• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

annem amway çamaşır deterjanı kullanır...kansorojen oranı baya düşük..
bizzat araştırıldı:1closedeyes:

siz mi araştırdınız ?bizzat dediniz de
kimya mühendisimisiniz ??gerçekden etkilimi ve nerelerde satılıyor..teşekkürederim cevabın için

siz mi araştırdınız ?bizzat dediniz de
kimya mühendisimisiniz ??gerçekden etkilimi ve nerelerde satılıyor..teşekkürederim

cnm şöle anlatiim,kimya mühendisi diilim..veterinerim..arkadaşımın ağabeyi arielin fabrikasında çalışıyor(kıdemli,ama htrlayamıorm şuan) ve onların annesi bizden bu deterjanı aldı(amway) cocuk annesinin kazıklandığını düşünüp amway deterjanı kendi lboratuvarlarında inceletmiş..dier deterjanlara oranla bayağı büyük bir fark cıkmış..kendisi arielin fabrikasnda çalıştığı halde ,annesine bile o markayı aldırmıyor artık..
ayrıca cocuğun dediği şeyi sizle paylaşmak istiorm..
--deterjanın markası ne olursa olsun,kesinlikle burnunuza yaklaştırıp koklamıcakmışız..içindeki kimyevi maddelerden ötürü,beyinde büyük hasara yol açıyormuşş..
amway satış temsilcileri vardır ,oralardan temin edebilirisn Şeniz

beyazlarda ön yıkama mutlaka yapıyorum
bence çamaşırların kumaşı da çok önemli mutlaka kaliteli çamaşırlar kullanmanızı öneririm iççamaşırlarınızda gerçekten farkediyor

çivit beyazların rengini mavi yapıyor ark.kullanıyorda.mavimsi gibi hiç begenmedim................

Canım yüksek ısıya hiç ihtiyaç duymadım daha makinem 40 dereceden yüksekte çalıştırmadım ben deterjanım ise PERSİLLLL ışıl ışıl parlar beyazlarım hep. Bu bitince persil goldu denicem.

arıel dag esıntısını kullanıyorum ..:1closedeyes:
on yıkamada su alırken de domestos eklıyorum...
bembeyaz oluyor..
tavsıye ederım...yerimseniben

bu yaz yurtdışından persil geldi bana 2 kocaman kutu hala onu kullanıyorum. yalnız arkadaşlar annem bile farketmiş buradaki persilden çok farklı . inanılmaz güzel yıkıyor. beyazlara ve açık renkllere kullanıyorum. koyu renklilere tursil colormatik kullanıyorum.

Beyazları da renklileride hep 40 derecede yıkarım. Ariel ekstra soft kullanıyorum. Renkli yumuşatıcı kullanmam. Bazı beyaz çamaşırların üzerinde renkli baskı veya yazılar oluyor. Onları beyazlarla yıkamam. Çamaşırlarım her zaman çok beyaz ve temiz olur.

bu yaz yurtdışından persil geldi bana 2 kocaman kutu hala onu kullanıyorum. yalnız arkadaşlar annem bile farketmiş buradaki persilden çok farklı . inanılmaz güzel yıkıyor. beyazlara ve açık renkllere kullanıyorum. koyu renklilere tursil colormatik kullanıyorum

15 sene önceydi sanırım. Annem ilk çamaşır makinasını almıştı. Yanında Persil marka deterjan vermişleri. O zaman yumuşatıcı var mıydı yok muydu hatırlamıyorum sadece deterjanla bile çamaşırlar mis gibi kokar tertemiz olurdu.
Aklımda hep en iyi deterjan Persildir diye kalmış . Ama nerdee eskisi gibi değil.
Bu arada Tursil hayatımda kullandığım en kötü deterjan.

arıel dag esıntısını kullanıyorum ..:1closedeyes:
on yıkamada su alırken de domestos eklıyorum...
bembeyaz oluyor..
tavsıye ederım...yerimseniben
[/QUOTE

makinaya domestosu nasıl katıyorsunuz? makina çalışırken su almaya başladığında deterjan gözünü açıp ön yıkama gözünemi ekliyorsunuz? doğru anlamışımdırinş. daha ayrıntılı anlatırmısınız. ben acemiyim bu konudada:utangac:

ben deterjan olarak omo matik kullanıyorum ama makinayı şöyle çalıştırıyorum çok güzel çıkıyor ve hiç leke falan kalmıyor.
Önce makinayı hiç deterjansız yumuşatıcısız kısa programda çalıştırıyorum. sonra yine kısa programda domestos ile yine yumuşatıcısız çalıştırıyorum en sonda yine kısa programda deterjan ve yumuşatıcı ile çalıştırıyorum ve sonuç süper o kadar güzel parlıyorki gözlerinize inanamayacaksınız ve önceden oluşan lekeler morcuklar falanda gidiyor tavsiye ederim.

güzelim bu yöntemle çamaşırları beyazlatacaz derken elektrikte tavan yapmayalımtatlicadiarzu

BEN ARİEl kullanıyordum.bebeğim var çok lekesi oluyor ama çıkartmıyordu.basit lekeleri bile çıkartmıyordu.şimdi rinso aldım.fiyatıda iyi.mükemmel temizlik sağlıyor.ve çamaşırlar mis gibi de kokuyor.pebbe olanından aldım.

Ariel benim çamaşırlarımı çok sertleştirdi canım yaaa.

Benim şuan beyazlara persil gold vernelli kulanıyorum.

Back
X