- 29 Mayıs 2021
- 13.513
- 87.622
- 548
- 36
Yalan söylüyorsunuz.Doğru söylüyorum.Bankaya soyadı değişikliği bildirmedigim için aynı soyadım eski soyadimla kullanılıyor.
Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Doğru diyosunBabanin parasini yemeyin o zaman biraz gururunuz olsun
Yangından mal kaçırır gibi evlenmiş şimdi de her şey yarım falan diyor. Çok üzüldüm lan asksmdlfşKız ailesine en hassas konularda yalan söylemiş, hâlâ söylüyor, okulunu yarım bırakmış, derdi kına düğün.
Çok beklersin.Niye unutcakmisim .Hadi nisan olmaz ama düğün kına elbet olcak.
Bu konu kesin uydurma. Arada bir laf ediyor, veriyor gazi. Aman parmaklariniza sahip olun hanimlar, ban yemeyin gece geceOna da üzülüyorum.Hatta en çok uzuldugumkulu bitirsin meslegimi elime alirdim.Ama evlendik de kuru evlilik
Vah vah 2. Sınavlar da online olsa tadından yenmezdiYaptık bir kere nabalim.Eger okul uzaktan olsaydı bu sene de biterdi
Nasıl buluyor peki :) babanın yolladığı parayı yerken vicdanın sızlamıyor mu !Şu an sadece .Ama bir gün aç kalmiyoruz.Para buluyor.
Olmaz olsun sizin gibi evlatMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
O zaman kahraman olamazlardı kiMinareyi çalan kılıfını hazırlar şimdi ailen kusucek tabi reddedicek kim ister bu şekilde murvet görmek
Sonunu dusuncektin basindan
Babamın yolladığı parayı yemiyoruz.Burda çiftlikte mahsuller var onları satıyor .Yonca ekil biçiyor.Nasıl buluyor peki :) babanın yolladığı parayı yerken vicdanın sızlamıyor mu !
Aç kalmıyorlar biyerlerden para buluyor ama nerelerden acabaBöyle erkeklerde adamım diye ortada dolanıyor.
Eşinin babasının parasını yiyen koca yürekli adam..
Galp galp
Madem işsiz değil neden maddi durum yok diye okula gitmedin? Babanın gönderdiği paralar ile ev geçindiriyorsun?Eşim işsiz güçsüz değil bir kere.Medikalci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?