah yaaa ben bile okurken çok sinirlerim bozuldu
Kimbilir ailen ne şartlarda gönderiyor o parayı sana?
Okulunuzu bitirin napıyosanız yapın yazık yaaa
Hele de sonunu düşünen kahraman olamaz diyen eşin ona da bi kaç bişiy söylerdim ama neyse olan olmuş iş işten geçmiş bence ailenin karşısına çıkıp düzgünce anlat herşeyi tamam belki çok kızarlar,küserler ama bu kadarını da yaşatma artık…

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Vah vah…

Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Üff şu bahaneden de gına geldi. Kocaya kaçası gelen ailem baskıcıydı diyor. Ailenle yaşamıyormuşsun zaten. Başka şehirde okuyormuşsun. Ne alaka ailenin baskıcılığıyla? İşsiz güçsüz adama kaçıp kayınvalideyle yaşamayı kabul edecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum.

Mutlaka sonunda ortaya çıkacak, en azından yaptığınızdan gerçekten pişman olduğunuzun farkına varıp dürüstçe itiraf edin, onların başkalarından duymasından çok daha iyidir.
Öyle ama korkuyorum.Annem kafaya takcak üzülecek kardeşim de bana küser .Babamda ben bunu nasıl kaldıracağım

Evet kayınvalidem 65 yaşında sessiz sakin
Kayınvaliden versin o zaman sana paranı, ailenden neden para alıyorsun hâlâ? Gencecik insansın gir bir işe çalış. Alma babandan para falan.
Dert ettiğin şey ne tam olarak?
Ailen umrumda değil anladığım kadarıyla.
Bir şekilde söyler, eşin ve kayınvalideciğin ile yaşamaya devam edersin.

Ailene de Allah sabır versin.

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Gerçekten diplomani alamadigina degil de bu saydiklarinin olmadigina mi uzuluyorsun? Keske o bolume yerlesemeseydin de hak eden bir ogrencimiz okusaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…