Evet şaka gibi cidden1 Nisan'da nikah mı yaptınız ay şaka gibi
hshshsh
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum
- Konu Sahibi Stella32
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik gizlievlilik nikah günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
Eşin polat alemdarsa sorun yokEvet bir kere yaptık nikahı diyor.
Eşinin ailesi biliyosa evli olduğunuzu kayınpeder sizin aileden aileye yakın birine söylesin durumu ilk önce.. onlarda babaya söyler. Aracı sayesinde görüşür ellerini öpersiniz. Böyle durdukça iş iyice sarpa saracak yalan yalanı doğurur. Yarın bigün hamile kalırsan iş daha kötü olur. Benim akşıma böyle bi çözüm geldi
- 29 Mayıs 2021
- 13.506
- 87.593
- 548
- 36
Inşallah fake hikayedir. Bu seviyede ınsanların var olduklarına inanmak istemiyorum hele ki çocuk yetiştirmek üzeri eğitim alan kişilerin....
Anlatacağım da cesaretimi toplayamiyorum.Dumduz olani anlatip ozur dileyin, yazik babaniz birde para yolluyormus okul icin
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
Ee canım benim neden bu adam zaten istemeye gelmedi sence de bir problem yok mu? Başlangıçta bilmiyor muydun bu durumlar olacak yani neden gelio istemedi neden bir düğün yapılmadı çok garip olan olmuş. Söylersen ailen kabullenemez uzun süre ne diyim aklını başına getirsin Allah inşallahBilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
Mutlaka sonunda ortaya çıkacak, en azından yaptığınızdan gerçekten pişman olduğunuzun farkına varıp dürüstçe itiraf edin, onların başkalarından duymasından çok daha iyidir.Evet şaka gibi cidden
Hayır okul yalan değil seneye gideceğiz muglaya.Yaptiklarim yalanlar için pişmanımŞaka olsun bu konu ya.
Bu kadar yalan dolanı en yakınlarınıza koca uğruna söylemeniz, ailenizi kandırmanız, onları hiçe saymanız çok utanç verici.
Okulda yalan olur muhtemelen.
Ama koca önemli tâbi.
Hayır anlamadi.Resmi nikahınız varsa banka hesabınızdan babanız anlamadı mı
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Bence evlenmek daha korkuncAnlatacağım da cesaretimi toplayamiyorum.
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Bu saatten sonra üzülmekten korkma o anneni babanı üzmekten kork bence. Seni ne şartlarda okutup büyüttüler kim bilir ve bugün varlar yarın yoklar ona göre düşün bir an önce gönüllerini al helallik iste benceValla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
- 83
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Ortada çok önemli veya kritik bir sebep yokken ailenizden gizli, evlenip okulu, bırakmak ailenize çok büyük bir haksızlık bence. Kendi ailemi düşünorum ölümcül bir yıkım olurdu onlar için. Bir an önce anlatmalı gönüllerini almak için ikna etmwye çabalamaktan başka yol yok gibiHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Böyle bir erkeğe neden güveniniz gerçekten? Kendine güvenen ailenin karşısına çıkar dürüstçe konuşur bir erkek kızın ailesinden gizli nikah işine giriyorsa kendine güvenmiyor demektir.
Gidip okulu bitirin. Böyle saçma şey mi olur? Yazık ailenize. Eşinizin ailesi biliyor mu evlendiğinizi?
Gidip okulu bitirin. Böyle saçma şey mi olur? Yazık ailenize. Eşinizin ailesi biliyor mu evlendiğinizi?
- 29 Mayıs 2021
- 13.506
- 87.593
- 548
- 36
Hikayede ne eksik biliyor musunuz? Bebek.Hayır okul yalan değil seneye gideceğiz muglaya.Yaptiklarim yalanlar için pişmanım
Seneye o da eklenir bu kafayla.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
3 sene oldu evleneli hala bankada değişmedi soyadım. Tabi bu hikayenin fake olma ihtimali de var bir şey diyemem.Soyadınız değişti nikah yaptıysanız. Babanız nasıl para gönderiyor eski soyadınızla?
- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.679
- 248
- 34
Allah akil fikir versin. Koca kaciyo muydu? Yazik diil mi o ana babaya. Bi de adamin yolladigini harciomussun. Azcik gururlu olsaniz kari koca o parayi almazsiniz. Ise girdim burs kazandim uydurur istemezsin. Yalan bol nasilsa istesen bunu da yaparsin. Kinamiorum allahim sen genclere akil ver
Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.OyleEşin polat alemdarsa sorun yok
Eşinin ailesi biliyosa evli olduğunuzu kayınpeder sizin aileden aileye yakın birine söylesin durumu ilk önce.. onlarda babaya söyler. Aracı sayesinde görüşür ellerini öpersiniz. Böyle durdukça iş iyice sarpa saracak yalan yalanı doğurur. Yarın bigün hamile kalırsan iş daha kötü olur. Benim akşıma böyle bi çözüm geldi
- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
İlginç soyadınız değiştiği için para gönderemezdi babanız doğru söylediğinize emin misiniz imam nikahı mı yaptınız djdjddjdjHayır anlamadi.