Ne alaka kaynana sonu ya malKız kaynana donu yıkamaya evlenmişsin senin gibi alık hepimize lazım devamke
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum
- Konu Sahibi Stella32
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik gizlievlilik nikah günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.850
- 198
- 41
Bunu anladığım yazdığım mesajda net zaten.Sinop'ta okudum 2 yıl.Ardindan pandemi senesi yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya .Muğla'da uzaktan okudum son bir sene kaldı.
Soru "Muğla ne alaka?" idi
eşinizin memleketi desem Çanakkaledesiniz, işyeri de İstanbulda'ymış...Muğla nereden çıktı? Muğla bu iki ile yakın da değil...
Hani hayatta birşeyleri bazı sebeplerle yaparız ya onu soruyorum ben size.
Niye kandirilayim? Eşim beni seviyorSen baya saf bir kızmışsın. Kandırılmışsın yazık hala farkında değilsin.
Muğla okulumun olduğu yer üniversiteninBunu anladığım yazdığım mesajda net zaten.
Soru "Muğla ne alaka?" idi
eşinizin memleketi desem Çanakkaledesiniz, işyeri de İstanbulda'ymış...Muğla nereden çıktı? Muğla bu iki ile yakın da değil...
Hani hayatta birşeyleri bazı sebeplerle yaparız ya onu soruyorum ben size.
Büyük ihtimalle öyle yapcazbu kadar saçmalığa ne gerek vardı. ailenize sadece okul uzadı deyin. eşiniz gelsin istesin. normal şekilde evlenin. yazık günah o ana babaya
Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kaldigimiÇocugum olmadan önce genç gibi okuyordum şimdi iki çocuk var anne gibi okudum ve düşünce çok snirlendim ya . Çok üzüldüm büyük bir hayal kırıklığım olurdu. Barı gelip istesinler sizi özür dileyerek.
Bide onun ailesi biliyor demi . Sizinkiler bilmiyor. Yani bu haksızlık
- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.985
- 748
Hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz siz? Bu kaçıncı oldu.Ne alaka kaynana sonu ya mal
Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kalÇocugum olmadan önce genç gibi okuyordum şimdi iki çocuk var anne gibi okudum ve düşünce çok snirlendim ya . Çok üzüldüm büyük bir hayal kırıklığım olurdu. Barı gelip istesinler sizi özür dileyerek.
Bide onun ailesi biliyor demi . Sizinkiler bilmiyor. Yani bu haksızlık
Sen bu kafayla pek bu forumda barınamazsın.Ne alaka kaynana sonu ya mal
Eşiniz annesine herşeyi söylemiş ilk başta. Çünkü biliyor annesinin öyle birşey yapsa çok üzüleceğini. annesine kıyamamış oda sizin gibi yapabilirdi. Anne ben 1 yıl önce evlendim buda eşim okuluda bitiremedim diye,Peki ya siz onun ki annede sizinkiler ne? Annesi tabiki sesini çıkarmaz bedavadan gelin gelmiş.okuldaki valizinizi alıp onların evine yerleşmişsiniz. Ne düğün ne çeyiz ne kına ne aileniz ile muhatap olmuşlar kadın sesiz olmayacakta kim olacak acaba. Bu devirde bir düğün yapmak kolay mı? Ee onlarda bulmuşlar sizi. Ben ailenize çok çok üzüldüm. Benimde çocuklarım var RABBİM böyle şeyler ile imtihan etmesin herhalde direk kalp krizi geçirirdim.Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kal
- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.850
- 198
- 41
Allah'ım sana geliyorumMuğla okulumun olduğu yer üniversitenin
Hanımefendi ülkede 200 tane üniversite var...hadi sizin puan 50 tanesine tutsun.
siz aklınıza esti evlendiniz
aklınıza esti oo piti piti yapıp bir yere yatay geçiş mi yaptınız?
sebep diyorum sebep
bu kelimenin sözlükteki anlamını biliyor musunuz?
Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kal
Kadının başına talih kuşu konmuş desek yeri var, defalarca kız ailesine gitmekten, saçma abiyelerden, bir sürü masraftan kurtulmuş. E oğlu paylaşmış bilmediği birşey yok, tabiki sessiz sessiz bekler, kadın daha ne istesin tek çocuk büyütüyor siz tüm derdini çözmüşsünüz. Ama hiç bir gerçek sonsuza kadar gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkar. Yalanı yalan ile kapatmayın.
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
Müge Anlıya çıkMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
- 33
o eşimin ailesi dediğin karaktersizin anası babası danasının kendi kızları olsa böyle bir şey yapsa ne yaparlarmış? Çok olumlu sakin mi karşılayacaklarmış yoksa kızlarını alıp evire çevire öldüresiye dövecekler miymiş? Bu soruyu bir onlara yönelt ama iş işten geçmiş tabi senin gibi cahili bulmuşlar kaçırırlar mı hiç. Hizmet edecek biri var sonuçta birde böyle insanlar geleceğin eğitimcileri olmaya kalkışıyor ben çocuğum olsa asla böyle bir eğitimciye vermem okumasın daha iyi der geçerim. Sen okuduğun bölümü falan değiş böyle eğitimci olamazsın aman allahım sonra çocuklara ben ailemden habersiz evlendim sizde yapın bir şey olmuyor diye öğüt verirsin allah böyle eğitimsiz cahil geleceğin eğitimcisi olacaklardan herkesin çocuğunu korusun...Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kal
- 5 Kasım 2016
- 220
- 163
- 103
- 42
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.669
- 548
Zaten onun da kafasına dank edecek bir şeyler, hele bi doysun , kan beyne gitmeye başlasın.Ben kocanın yerinde olsam ilk aklıma gelen şu olurdu. Ailesine bu kadar yalanları söyleyen biri kimbilir bana ne yalanlar söyler. Baştan temeli çürük bir evlilik. Allah hidayet versin ne diyim