- 1 Haziran 2022
- 3.935
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.825
- 138
- 34
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Ben de açıkçası işkillendim. Başka sorun olabilir diye düşündüm. Ona sorduğumda anlaşmalı boşanma oldu dedi. Ama davayı kim açtı o süreç nasıl ilerledi sormadım. Ben sorunca benim de geçmişimi çok fazla irdelemesini istemiyorum. Yine de sormam gerekiyor kesinlikle. Bazı erkekler boşanma nedenini eski eşi kötüleyerek uyduruyor. Bu hiç hoş değil. Bu arada yaşadığınız duruma üzüldüm çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisinizdir.Benime eski eşim şimdi arkamdan ne palavralar atıyordur fikrim yok :) bana sorsanız sosyopat psikopat şiddet uygulayan her gün evi darma duman eden küfürbaz sorumsuz biriydi o yüzden boşanmıştım, bir de boşanma davasını kim açmış öğrenme şansınız var mı? Kadın anlaşmalı açtıysa muhtemeln adamdan kurtulmak için açmıştır bir de bu açıdan bakın...
Kadın kıskanıyor diye erkeğin boşandğı dava pek görmedim içime şüphe düştü ..
Şimdiki aklım olsa kriz ve kavga anlarındaki tabırlarını mantıklı süzgeçten geçirmeye çalışırdım duygusal yaklaşıp onu aklamaya çalışmazdım, sorumluluk verirdim para biriktirme eve para harcama konusunda nasıl onu gözoemlerdim, sizden maddi manevi bir şey esirgiyor mu ona bakın lütfen , aslında kendilerini belli ediyorlar ama duygusal ve gözümüzde perdeyle baktığımız zaman göremiyoruz, çok duygusal davranmadan mantıklı ve çevrenizle iletişimde olarak ilerleyin ...
Çok iğrenç bir durum gerçekten. Böyle özel bir durumu pat diye bu şekilde anlatmak. Ağzı gevşek erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.Kısa evlilik yaşamış biriyle tanışmıştım ben de, neden boşandığını sorduğumda direkt "vajinismustu, yapamıyordu" dedi, öyle bi gerildim ve soğudum ki, hem güzelce bozdum yapıştırdım hem de iletişimi kestim. Bi dur sakin ol yani, öyle bi durum varsa bile zaman içinde konuşur paylaşırız. Eski evliliğine, mahremine saygısı yok ve ağzı gevşek biri diye düşünmüştüm.
Öncelikle teşekkür ederim YenGenckiiiiz hayirli olsun
cikin yürüyün bol bol, seyahate cikin (ailen sikintiysa sabah yan sehre gidin gelin vs) aksakliklar yasayin. bence en iyi birseylerin ters gittigi zamanda taninir . iyiyken herkes iyi. acaba aksilik cikinca nasil? hemen modu duser mi? seni suclar mi? çözüm odakli midir?
biz daha dün cok büyük bir aksilik yasadik tamamen ikimizin kendi hatasi - kendi salakligimizdandi - ama erkek arkadasimi ilgilendiren bir seydi. Gece gec saatte ben farkettim ona yazdim ama uyuyordu, sabah onun mesajina uyandim. Ben iptal ederiz diye dusunurken normalde 700e halledecegi seyi son saniye 5700 tl ödemiş ama yapmis. tabii ki ikinizin de morali bozuldu ama en azindan çözüm odakliydi - beni yormadan kendi çözümünü kendi buldu, beni suclamak yerine "olsun hic farketmeyedebilirdin. o zaman daha cok zarar ederdim" dedi, bir yolunu buldu. bence bu çok onemli bir sey
Eski sevgilim mesela böyle değildi. olumsuzluk olunca hemen suclayacak yer arardi o huyuna gicik gidip ayrilmistim:)
bence kendi sorununu kendi çözebilmesi ve gergin anlardaki stres yonetimi en önemli kisim
Aslında orada biraz da benle yatıp kalkabilecek mi sorgusundaydı bence, tepkilerime göre anlayacaktı. Yani ben terslemesem eninde sonunda konu cinselliğe gelecekti ilk günden. Leş.Çok iğrenç bir durum gerçekten. Böyle özel bir durumu pat diye bu şekilde anlatmak. Ağzı gevşek erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.
