Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Bence bir insanı tanımanın herhangi bir kuralı yok. Çünkü 30 sene sonra bile insan bir şeyini görüp şok oluyor. Bana kalırsa zamana bırakmalı. Sorular falan çok önemli değil, sorulara düşündüğünü değil, kandırmak içinde cevap verebilir. Zamanla davranışlarla az çok fikir sahibi olursunuz. Zaten aklı başında genç bir hanımefendisiniz. Evliliği de yaşamış görmüş birisiniz. Neyin ne olduğu tartar ölçersiniz. Umarım güzel ilerler partnerinizle ilişkiniz.🌸

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
Öncelikle evlilik için acele etme , iyice tanı gez , toz, doğal ortamında gör onu , maddi manevi fedakarlık yapıyor mu bak , eski eşiyle neden ayrılmış onu da kurcala zira bizim Kadınlarımız kolay kolay kocalarından vazgeçmezler, cinsel çekim çok önemli ona dikkat et , seni gerçekten arzuluyor mu bak , maddi olarak senden beklentisi var mı, cimri mi, kadına, hayvana, çocuğa bakış açısı nasıldır, siyasi zihniyeti bile kendini ele verir bence, muhafazakar mı, seninle aynı kültür ve zihniyete sahip mi? Aklıma bunlar geldi 🙂

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
Sadece erkeği değil bir insanı bana göre tanımanın yolu kavga etmektir insanın gerçek yüzü her zaman kavga tartışma anında çıkar

Cinsellik konuşulur ama ilk haftada değil siz olayı anlayamadınız bir türlü. Adam size dümdüz sormuş ki sizin evliliğinizde cinsel sorun var mıydı?! Demiş. Her neyse
Hayır gayet iyi anladım ne demek istediğinizi . Bana göre cinsellik konuşmak belli çerçevelerde iyidir. Olması gereken budur. Cinsellik ilişki başında da konuşulabilir bence.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Hepinizin yorumu benim için çok önemli. Evet anlaşmalı boşandıklarını söyledi. E devletten uyaptan boşanma evrağında kim boşanma davası açmış, neden boşanmış her şey yazar haklısınız. Bunu da sorarım kendisine.
Anlaşmalı boşanmada boşanma nedenleri yazmaz diye biliyorum adı üstünde anlaşmalı boşanma.

Hayır gayet iyi anladım ne demek istediğinizi . Bana göre cinsellik konuşmak belli çerçevelerde iyidir. Olması gereken budur. Cinsellik ilişki başında da konuşulabilir bence.
Ben iyi elektrik alamadım. Ama siz daha iyisi karşıma çıkmaz diyorsanız (ki baya beğenmiş ve mutlu görünüyorsunuz) Allah daim etsin

Daha tanisali 1 hafta olmuş 1 haftada tanıdığı birine eşim cinsellik istemiyordu ben hergun istiyordum diye söylenmez benim için eksi puan hadi kıskanç diyelim doğru olabilir burda da zaman zaman açılıyor kocasını bütün kadınlardan kıskanan iş arkadaşlarından filan ama cinsellik olayını anlatması gerçekten tuhaf insan yatak odasıni mahremini anlatamaz bana göre o yüzden ben görüşmezdim.

Ben iyi elektrik alamadım. Ama siz daha iyisi karşıma çıkmaz diyorsanız (ki baya beğenmiş ve mutlu görünüyorsunuz) Allah daim etsin
Şimdi bir şey söylemek için çok çok erken fakat ikimiz de dış görünüş olarak birbirimizi beğendik. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Ben de bu yüzden temkinli ilerliyorum. Hemen güvenen ve bağlanan birisi değilim zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌸

Benim çekişmeli olmuştu. Anlaşmalı boşanmada açıklama yazmaz mı bunu bilmiyorum. Umarım bu konuda bilgisi olan birisi yazar.
Evet yazmaz diye biliyorum cekismelide yazar sonuçta karşı tarafla anlasarak bosaniyorsun oraya cinsellik yüzünden kıskançlık yüzünden diye dava açılsa çekişmeli olurdu avukat arkadaşlar yada anlaşmalı boşananlar acikliyabilirler .

