Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Doğru söylüyorum.Bankaya soyadı değişikliği bildirmedigim için aynı soyadım eski soyadimla kullanılıyor.
Yalan söylüyorsunuz.
İlk mesajlarınız da babam anlamadı dediniz,
Şimdi ise bi kullanıcı 3 yıldır soyadım hala değişmedi mesajını görünce; eski soyadımı kullanıyorum diyorsunuz.

Emin olun sizden daha zeki insanlar var bu platformda

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep

Derdiniz bu yani.
Usulsüz vusul olmaz.
Madem istiyordunuz usullere uygun olacaktı o işler.

Eşin artık sonunu düşünse iyi olur. "Karısı" hala babasının gönderdiği parayı harcıyor malum. Bir zahmet evini geçindirmeye başlasa mesela, nasıl olur?
Bu arada garanti evlatlıktan reddederler. Sen kızını okusun, meslek sahibi olsun diye okula gönder. O da gitsin habersiz evlensin. Ya zorun neydi de yaptın bunu böyle? İstedi de vermediler mi? Hiç denedin mi de gemileri yakmak ilk seçeneğin oldu? Bekleseydin okulun bitseydi, eşin dediğin adam ailenle tanışsaydı, aileler tanışsaydı falan tatlı tatlı usulüne uygun yaşasaydın. İyi mi oldu böyle? Hiçbir şey yaşayamadan kaçak göçek "evlendin", değdi mi bari?
Bu arada seni çok sevip düşünse idi senin düşeceğin durumu, aileni kaybetme ihtimalini düşünür ve yapmazdı böyle bir şey. Sen istesen bile evet demezdi. Senin üzüntün onun üzüntüsü olurdu çünkü. Gevrek gevrek sonunu düşünen kahraman olamaz demezdi hiç değilse.
Ailen öğrenince ne olacak? Kıyamet kopacak, seni silecekler. Ve zamanla bu durum için eşini suçlamaya başlayacaksın ve o muhteşem aşk gözüne eskisi gibi gözükmemeye başlayacak. Uyandığında görüşürüz hadi.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar şimdi ailen kusucek tabi reddedicek kim ister bu şekilde murvet görmek
Sonunu dusuncektin basindan
Eşinde böyle olmaz diyip Allah'ın emri ile isticekti ailenden hem okulun biterdi mesleğin olurdu hemde ukte kalmazdı içinde hiç bişi
Biz burda ne desek boş

Kız ailesine en hassas konularda yalan söylemiş, hâlâ söylüyor, okulunu yarım bırakmış, derdi kına düğün.
Yangından mal kaçırır gibi evlenmiş şimdi de her şey yarım falan diyor. Çok üzüldüm lan asksmdlfş

Olmaz olsun sizin gibi evlat

Anneniz baskıcı diye sizinde kocaya mı kaçmanız gerekiyordu bir yanlış bir yanlışla çözülmez.okuyup ekmeğinizi kazanıncada evlenebilirdiniz... Artık çocuğunuz olunca el öpmeye gidersiniz ama hiçbir ebeveyn bunu haketmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…