Evlilikten , ilişkilerden beklentilerimiz hakkında konuşuyorken konu eski evliliğe geçti bir anda. Bana seni daha yakından tanımak istiyorum, ilk evliliğin neden bitti, cinsel sorun var mıydı diye sordu. Ben de hayır yoktu normaldi dedim. Ona sordum. Haftada 1 oluyordu ben daha fazla istiyordum falan dedi. Ne kadarı doğru bilemiyorum. Yaşamadan anlamam zor. Ben de libidosu yüksek birisiyim ama ona bunu pek çaktırmamaya çalışıyorum şimdilik.eski karisiyla yatak odasini niye boyle detayli anllatti ki? ne ayip
belki de performansi kötüdür, kadin "bes dakika debelenip bosalacak diye simdi iki kere dus alip sacimo kurutmaklq ugrasamam" diy3 reddediyordur. denemeden alma sakın
Bazı erkekler aaa boşanmış ne güzel bakire değil benimle de rahatlıkla seks yapar kafasında. Niyeti sadece cinsellik olan erkekler kendini bir süre sonra belli ediyor zaten. Size eski eşinin vajinismus olduğunu söyleyen kişi eğer ters tepki vermeyip kızmasaydınız muhtemelen konuyu cinselliğe getirip sanal seks yapmak isteyebilirdi.Aslında orada biraz da benle yatıp kalkabilecek mi sorgusundaydı bence, tepkilerime göre anlayacaktı. Yani ben terslemesem eninde sonunda konu cinselliğe gelecekti ilk günden. Leş.
Zamanla göreceğim artık hayırlısı olsun bakalımBence boşanma sebebine bakınca , çapkın biri mi diğer kadınlarla arası nasıl bunu çok iyi gözlemlemen gerek. Yani boşandığı kadın , gereksiz yere kıskançlık yapıp neden evliliğini bitirsin ki , çapkın mı değil mi kadınlarla arası nasıl çok iyi gözlemlemek lazım bence
Seni daha yakindan tanimak istiyorum+ cinsel sorun var miydi sorgulamasi bana cinselligin yolunu yapmaya calisiyor izlenimi verdi.Evlilikten , ilişkilerden beklentilerimiz hakkında konuşuyorken konu eski evliliğe geçti bir anda. Bana seni daha yakından tanımak istiyorum, ilk evliliğin neden bitti, cinsel sorun var mıydı diye sordu. Ben de hayır yoktu normaldi dedim. Ona sordum. Haftada 1 oluyordu ben daha fazla istiyordum falan dedi. Ne kadarı doğru bilemiyorum. Yaşamadan anlamam zor. Ben de libidosu yüksek birisiyim ama ona bunu pek çaktırmamaya çalışıyorum şimdilik.
Bir şekilde kendisini belli eder zaten. Benim nasıl birisi olduğumu, nelerden hoşlandığımı, gün içinde neler yaptığımı sordu. Boşanma sonrası olan süreçten konuştuk ikimiz açısından.Seni daha yakindan tanimak istiyorum+ cinsel sorun var miydi sorgulamasi bana cinselligin yolunu yapmaya calisiyor izlenimi verdi.
