Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim işsiz güçsüz değil bir kere.MedikalciÜff şu bahaneden de gına geldi. Kocaya kaçası gelen ailem baskıcıydı diyor. Ailenle yaşamıyormuşsun zaten. Başka şehirde okuyormuşsun. Ne alaka ailenin baskıcılığıyla? İşsiz güçsüz adama kaçıp kayınvalideyle yaşamayı kabul edecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum.
Günaydın uyanmaya başlamışsın ama artık bunları unutsan iyi olurValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Ay pardon da baba kaybını evlilikle mi sindirmeye çalıştı anlamadım. Sevgili olarakta destek olabilirdiniz, sizin şartlarınız da düzelirdi hem (okulu bitirmek gibi yani)Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle
Ona da üzülüyorum.Hatta en çok uzuldugum kulu bitirsin meslegimi elime alirdim.Ama evlendik de kuru evlilikGerçekten diplomani alamadigina degil de bu saydiklarinin olmadigina mi uzuluyorsun? Keske o bolume yerlesemeseydin de hak eden bir ogrencimiz okusaydi.
Ee şu an çalışmıyormuş kendin söyledinEşim işsiz güçsüz değil bir kere.Medikalci
Şimdi saklasan ne olacak ki? Eşin seni babanın evinden istemeye mi gelecek nişanlı mı kalacaksınız bir süre, hiç sanmam. Yaptığın çok yanlış ilerde de pişmanlığını çok yaşarsın aile herşeyden önemli. Bütün güzel senelerin heba olmuş. Oysa ki bölümün de ne kadar güzel. Ne yap et bölümünü bitir. Kusura bakma biraz sert yazdım ama çok sinirlendim sana eğitimli bir kızsın nasıl böyle birşey yaptınMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Niye unutcakmisim .Hadi nisan olmaz ama düğün kına elbet olcak.Günaydın uyanmaya başlamışsın ama artık bunları unutsan iyi olur
Anan olsam yüzüne bakmam.Öyle ama korkuyorum.Annem kafaya takcak üzülecek kardeşim de bana küser .Babamda ben bunu nasıl kaldıracağım
Çok güzel yapmisin tebrik etmeye geldimHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Şu an sadece .Ama bir gün aç kalmiyoruz.Para buluyor.Ee şu an çalışmıyormuş kendin söyledin
Babanın parasını yiyen kocan mı yapacakNiye unutcakmisim .Hadi nisan olmaz ama düğün kına elbet olcak.
Kınayı kiminle yapacaksın kayinvalidenle mi?Niye unutcakmisim .Hadi nisan olmaz ama düğün kına elbet olcak.
elle tutulur bir yanınız yokki tamamlanasınız.. ben konunun yalan olduğunu düşünüyorum öyle de düşünmek istiyorum..bir kadın kendini bu kadar küçük düşüremez.. bir öğretmen adayı böyle olmamalıValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Yaptık bir kere nabalim.Eger okul uzaktan olsaydı bu sene de biterdiİki olay vardır kaos çıkmıştır dedim ama. Yok ya bu ne vasatlık ailenden habersiz ne diye evlenirsin daha okurken. Hadi evlendin koca kaçıyordu okulu bitir bari. Neresinden tutsam elimde kalan bi konu
Babanin parasini yemeyin o zaman biraz gururunuz olsunEşim işsiz güçsüz değil bir kere.Medikalci
Hayır esimin akrabaları kardeşi annemlerKınayı kiminle yapacaksın kayinvalidenle mi?