Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedi, ben aynısını deyince muhalefet eden kişi. Siz daha kendi düşüncelerinizden emin olmayan kişiliği olgunlaşmamış birisiniz. Allah korumus sizi verilmiş sadakaniz varmış
Öncelikle yazdığınız şeye, üslubunuza dikkat edin. Ben birçok yaşıtlarıma göre olgun olduğumu düşünüyorum yaşadığım şeyleri bir başkası yaşamış olsaydı ağır depresyondan kafasını kaldıramazdı belki.

İlk yorumunuza:

"Hayır gayet iyi anladım ne demek istediğinizi . Bana göre cinsellik konuşmak belli çerçevelerde iyidir. Olması gereken budur. Cinsellik ilişki başında da konuşulabilir bence" diye yazmışım.

Burda kastettiğim şey cinsellik konuşabilir evet biz onunla boşanma sebebi konusunda bunu konuştuk ve sonra da konuyu kapattım zaten. Kişiden kişiye değişebilir bu durum herkesin fikri aynı olacak diye bir şey yok.

Yalnız bu kafayla çekirge bir gün kapana kısar çok üzülür. Olgun insan böyle mi yazar. Dusunceleriniz çelişkili ne istediğinizi bilmiyorsunuz diyorum. Bana “ilk haftadan cinsellik konuşmak normal” demiştiniz ki herkese demiştiniz. Şimdi de yukarda ilk haftadan konuşmak saçma yazmışsınız. Sizce de çelişkili değil mi ?

Cinsellik konuşmanın da hani bir içeriği vardır ya. Sanal seks yapmak ile boşanma sebebini sorup cinsellik haftada ne kadar oluyordu muhabbeti aynı şey değil. Birkaç ay sonra tanıdığım kişiyle daha rahat konuşurum. Benim orda kastettiğim mesajlarda cinsellik konuşup kendini tatmin etme durumuydu aslında .

Hayır bir de öyle yazdı ki konu sahibi basta muhalefet etsek insanı bagnaz cinsellik dusmani gibi hissettirdi. Halbuki burada sekülerinden dindarina herkes ilk haftadan böyle şeyler konuşulmaz dedi.
Bir de netten tanismis tam bir fiyaskoymuş

Hala aynı kafa…. Size hayatta başarılar.

" ölü yatırım" bir ilişki için tuhaf bir tâbir olmuş. :)

Ben de o zaman şunu yazayım; " yatırımı adama değil altına yapın. Bileeeenzik alın, koyun yastık altına. Çift kişilik yatakta tek başına uyumak canınızı ne zaman sıksa altınların, bileeenziklerin sıcaklığıyla ısının. M.l bir erkeği çekip kalbiniz soğuyacağına, altınlar içinizi ısıtsın."

Daha önceki evliliğimde altın bilezikler alınmıştı ama altın kullanmayı hiç sevmiyorum. Eski Kv tak takıştır misafirliğe gidince görsünler diyordu. Bilezik ve küpe kullanmayı sevmem. Şuanda kulak deliğim kapalı. Ama yüzük,kolye ve bileklik kullanmayı çok seviyorum. Bu yüzden evlilik arifesinde 5 yüzük seçmiştim kendime Altına sarılmak beni mutlu etmez. Dengesiz , karakteri bozuk bir erkekle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Umarım herkes doğru aşkı bulur

Ben ayrilmis bi kadin olarak yeni biriyle tanissaydim, asla eski esimi kotulemem. Ben o evlilikte cok sarsildim, birbirimize o kadar uymadik ki.. Fakat tipki benim icin dogru kisi baskasi olabilecegi gibi, onun icin de baska kisi dogru olabilir. Ona karsi tek negatif pozitif hissim yok. Cunku her seyi bitirdim icimde. Arkadasinizin tavirlarinda da bu durumu gozlemlemenizi tavsiye ederim. Inanin talihsizce mutsuz bir evlilik yapmissa bu onu karaktersiz ya da kotu biri yapmaz. Ama eski esten nasil bahsettigi size cok ipucu verir karakteri hakkinda. Es disinda ise, yine cok ama cok zorlu bir evlilik surecinden gectigimden, simdi yeni biriyle tanissam, iliskimden ne istedigimi oturup yazarim. Ben nasil biriyim, neler istiyorum, neler kirmizi cizgim gibi.. bu kisi benim hayatima ne katacak, karsilikli tabii. Yazilmasini soyle uygun buluyorum, yalnizlik kotu hissettiriyor bazen. Bu cok insani bi durum. Fakat yeni biri hayatiniza dahil oldugu zaman, duygular da olusursa bazi kirmizi cizgiler gorunmez ya da tolere edilebilirmis gibi gelebilir.. Bir de alisveris, disarida tercih ettigi mekanlar, ailesiyle olan iliskisi gibi gibi.. cok mutlu olmanizi diliyorum

