- 29 Mayıs 2021
- 13.512
- 87.611
- 548
- 36
Annende kendisini kandırıp evlenmiş, okulu bırakmış kızının kınasına katılmak için can atar eminim.Hayır esimin akrabaları kardeşi annemler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annende kendisini kandırıp evlenmiş, okulu bırakmış kızının kınasına katılmak için can atar eminim.Hayır esimin akrabaları kardeşi annemler
Hayır tabiki .Keşke böyle olmasaydiAnneniz baskıcı diye sizinde kocaya mı kaçmanız gerekiyordu bir yanlış bir yanlışla çözülmez.okuyup ekmeğinizi kazanıncada evlenebilirdiniz... Artık çocuğunuz olunca el öpmeye gidersiniz ama hiçbir ebeveyn bunu haketmiyor...
Çok yaşaEşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
Super kahraman oldular hemde baba parası yiyen zavallilarO zaman kahraman olamazlardı ki
İyi bari yoksa adamcağızın yüreğine inerdiDoğru söylüyorum.Bankaya soyadı değişikliği bildirmedigim için aynı soyadım eski soyadimla kullanılıyor.
Yiyorsunuz hatta bunun vicdan azabını duyduğunuzu yazdınızBabamın yolladığı parayı yemiyoruz.Burda çiftlikte mahsuller var onları satıyor .Yonca ekil biçiyor.
Hayat erkegidir belki ajvxvavvsAç kalmıyorlar biyerlerden para buluyor ama nerelerden acaba
Olacaklari biliyorsun da peki neden evlendin bunlari bilmene rağmen? Çok üzülecek etkilenecekler. Madem olmuş artik en azından yeni evleniyor gibi yapin ama tamam deseler bile nikaha gelmek isteyebilirler. Nikaha gelmediler diyelim kınası düğünü eşin bunlari kabul edecek mi? Baştan sona yanlış yaptığınız..Öyle ama korkuyorum.Annem kafaya takcak üzülecek kardeşim de bana küser .Babamda ben bunu nasıl kaldıracağım
Aman bacımmmm bakma sen bize “sonunu düşünen kahraman olmaz.” Kına düğün salla gitsin....Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
EminimAnnende kendisini kandırıp evlenmiş, okulu bırakmış kızının kınasına katılmak için can atar eminim.
He bide isteme yapsaydın….Niye unutcakmisim .Hadi nisan olmaz ama düğün kına elbet olcak.
Aaa ne yemesi yahu çerçeveletip duvara asiyorlarYiyorsunuz hatta bunun vicdan azabını duyduğunuzu yazdınız
Bence tüm malları kardeşine yaparlar.Eminim
Nerden buluyo? Para bulmak ne ya, mezar mi soyuyo?Şu an sadece .Ama bir gün aç kalmiyoruz.Para buluyor.
Valla bende merak ettim acaba nasıl çıkarsınız işin içindenOlan oldu.Bir sürü dolaşmış bir çember nasıl çıkacağım işin içinden.
Kafa gidip geliyor cokta seyapmayalimYiyorsunuz hatta bunun vicdan azabını duyduğunuzu yazdınız