• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Evet bir kere yaptık nikahı diyor.
Eşin polat alemdarsa sorun yok 😂😂

Eşinin ailesi biliyosa evli olduğunuzu kayınpeder sizin aileden aileye yakın birine söylesin durumu ilk önce.. onlarda babaya söyler. Aracı sayesinde görüşür ellerini öpersiniz. Böyle durdukça iş iyice sarpa saracak yalan yalanı doğurur. Yarın bigün hamile kalırsan iş daha kötü olur. Benim akşıma böyle bi çözüm geldi 🤷🏻‍♀️

Bilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Ee canım benim neden bu adam zaten istemeye gelmedi sence de bir problem yok mu? Başlangıçta bilmiyor muydun bu durumlar olacak yani neden gelio istemedi neden bir düğün yapılmadı çok garip olan olmuş. Söylersen ailen kabullenemez uzun süre ne diyim aklını başına getirsin Allah inşallah

Şaka olsun bu konu ya.

Bu kadar yalan dolanı en yakınlarınıza koca uğruna söylemeniz, ailenizi kandırmanız, onları hiçe saymanız çok utanç verici.
Okulda yalan olur muhtemelen.
Ama koca önemli tâbi. 🥴
Hayır okul yalan değil seneye gideceğiz muglaya.Yaptiklarim yalanlar için pişmanım

Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
Bu saatten sonra üzülmekten korkma o anneni babanı üzmekten kork bence. Seni ne şartlarda okutup büyüttüler kim bilir ve bugün varlar yarın yoklar ona göre düşün bir an önce gönüllerini al helallik iste bence

Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Ortada çok önemli veya kritik bir sebep yokken ailenizden gizli, evlenip okulu, bırakmak ailenize çok büyük bir haksızlık bence. Kendi ailemi düşünorum ölümcül bir yıkım olurdu onlar için. Bir an önce anlatmalı gönüllerini almak için ikna etmwye çabalamaktan başka yol yok gibi

Böyle bir erkeğe neden güveniniz gerçekten? Kendine güvenen ailenin karşısına çıkar dürüstçe konuşur bir erkek kızın ailesinden gizli nikah işine giriyorsa kendine güvenmiyor demektir.

Gidip okulu bitirin. Böyle saçma şey mi olur? Yazık ailenize. Eşinizin ailesi biliyor mu evlendiğinizi?

Eşin polat alemdarsa sorun yok 😂😂

Eşinin ailesi biliyosa evli olduğunuzu kayınpeder sizin aileden aileye yakın birine söylesin durumu ilk önce.. onlarda babaya söyler. Aracı sayesinde görüşür ellerini öpersiniz. Böyle durdukça iş iyice sarpa saracak yalan yalanı doğurur. Yarın bigün hamile kalırsan iş daha kötü olur. Benim akşıma böyle bi çözüm geldi 🤷🏻‍♀️
Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle

Back