• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Bilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye

Bari öyle yapın. Yazık ailenize gerçekten. Kaç zamandır kandırmışsınız hiç değilse bu seferkş tiyatronuzun bir sebebi olur, aileyi üzmemek.

Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle
O zaman ikiniz açıklayacaksınız yapacak bişey yok. Allah kolaylık versin

İlginç soyadınız değiştiği için para gönderemezdi babanız doğru söylediğinize emin misiniz imam nikahı mı yaptınız djdjddjdj
Doğru söylüyorum.Bankaya soyadı değişikliği bildirmedigim için aynı soyadım eski soyadimla kullanılıyor.

Eşim İstanbul'da medikalde çalışıyordu.Babasi vefat edince annesinin yanında Çanakkale Biga ilçesine annesinin yanına geldi.
Hayatınızı mahvetmissiniz. Ne güzel bir bölüm okuyormussunuz okulu mahvetmissiniz. Aileniz keza öyle. Yani bir çözümü yok bu işin. Mükemmel kocanız sonunu düşünen kahraman olmaz demiş bu kafada gidin bakalım.

Bilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Bekleyn canım şöyle bi üç beş sene geçsin gelir ister . Bir de kına gecesi yaparsınız :halay:

Bu pandemide insanlar neler neler yapti da okuyorum diyip evleneni ilk kez duydum. Evde bunaldiysan ekmek falan yapmayı ogrenseydin, biz oyle oyalandik hep :KK51:
Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye

Eşim İstanbul'da medikalde çalışıyordu.Babasi vefat edince annesinin yanında Çanakkale Biga ilçesine annesinin yanına geldi.
Sizde kayinvalidenizle birlikte yaşayıp, babanızın parasını yiyorsunuz beraber öyle mi?
Başınız göğe erdi mi bari, okul bırakıp, kayinvalide ile yaşayınca. Ailenizi he türlü aptal yerine koyarak üstelik.

Allah evladın da hayırlısını versin cidden.

Hayatınızı mahvetmissiniz. Ne güzel bir bölüm okuyormussunuz okulu mahvetmissiniz. Aileniz keza öyle. Yani bir çözümü yok bu işin. Mükemmel kocanız sonunu düşünen kahraman olmaz demiş bu kafada gidin bakalım.
Düşünüyorum ailem öğrendiginde arkamda olmaz.Ben seney eşimle muglaya gidip son senemi bitirmek istiyorum.Esime diyorum yapabilecek miyiz diye.Sen merak etme yaparız ikimiz bir öldük mu diyor

Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Nasıl herhangi bir sebebi yok ya. Durduk yere evlenir mi insan şu durumda? Eşinizle tencere kapak gibisiniz. Hafif alık, çokça loser.

Back