Yorumunuz, önerileriniz için teşekkür ederim. Bence boşanan kadınlar iyice düşünerek boşanıyor ama boşanan erkekler için aynı şeyi diyemiyorum. Altından bir bit yeniği çıkabilir. Ben tövbe ettim daha da sosyal medyadan kimseyle konuşmak istemiyorum. Bu konuştuğum kişiden boşanıp boşanmadığına dair belge isteyince mesajımı gördü ve beni engelledi. Ama ileriki zamanlarda bir ilişkim olursa burda yapılan tüm yorumlara dikkat edicem bir erkeği tanımaya çalışmak konusunda.

Sizin için de mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum

Neden boşandın, cinsel sorun var mıydı
Bu soru beni çok rahatsız etti. Neden boşandın demesi yeterli değil miydi? Kendisinin verdiği cevap da gerçek değil de abaza dayıların yürüme şekli gibi geldi. Evlilik öncesi cinselliğe karşı olan adam 1 haftadır sosyal medyadan tanıdığı kadına her gün isterim diyemez bence.

Haklısınız. Bu da bana tecrübe oldu. Artık sosyal medyaya veda diyorum :) Boşandığını söyleyen ve eşiyle ilgili özel durumunu anlatan birisi olursa da tek kalemde çizerim. İnternet dışında biriyle tanışırım ileriki zamanlarda. Spora başlasam çok iyi olacak benim için.

İlişkinin başında öyle deniliyor ama pratikte mümkün olmuyor. Yaşadım, ondan biliyorum.
Benim eşim 1,5 sene boyunca 2 haftada bir 7 saatlik mesafeden arabayla gelip 2 gece kalıp döndü. kamyon şoförüne dönmüştü benim yüzümden
Ay bence de kesinlikle. Cinselliğin nesi konuşuluyor ben de anlamıyorum. 10 yıldır birlikteyiz eşimle, cinselliği hiç “konuşmadık” direkt mevzuya daldık

Miss Salvatore gelişmeleri şimdi okudum. Ne yalan söyleyeyim bu noktada bitmesine sevindim. Hiç iyi his vermemişti bana çünkü. İnşallah karşına muhteşem biri çıkar.

Allah mutluluğunuzu, sevginizi daim etsin böyle güzel şeyler duyunca aşık olasım geliyor ama bu ihtimal şuan uzak görünüyor benim için. Evet bu noktada görüşme olmadan bitmesi çok iyi oldu kesinlikle. İnsanları tanıma konusunda kendimi geliştirmem gerekiyor.

Peki sizce cinsellik yaşamak için belli bir zaman gerekiyor mu ? Cinselliğe nasıl daldınız mesela ?

Amin inşallah. daha çooook gençsiniz ve aşık olmanın yaşı yok. Ne istediğini bilen olgun biri olarak aşık olmak daha keyifli olur. Mesela 20lerin başın bir kadın olsaydınız adamın hiçbir falsosunu görmeyip aşkından salya sümük ağlardınız. o yaşlardaki ilişkilerimi hatırlıyorum ve utanç duyuyorum 30lar çiçek gibi valla, kimseye eyvallahım yok.

Gerçekten öyle . 20li yaşların başında çok saçma hatalar yaptım. Şimdi geçmişe bakıp düşününce kendime güldüğüm durumlar var. Yaşanan tecrübelerle birlikte hayatımız şekilleniyor.

Peki sizce cinsellik yaşamak için belli bir zaman gerekiyor mu ? Cinselliğe nasıl daldınız mesela ?
Güvenle alakalı benim için sanırım. Şu kadar zaman geçmeli değil de şu kadar güvenmeliyim olmalı. Biz de dayanılmaz çekim vardı, temas etmeden duramıyorduk. çocuktan sonra durulduk tabi yine de kızın görmediği anlarda el şakalarına tacizlere devam ediyorum

Helal olsun ona. Böylesi 40 yılda bir denk gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…