Son düzenleme:
Benim çekişmeli olmuştu. Anlaşmalı boşanmada açıklama yazmaz mı bunu bilmiyorum. Umarım bu konuda bilgisi olan birisi yazar.
Hepsinde yazar ayrıntılı istersen sana gösterebilir dava dosyalarını. Aslında keşke evlilik hiç yapmamış sıfır kilometre adam olsaydı daha iyidi uğraşmazdın hiç asdfjah
Çok yakın bi arkadaşımıza böyle dedik dedik oda bende evlilik yaptım boşverin denk olsun dedi (hep erkekler falso olduğu için neden boşandıkları muamma kalıyor) ve sonunda hiç evlenmemiş bi adamla evlendi 😄 mis gibi.
Ayrıca 27 yaşındaydı (kendisinden 3 yaş küçük yakışıklı) ve adam evlenmediği halde arkadaşıma ne cinsellik için yaklaştı nede eski deyyusla ilgili sorular sordu. (Şuan mutlular ikiz bebiş bekliyorlar) Bence seninkinin yaptığı çok falso itici bi hareket, hele kadını cinsellik özerinden boklaması falan ay ne bileyim midem bulandı bi, ilişki oturunca test sürüşü yapmadan alma bunu, böyle çok yüksekten uçanların bamya yada 10saniye çıkmalarıda olası.

Sevgiliyi evlilik yolundayken tanıyamazsınız bence. Herkes birbirini en güzel haliyle,en güzel restoranlarda kafelerde görüyor,giyimli kuşamlı manikürlü pedikürlü 😊ev halini görmek gerekiyor veya arkadaş ortamında normal bir tanıdıkken ,grup içerisinde tanıyınca anca anlaşılıyor. Kimse kendini maskeleyemiyor. Topluluktaki uyumuna ve davranışlarına bakabiliyor,doğal halini görebiliyor insan. Bu benim fikrim tabii

Bunu da merak edip sordum. Mesela neyi kıskandı, nedir bu aşırı kıskançlık diye. O da iş yerinde kadın arkadaşla iş konusunda konuşmamı dahi istemiyordu. Ben iş dışında kadınlarla hiç konuşmam görüşmem irtibatı keserim. Sadece iş yerinde gerektiği yerde konuşurum dedi.

İş dışında kadınlarla konuşunca ne oluyormuş, kadınların üzerine atlayası mı geliyormuş?
Eski eşi kıskanç olabilir ama kendisinin de aşağı kalır yanı yok bence. Sizin de erkeklerle konuşmanızı istemez böyle biri ve başka birçok açıdan kısıtlamaya çalışabilir sizi.
Kadınlarla konuşmayı anormal gören birinin kadınlara bakışının normal olduğunu da düşünmem ben.
İsteyen abartıyorsun diyebilir ama ben bu cümleden gözünün dışarıda olduğu, kıskanç olduğu, ataerkil bir kafa yapısına sahip olduğu gibi sonuçlara varıyorum.

Birini tanımak için nelerden hoşlanırsın, sinirlenince nasıl bir insan olursun gibi sorular sormak gerekmez ve bu sorular bir işe de yaramaz zaten.
Davranışlarından ve cümlelerindeki alt metinlerden anlayabilirsiniz nasıl biri olduğunu.
Bu cümlesi de çok şey anlatıyor bana göre.
Eski eşiyle yaşadığı cinsel uyumsuzluğu "Ben her gün seks isterim" şeklinde dile getirmesi de çok itici.

Çok beğendiyseniz yüz yüze de bir görüşün tabii ama çok da matah birine benzemiyor.