Haklısınız siz sorunca o da kendisinde sizinle ilgili soru sorma hakkı görebilir fakat siz cevaplarınızı aldıktan sonra , kendinizle ilgli çok detaya girmeden üstten cevaplar verebilirsiniz , hatta ilerleyen süreçlerde uygun bir dilde arkadaş ,akrabaya flnda sorablrsiniz ben bunda sakınca görmüyorum ,Ben de açıkçası işkillendim. Başka sorun olabilir diye düşündüm. Ona sorduğumda anlaşmalı boşanma oldu dedi. Ama davayı kim açtı o süreç nasıl ilerledi sormadım. Ben sorunca benim de geçmişimi çok fazla irdelemesini istemiyorum. Yine de sormam gerekiyor kesinlikle. Bazı erkekler boşanma nedenini eski eşi kötüleyerek uyduruyor. Bu hiç hoş değil. Bu arada yaşadığınız duruma üzüldüm çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisinizdir.
Henüz 1 haftadır tanışıyoruz.Ne zamandan beri görüşüyorsunuz ?
Söylediklerine çokta güvenmeyin önemli olan nasıl davrandığı. eğer ımkan dahilindeyse tanışalı zaman olduysa ve beraber vakit gecırmek ıcın guvenıcek seviyeye geldıysenız ,ufak çaplı bi tatil olabilir
Tartısma taraftarı olmayabilirsiniz ama ufaktan yoklamak size gerçek yüzünü görmeniz için kapı aralayabilir hatalarını kabul edebiliyor mu yoksa size mi yükleniyor dili laf yapıp manipüle ediyor mu yoksa dinleyip mantıklı açıklamalar yapıp seni dindirme çabası varmı bunlar ufak ama önemli detaylar. kıskançlık yapın özellikle yapın ki eski eşinin yaptığını başa kalkacak mı yoksa sizin ona verdiğiniz değer olarak mı bakacak bu olaya gözlemleyin hani bi kıskanılmak hoşuna mı gidecek yoksa bak öbürü de bu yüzden kaybetti mi diyecek kelimeler bazen bir ömrü özetleyebilir .
Eski eşinin performansını sana yansıtması hoş olmamış .
Ay yapamıyordu ne bir de. Bu sorunlar zamanı ve yeri geldiğinde konuşulacaksa bile kelime seçimi önemli olmalı. Kelime seçiminden ne olduğu belli olmuş.Kısa evlilik yaşamış biriyle tanışmıştım ben de, neden boşandığını sorduğumda direkt "vajinismustu, yapamıyordu" dedi, öyle bi gerildim ve soğudum ki, hem güzelce bozdum yapıştırdım hem de iletişimi kestim. Bi dur sakin ol yani, öyle bi durum varsa bile zaman içinde konuşur paylaşırız. Eski evliliğine, mahremine saygısı yok ve ağzı gevşek biri diye düşünmüştüm.
Şimdi belki herkese ters gelebilir ama eskileri sorgulamak olmamış . Daha bi haftalık konusmada senı tanımaya çalışmalı senin anlatmana müsade etmeliydi (eğer istersen sen anlatmalıydın neden ayrıldığını )Henüz 1 haftadır tanışıyoruz.Daha çok yeni ve sevgili değiliz. O Ankara'da yaşıyor ben İstanbul'dayım. Bundan sonra İstanbul'a sık sık geleceğini söyledi. Görüşme planı yaptık. Tatil fikri çok güzel ben de tatile gitmek isterim ileriki zamanlarda fakat ailemle yaşadığım için bu çok zor görünüyor. O yüzden günübirlik birkaç saat buluşmalarla tanıma süreci olacak. Sürece göre bakıcam. Görüşme sonrası enerjilerimiz uyarsa konuşmaya devam ederim .
Karşılıklı olarak sorduk merak ettiğimiz şeyleri. Evet direkt boşanma sebebi olarak eski eşin cinsel isteksiz olduğunu söylemesi bana da tuhaf geldi. Bilmiyorum zamanla anlarım neyin ne olduğunu.Şimdi belki herkese ters gelebilir ama eskileri sorgulamak olmamış . Daha bi haftalık konusmada senı tanımaya çalışmalı senin anlatmana müsade etmeliydi (eğer istersen sen anlatmalıydın neden ayrıldığını )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?