Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tam olarak öyleyim. Temas bağımlısıyım, durmadan dokunmak isterim elim ayağım dolanır bir şekilde en çok da erkeğe şaplak atmayı seviyorum ahahahah

Ne kadar cok birlikte vakit gecirirseniz ,okadar cok tanirsiniz .bu surede mesajlasmakta onemli ama kimse kendinden kotu bajsetmez mesajda .atiyorum berbaer arabayla gezmeye gidersiniz trafikte can sıkan bir durum olur .sevgiliniz bagirir cagirir veya cok sakin bir sekilde durymu yonetir iste orda tanirsiniz karsinizdaki kisiyi .ayni evde yasamasanizda bol bol vakit gecirin farkli seyler deneyimleyin sinema tiyatro arkadaslarla okey oynamak yiriyus .her etkinlikte daha cok birbirinizin tutumuna sahit oldukca daha cok tanirsiniz birbirinizi

İstemediğiniz şeylerde hayır demekten çekinmeyin. Gereksiz yere huzursuzluk yapmak saçma ama bazen gerekiyorsa tartışma çıksın ve nasıl yönettiğine bakın
bir hafta sosyal medya üzerinden tanıdığınız biri için çok fazla konular bunlar bence. Ben sizi çok olgun bulmadım. Madem bu kadar ciddi şeyler konuşacaksınız evlilik kriterlerinden bahsetseydiniz, çat diye cinsellikten başlamışsınız

Ben ne istediğini bilen olgun birisi olduğumu düşünüyorum. Biz cinsellik konuşmadıkki. Boşanma sebepleri konuşulurken konu oraya gitti. Sonrasında konuyu konuşmadık. Evlilik kriterlerini de konuştuk ama 10 günde konuşulan birisi için konu gereksiz uzadı. Bu şekilde bitmesi çok iyi oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…