Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak DekorasyonuBellona yemek odası koltuk takımı
ben sana doğtaşı öneririm canım çok değişik yeni modelleri var internet sitesindende bakabilirsin benim ki ler istikbal bellona karışık ama tv ünitesi takımı falan düşünüyosan ben bellonada pek çeşit göremedim doğtaşta çok var ama
Merhaba lütfen bellona alırken özellikle vitrin ve yemek odası takımının sağlamlığına özellikle özen gösterin
Bu konuda ben sıkıntı çektim uyarmak istedim...
Canım bbellona'dan mı aldın ya bnde oturma grubu alıcam...Sandy majör oturma grubu kırmızı ksiniz bbu takımda diğer markalar modeller hem ağır hem sert geldi bana...Doğtaşdan da sadece yemek masası sandalye takımı ve tv ünitesi angelo yemek odası die geçior böle bi uyum ykaladım bnde fkat ssninkiler hakkında da fikir verirsn
bende bellonadam almak istiyorum mobilyalarımı çünkü kaliteli arkadaşım aldı evlenirken 1 yıl oldu çok memnun çok kaliteli ürünleri belli zaren ben bellona istijbalden şaşmam mobiyada.
Ben bellonadan dorya yemek odası lifos yatak odası tiamo koltuk aldım..Bakalım gelince anlatırım nasıl olduğunu düğünüm haziranda kısmetse:)Oturma odasını sandynin aynı model daha çok özelliği olan rapsodiden alıcaz..Ama azıcık pahalı..rapsodi 3 kademeli oturma ayarı var..Ayak uzatma mideri fln var
Ya ccnm aynıysa bakabilirim bende.su oturma grubuna sandy de cok ucuz sayılmaz 3090 tL. fiyat yakınsa dşünebilirim tbi modeLde önemLi henüz aLmadım bu hfta inş.yardımcı oLursan sevinirm bekliorum
rapsodi 4000 civarı idi canım yaa rapsodinin internet sitesinde koltuk takımlarında rapid..Ama biz akdeniz mobilyada aynı ürünün ayak uzatma yeri olmadan halini 1500e bulduk alsak mı diyorum yaa