Ben eski eşimin ve annesinin müdaheleci, baskıcı tavırlarından dolayı boşandım. Anlaşamadık. Eski eş patolojik derecede kıskanç ve obsesifti. Kafasında senaryolar kuran birisiydi.
Amaan amaan evlerden ırak. Boşanmakla kendinize büyük iyilik yapmışsınız. Soruya gelirsek. Bu adamla yola gidin. Tatile çıkın. Ama bu tatil her şeyin hazır olduğu bir tatil olmasın. Kendin pişir kendin ye cinsinden olsun. Bakın bakalım ne kadar sabırlı? Nelere el atiyor ? Sana ne kadar yardımcı oluyor ? Ne kadar para harcayabiliyor ?
Tartışmadan sakın evlenme. Tartışma anındaki tepkisi çok önemli. Öfkeli mi? Takıntılı mi? Ağzı bozuk mu? Yani bunun için zamana ihtiyacın var. Her şey dört dörtlük iken evlenme. Bak bakalım bir yerde patlak veriyor mu?
Annesi hakkında sözlerini iyi tart. Cimri mi? Anneci mi? Sana karşı tavırları nasıl tart. Bunu bir kaç yem soru atarak anlayabilirsin. Vereceği cevaplar nasıl biri olduğunu gösterir.
Para harcamasına bak. Dışarı çıktığında sana para harcıyor mu? Sakiniyor mu? İsteklerini gecistiriyor mu yoksa önemsiyor mu?

Hepsinde yazar ayrıntılı istersen sana gösterebilir dava dosyalarını. Aslında keşke evlilik hiç yapmamış sıfır kilometre adam olsaydı daha iyidi uğraşmazdın hiç asdfjah
Çok yakın bi arkadaşımıza böyle dedik dedik oda bende evlilik yaptım boşverin denk olsun dedi (hep erkekler falso olduğu için neden boşandıkları muamma kalıyor) ve sonunda hiç evlenmemiş bi adamla evlendi 😄 mis gibi.
Ayrıca 27 yaşındaydı (kendisinden 3 yaş küçük yakışıklı) ve adam evlenmediği halde arkadaşıma ne cinsellik için yaklaştı nede eski deyyusla ilgili sorular sordu. (Şuan mutlular ikiz bebiş bekliyorlar) Bence seninkinin yaptığı çok falso itici bi hareket, hele kadını cinsellik özerinden boklaması falan ay ne bileyim midem bulandı bi, ilişki oturunca test sürüşü yapmadan alma bunu, böyle çok yüksekten uçanların bamya yada 10saniye çıkmalarıda olası.
6 yıl önce boşandım. Boşanma sonrası birkaç sevgilim oldu. Onlarla anlaşamadık ve ayrıldım. Sevgililerimin hepsi evlilik yapmamış kişilerdi. Karşıma benden yaşça küçük olan tanışmak isteyen erkekler de çıktı ama ben kendimden birkaç yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorum. Dediğiniz gibi cinselliği abartıp işin sonunda bamya çıkması bir ihtimal 😅

Bence bir insanı tanımanın herhangi bir kuralı yok. Çünkü 30 sene sonra bile insan bir şeyini görüp şok oluyor. Bana kalırsa zamana bırakmalı. Sorular falan çok önemli değil, sorulara düşündüğünü değil, kandırmak içinde cevap verebilir. Zamanla davranışlarla az çok fikir sahibi olursunuz. Zaten aklı başında genç bir hanımefendisiniz. Evliliği de yaşamış görmüş birisiniz. Neyin ne olduğu tartar ölçersiniz. Umarım güzel ilerler partnerinizle ilişkiniz.🌸
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim 😊🌸

Hazır sizi yorumda görmüşken sormak istediğim bir şey var avukat olduğunuzu görmüştüm yorumlarda. Anlaşmalı boşanmada UYAP uygulamasında boşanma sebebi yazar mı ?
Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi klasik aynıdır. Taraflar anlaşamıyor, kültür farkı var, birbirlerinden uzaklaştılar, evlilik çekilmez hale geldi gibi. Detay verilmez hiç. Protokol eklenir biter gider.

Back